Седмичката 10.10-16.10

• 15 234
  • 424
  •   1
Отговори
# 60
  • Sofia
Уоманке,  мисля че с 500мкг няма да се предозираш  Simple Smile .

# 61
Уомънче, погледни ей тук. Няма никакво значение от коя ще си вземеш, то все е ФК. Wink

Апък вие малко по-нагоре дето сте - ще ви замоля да престанете с дръгненето. Никой няма нужда от това. Naughty

# 62
Момичета които сте от по отдавна тук, търпите наистина критика за това си отношение към новите! Naughty
Във никой друг форум, нито в мамешкия нито в проблемното не се сърдят така ако един въпрос се зададе по сто пъти и има достатъчно инфо в библиотеката.Не реагирайте остро, по скоро тези момичета имат нужда от това да им обърнете внимание а не само да четат.

# 63
Това е много спорен въпрос дали във друг форум не е същото, айде да не назовавам имена и теми Naughty Стига по този въпрос- ясно че че първо трябва да види информацията в Библиотеката, нали за това е направена. После-ако нещо не е ясно- да се пита в отделна тема или в седмичната. Верно че малко напечено стана напоследък, обаче се надявам да е моментно и да се укротят страстите.
А ти, доброжелателна, представи си само какво ще стане ако всеки ден по 3-4 момичета питат един и същи въпрос ( например дали съм бременна ) и ние вкупом започнем на всяка една от тях да обясняваме подробно какво е и що е...ами то само за това ще се говори тука! Така че- първо се минава през Библиотеката, после в седмичната тема. Никой няма да изгоним, всеки е добре дошъл, обаче нещата да си имат граници- и с въпросите, и с острото отношение на някой потребители. Айде точка. Наистина стана досадно да се чопли тая тема.

# 64
Малко офф - абе Стеф имам 2 въпроса ?
Каква паста ползва тоз мишок ? Не му ли писва да ги четка тея зъби  hahaha

# 65
  • Стара Загора
Айде наистина да се спрете вече. И най-вече се отнася за неригистрираните доброжелатели. Като ще се търпи критика, поне да се знае от кого.

А между другото, това започва да прилича на нещо, което се случи преди време... и доведе до разделяне на форума

Цитат
Значи стой си тук и се прави на шеф колкото искаш,а аз имам намерение скоро да напускам.
А това пък изобщо не беше проява на добър вкус.

# 66
Всъщност ние никого не можем да спрем да прави каквото и да било... Всеки носи глава на рамете си и сам решава как да се държи с околните, нали така? Вие какво избирате - да си стиснете ръцете и да бъдете дружелюбни или да продължавате с караниците?

Уомънче, и аз му се чудя на тоя Стефски мишок. Как не й опадаха космите на тая четка и как не си изтърка зъбите, от не знам колко време само туй прави Joy И м/у другото пише се "just a woman" Wink

# 67

Уомънче, и аз му се чудя на тоя Стефски мишок. Как не й опадаха космите на тая четка и как не си изтърка зъбите, от не знам колко време само туй прави Joy И м/у другото пише се "just a woman" Wink

Ауууу мерси за поправката Embarassed . Мен хич ме няма с езиците, за което Ша ма извините  Embarassed
Абе жени вие да не сте в цикъл, та сте се задрънкали ? Ако е така, аз трябва да съм най-заядлива Joy hahaha
Айде със здраве

# 68
На въпросите за мишока и аз не мога да ви отговоря Crazy Мога само да гадая как има зъби още..и как четката е жива Crazy Какво да го правиш, природа... Crazy

# 69
Здравейте момичета.  bouquet
силно се надявам да не сте ме забравили Embarassed Аз съм много заета в новата работа и нямам абсолютно никакво време да сядам пред компа.
Честито на всички,с две чертички.Надявам се този месец да се присъединя към тях Praynig Embarassed Rolling EyesЖелая го на всички Ви.Не съм Ви забравила да знаете и наистина ми липсвате. Blush
желая Ви седмица изпълнена само с хубави новини , с положителни тестчета и позитивни емоции.Аз съм с вас , макар и да не ви пиша.
Поздрави и прегръдки  Hug

# 70
Малееее, бива ли да сте толкова хапливи... #Crazy
По спокойно бе момичета. Мисля, че в този форум доста неща, които касаят всяка жена искаща бебе, са вече обсъждани. Библиотеката е изчерпателна и каквато и тема да се подхване могат да те препратят към нея..
А и жените искащи бебе - трябва да сте по-позитивно настроени към света и по-толерантни към незнанието на новите. Верно и не мен ми е дотегнало от теми за фолиевата киселина, но повече ми дотяга от "Върви чети библиотеката". Мисля си, че или отговаряш с две думи по проблема или не го четеш. А и Морена и Слънчева при всички случаи ще заключат поредната банална тема..
За това "Мир вам добри хора"

# 71
Значи стой си тук и се прави на шеф колкото искаш,а аз имам намерение скоро да напускам.
А ти драга ми kristina се надявам да проумееш, че никоя от дамите в "Искам бебе", не са планували да стоят тук дълго. А също така, да разбереш, че някои обстоятелства в живота не зависят само от добра воля и голяма амбиция. Така че жлъчната ти забележка е извън всякакви граници на благоприличието и добрия тон.

# 72
Диме, верно се позагуби ти, ето че било заради работата Simple Smile И аз ти стискам палци и ти пожелавам същите хубави неща Heart Eyes

# 73
  • Стара Загора
И Хера не ми казвай,че не е имало моменти в които ти се е искало да те утешат хората във форума.А ти с някой и други хора сте приели едва ли не,че форума е ваш,но то е може би защото отдавна сте тук,а другите си идват и си отиват.Значи стой си тук и се прави на шеф колкото искаш,а аз имам намерение скоро да напускам.
Отговарям за последен път. Искало ми се е да...и много пъти тук съм намирала утеха..но не съм задавала въпроси като твоите мила Crossing Arms Едно е да си кажа мъката и да ме успокоят а друго е да питам въпроси от сорта - 5 дена по-рано си направих теста и той е отриц....да не се ли надявам вече или има още надежда:roll: Надежда винаги е имало и винаги ще има така че........
И мила моя благодаря ти..ще си стоя тука защото тук ми харесва и да се правя на шеф има къде..така, че не се бой. С това "имам намерение скоро да напускам" не ме жегваш изобщо искам да ти кажа.
За "ма"-то тити ти е отговорила така, че не мисля да си хабя думите.
Айде и със здраве..пък дано наистина напуснеш скоро този форум.  bouquet

# 74
Моля ви, бъдете по- мили с новите момичета. Не са длъжни всички като нас да имат опит в бебеправенето и да познават до тънкости този сложен процес. Все пак това е форум "Искам бебе", а не "Чакам бебе от 1 година".   Thinking
Извинявай но това не са нови момичета. Питат по няколко пъти едно и също нещо. И всеки път им се казва да четат където трябва ама нцъ Crossing Arms те си знаят тяхното. Айде със здраве, че започнах да се нервя вече.

Ти ако не си нова,ние сме..И като те драЗнят въпросите ни,просто не ни отговаряй,а ги подминавай.Но не сме длъжни да ти търпим негативното настроение към нас.

Общи условия

Активация на акаунт