Седмичката 10.10-16.10

• 15 272
  • 424
  •   1
Отговори
# 315
Ее, не съм казала, че не ме щат по принцип, просто не са задърпали боб да се женят за мене  Laughing Нищо, де, това не ми пречи да искам да се обебвам от тях Wink

Не може да не ви искат бе момичета - само малко ги е срам да питат!
Гриз, на обебвам и двете значения ми харесват доста Grinning

# 316
какво е второто на обебвам Rolling Eyes newsm78

# 317
Не е за пред форум... Нещо като втория смисъл на "обсерватория" tooth Малии, че простотии ръся #Silly

# 318
Шегувам се Ео, Гризката ме разбра нали? Лека вечер на всички - до утре  bouquet

# 319
Здравейте сладуранкил
Радвам се че имате настроение в тази четвъртък вечер.
Аз преди малко се прибирам и имам страшно главоболие,леко пак ми е високо кръвното и все още не ми е дошло.
Така че аз сега ще си лягам и ще гледам телевизия, на вас ви желая лека и спокойна вечер, а утре пожелавам на всички които чакат лелка хич да не идва, пращам е в отпуска  9 месеца Mr. Green
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 320
Шегувам се Ео, Гризката ме разбра нали?
Бе,то и аз разбрах, ама трябваше да се замисля...просто коренът не бил бебе, а об било представка Laughing Няма да говорите такива работи, преди да съм пораснала , ей! Mr. Green baby_neutral

# 321
хаха това за обебвам беше готино  smile3532

Диме, а дано да не ти дойде още 9 месеца, най-най искрено ти го пожелавам.
Аз пък днес съм като парцал, незнам защо но се чувствам много зле.
Тая вечер моя ми донесе вечерята до компютъра, ама всеки момент чакам да ме изрита да му правя кремче Crazy

# 322
  • Стара Загора
Добро утро. Аз като вечната квачка тука пак съм първа Crossing Arms Много работите ей...многоооо Crazy ама не рабравяйте, че днес е петъкккккккккк Mr. Green
Аз тука малко мръндзаникам и се чудя кви дрехи да вземам за утре. Мъжът ми го е страх, че пак съм приготвила целия гардероб..не свикна тоя човек с многото ми багаж и тва е Crossing Arms
Гледам за сватби вече си горовите...Гризке и Стефи...айде, че ми се ходи на сватба Mr. Green
Вчера бях огрята от нова идея за цвета на косата си...горката ми фризьорка..пак е в шок Mr. Green

# 323
  • Някъде там...
Добро утро и от мен! Днес е петък ура  Joy Макар че в последно време понамразих петъците, понеже имам един куп работа, един вид преговор какво сме свършили през седмицата, отчет и тем подобни. Но пък следват 2 почивни дни.

# 324
  • София-Лозен
Добрютрю !!!!

Херувимски, пак ме изпревари. Отказвам да се боря за първи разписал се вече!  bouquet

Честит Петъъъъъъъъъъъък !!!!!!

Дарилка, честит празник. Ние с теб нали всеки петък празнуваме.
Танче, наспах се едно хубаво снощи и сега съм ок. Пенсионерска работа, едно закъсняване и цял ден страдание. Тез неща май можем да си ги позволяваме само в почивните дни.

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ПРАЗНУВАЩИТЕ!!!! 
  bouquet[/b]

# 325
  • Стара Загора

Херувимски
, пак ме изпревари. Отказвам да се боря за първи разписал се вече! 
Ама ти се и оптиваш ли Mr. Green

# 326
  • София-Лозен

ЕТО И ЦВЕТЯ ОТ МЕН ЗА ПРАЗНИКА!!!!!!!!

Херка, еми да до днес правех някакви опити, ама днес си казах "Край стига!"  Joy Joy Joy Joy Joy

# 327

Херувимски
, пак ме изпревари. Отказвам да се боря за първи разписал се вече! 
Ама ти се и оптиваш ли Mr. Green
Херка направо съм изумена от твоето ранобудие  Simple Smile Е и малко ти завиждам, защото аз съм много трудна сутрин, чак не мога сама да се понасям  Embarassed
И за това много обичам да дойде петък и да знам че следващите два дни ще си спинкам може и до обед  Simple Smile

# 328
  • Стара Загора
Херка направо съм изумена от твоето ранобудие  Simple Smile Е и малко ти завиждам, защото аз съм много трудна сутрин, чак не мога сама да се понасям  Embarassed
И за това много обичам да дойде петък и да знам че следващите два дни ще си спинкам може и до обед  Simple Smile
Добре, че не ме виждате сутрин като ставам Mr. Green Не че ми се става ама няма как...работа братче Tired Иначе и аз чакам само събота и неделя та да си попърцонтя малко до по-късно. Ама зимата съм като мечка...лятото работя и събота и неделя без почивка и зимата си вземам съня Crazy Но не се оплаквам...аз го правя за мене си...не работя за хората. Хубав ми е живота...сега като го оцветим с някой и друг близнак...еййййххх рани няма да имаме с мъжа ми Mr. Green

# 329
Аа, Хера, никакви близнаци Naughty То и аз си мечтаех за близнаци миналия месец, ама тоз месец вече знам истината: Рачета искам Laughing

П.П. Офертата важи само тоз месец Laughing

Общи условия

Активация на акаунт