Къде в Бургас - 22

• 58 214
  • 755
  •   1
Отговори
# 630
Момичета,
къде се намира сега магазин "Йори". Местеха го няколко пъти и му изгубих дирите, а там преди имаше обувки на фирма Рихтер.

# 631
  • Бургас
Йори е на ул Оборище, срещу магазинчето на Чикън груп, на гърба на 3-та поликлиника

# 632
  • Бургас
Здравейте, момичета  Simple Smile   Знаете ли от къде мога да си купя колан-гащи за след раждане? Благодаря  Heart Eyes

Моят си го купих от една аптека тип дрогерия на ул. Републиканска /Цар Симеон/, на ъгъла с ул. Хаджи Димитър. Струваше около 40 лева, но ми свърши чудесна работа.  Един съвет ако приемаш - купи си с един номер по-малък колана, защото килограмите бързо се свалят и на мен лично ми стана много бързо голям  Peace В смисъл , че аз се колебаех S или М да си взема и взех М, но сгреших.

# 633
Някой ползвал ли е фирма за борба с хлебарки ?

# 634
  • Бургас
Момичета, да ме насочите към магазин където да продават аспиратор за нос Baby Vac, който се включва към прахосмукачката. Благодаря предварително!
Аз бях питала преди време тук в темата и ми отговориха момичетата, че я няма в магазините. Поръчах си я онлайн и мога да кажа, че това е една от успешните ми покупки. Върши работа и за каката и за по-малкия и брат.  Peace

Благодаря!Вече трети ден чакам обратния отговор на Данет...а си мислех,че още на другия ден ще си получа поръчката.  Sad

# 635
Момичета, някой знае ли къде мога да си намеря в Бургас бански на FEBA?

# 636
момичета, някоя от вас да ми даде идея за заведение с лятна градина, трябва ми за рожден ден, а нищо не ми идва на ум Sad

# 637
Били сме на рожден в испанския ресторант- градината не е голяма.
По-голяма е на Адонис. Също Гролша в морската не е лош.

# 638
В двора на "Под липите" е супер. Срещу Приморец се намира...

# 639
и на мен за адониса ми дойде на ум, а някой ходил ли е в градината на р-нт Дилайн?

# 640
а в Под липите как са цените Simple Smile

# 641
Моля ви, кажете ми от къде да си купя клинче, 7/8, памучно, непрозрачно...?
Оказа се, че където и да питам ме гледат странно и ми предлагат едни, като чорапогащник. Sad

# 642
Моля ви, кажете ми от къде да си купя клинче, 7/8, памучно, непрозрачно...?
Оказа се, че където и да питам ме гледат странно и ми предлагат едни, като чорапогащник. Sad

ами в tally weijl  newsm62 има цветни мисля ,че има и черни даже сега има промоция 2 за 15,90 а по принцип едното е 9,90 май  Grinning

# 643
Къде е това?  Embarassed

# 644
ами на александровска срещу долния geox globul също е там etere ако ти е полезна тази информация

Общи условия

Активация на акаунт