FarmVille 17-та тема

• 38 229
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
  • UK
Казаха ти вече момичетата че не става дума за лилавите кутии, които се пращат безплатно, а за тези, дето струват 16 хартиени пари в магазина.

# 526
Аз искам да попитам за новата сялка...как може да се вземе пише +5 левелс мафиа ..и като натисна гет тхис ми изписва че трябва минимум 15 левел на мафия, а аз имам 20 левел и сега нз...Вие знаете ли нещо по въпроса?

# 527
Аз искам да попитам за новата сялка...как може да се вземе пише +5 левелс мафиа ..и като натисна гет тхис ми изписва че трябва минимум 15 левел на мафия, а аз имам 20 левел и сега нз...Вие знаете ли нещо по въпроса?

+5 нива, освен тези, които си изминала в момента. Просто мини още 5 нива.

# 528
  • София
А като не разбирам нищо от тая игра как да ги мина. Някои ще ми обясни ли?

# 529
А на мен не ми дава да отворя мафията
Изписва ми че не е намерена страницата която търся  newsm78
Някаква идея как да я отворя  Thinking

# 530
Да бе колко съм отнесена значи този медал да го отпиша направо Peace

# 531
Аз отдавна съм го отписала  Mr. Green

# 532
  • Стара Загора
освен ако не си купиш с реални пари FV парички за да си купиш после и кутии и да вземеш медала. За целта приготви 80$

# 533
А има ли промяна в подаръците от лилавите кутии или пак са си същите? Thinking

# 534
  • Варна
И аз с въпрос относно кутиите които се купуват с FV пари . Аз в началото ги харчех за да си разширя фермата , защото нямах достатъчно съседи и сега съм на 47 ниво, а съм купила само една кутия и медала изобщо не знам как ще го взема. Та въпроса ми е понеже играя и от акаунта на мъжа ми, точно за да трупам  FV , ако си пратя от неговия акаунт на моя такава кутия, на мен или на него ще отчете за медала ?

# 535
Да попитам-искам да си изтрия съседи.Махам ги от приятели  но ми остават  в "съседи"А не ги иииииииискам.

# 536
  • София
Да попитам-искам да си изтрия съседи.Махам ги от приятели  но ми остават  в "съседи"А не ги иииииииискам.
сами се махат по някое време Peace

# 537
Падна ми се луксозната барака - ужас! - сега я разширявам.
При мене е по-големият ужас,на мен се падна грозната малка оранжерийка #2gunfire
И на мен Sad  Толкова исках градинската шатра !!!

# 538
Определено нямам намерение да плащам за фермата.
А тези валентинки кадето ги сабирахме няма ли да се отворят за да видим какво има вътре или така ще си останат?

# 539
А на мен не ми дава да отворя мафията
Изписва ми че не е намерена страницата която търся  newsm78
Някаква идея как да я отворя  Thinking
Вероятно си блокирала приложението на играта. Иди в "Настройки на сигурността" -  "Приложения и Уебсайтове" - "Блокирани приложения".

Общи условия

Активация на акаунт