Къде в Бургас - 22

• 58 225
  • 755
  •   1
Отговори
# 615
  • Бургас
Здравейте момичета, от къде мога да закупя дъждобран ?

# 616
  • Бу-у-урга-а-ас
От Метро.

# 617
Има ли още магазин на Илтокони в Бургас и къде се намира?

В сайта им пише "Александровска" 123, но не знам защо ми се върти, че няма вече и остана само този в Несебър  Rolling Eyes

В сряда магазинчето си  беше там Wink, само че има и други дрехи и май не се казва така.

Момичета, ако някой се кани да носи дрехи на химическото чистене в мола, да побърза, защото в края на месеца затварят.

Къде по точно е това?

# 618
paola2, като вървиш по Александровска посока от Райфайзенбанк към новия университет, се пада от дясната страна след онова нещо, дето продаваха пилета на грил (не знам как да го нарека Embarassed). Та след пресечката първо има магазин за дрехи, после е магазина на Рефан, после е на Росита (или наобратно) и след тях е това магазинче, дето продават дрехи на Илтокони. Някъде там май и сребро продаваха. Абе те там нали са наредени на гъсто и сега може и да объркам точно кое след кое е, но ти по дрехите ще го познаеш. Дали се разбраха хаотичните ми обяснения ooooh!

# 619
Здравейте, момичета.От къде мога да си купя читав електрически стерилизатор на нормална цена.Благодаря предварително. Simple Smile

# 620
От продавалника може би.
www.prodavalnik.com

Моят беше за микровълнова, вършеше работа, но кърмех и го ползвах общо 5-6 пъти. Ако мислиш да кърмиш, може би ще е излишно да даваш много пари за точно този уред

# 621
paola2, като вървиш по Александровска посока от Райфайзенбанк към новия университет, се пада от дясната страна след онова нещо, дето продаваха пилета на грил (не знам как да го нарека Embarassed). Та след пресечката първо има магазин за дрехи, после е магазина на Рефан, после е на Росита (или наобратно) и след тях е това магазинче, дето продават дрехи на Илтокони. Някъде там май и сребро продаваха. Абе те там нали са наредени на гъсто и сега може и да объркам точно кое след кое е, но ти по дрехите ще го познаеш. Дали се разбраха хаотичните ми обяснения ooooh!

Аха сетих се къде е. Благодаря.

# 622
  • Бургас
Някой да ме посъветва откъде да поръчам пластмасов комарник за прозорец? В смисъл фирма за дограма, да не е скъпо и да работят бързо. Фирмите, които аз съм ползвала досега не ме оставиха доволна.

# 623
  • Където е сърцето
Ако те интересува мога да ти дам тел.на едно момче,което ми прави комарниците на вратите и то на доста добра цена.Повечето фирми не се наемат само за комарници ако не е тяхна дограмата,а ако се съгласят слагат големи наценки.Ако те интересува пиши на лични.

# 624
  • Бургас
Здравейте, момичета  Simple Smile   Знаете ли от къде мога да си купя колан-гащи за след раждане? Благодаря  Heart Eyes

# 625
  • у нас
Здравейте, момичета  Simple Smile   Знаете ли от къде мога да си купя колан-гащи за след раждане? Благодаря  Heart Eyes
]

имаше при арменците на пазара на Младост  Peace

# 626
  • Бургас
http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=1115747&cat=500 Ако случайно те устройва - свиркай на лични Peace

# 627
  • Бургас

http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=1118232&cat=fav

При интерес пиши на лични  Wink

Момичета, да ме насочите към магазин където да продават аспиратор за нос Baby Vac, който се включва към прахосмукачката. Благодаря предварително!

# 628
  • Бургас
Благодаря ви   bouquet

# 629
  • Бургас
Момичета, да ме насочите към магазин където да продават аспиратор за нос Baby Vac, който се включва към прахосмукачката. Благодаря предварително!
Аз бях питала преди време тук в темата и ми отговориха момичетата, че я няма в магазините. Поръчах си я онлайн и мога да кажа, че това е една от успешните ми покупки. Върши работа и за каката и за по-малкия и брат.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт