Къде в Бургас - 22

• 58 226
  • 755
  •   1
Отговори
# 75
  • London, baby
Момичета, знаете ли от къде мога да купя боички за лице?
В карфур съм виждала такива.

# 76
  • Бургас
Търся, ако сте виджали някъде, шампоан "Милва" - български. Много го похвалили на майка ми, имало катранен и други видове. Обаче из центъра, където попитах, все ме гледат странно.

# 77
Шампоан Милва по аптеките съм го намирала най-често, аз също съм доволна от катранения, но скоро не съм виждала.

Къде може да се намери Хепа филтър за прахосмукачка Zanussi или май ще се наложи да я хвърля цялата...

# 78
някой знае ли къде продават лонда профисионална боя за коса!

# 79
# 80
  • Бургас
Филтри и всякакви аксесоари казахме малко по-рано в Пан сервиз до Биляната. Запиши си модела и те от компютъра си ще ти извадят вида на филтър. Оф и аз все се каня да ходя да си поръчам аксесоар на моята.

# 81
  • Бургас
Момичета, оправих се. Намерих "Милва" в нета и направих една голяма поръчка, че се зарибихме доста хора. Утре си ги чакам.  Heart Eyes

# 82
  • Бургас
Някъде да продават английски и немски прахове за пране newsm78

# 83
  • Бургас
За немски прахове,продават в едно магазинче до Краснодар.

# 84
  • Бургас
Къде горе-долу се пада, че много отдавна не съм ходила в старата си махала Mr. Green?

# 85
Благодаря Шушонче  bouquet!
Върнах се по-назад и виждам, че поне за трети път отговаряш на подобен въпрос  Tired, понеже въпросите тук са разнородни ме домързя да потърся преди да питам, много сори за което.

# 86
  • Бургас
Здравейте момичета !
Първо се извинявам,ако мястото на моя въпрос не е тук !
Преди време ходих на очен лекар при д-р ,чиито кабинет се намираше на Вардар,до Ритуалната зала. Но не помня име,ни телефон.
Някой да ме светне какво съм забравила?
Или да ми препоръчате някой друг добър очен лекар?

# 87
Моля за малко помощ
интересувам се от ресторантите в Бургас, където може да се празнува абитуриентски бал /т.е. да съберем роднините/.

# 88
Там на Вардар има все още очен, но е жена и се казва Балимезова. Наистина е много добра.
За мен най-добрият очен си остава във Варна.
За ресторанта за колко човека става въпрос?

# 89
За ресторанта за колко човека става въпрос?
13-15 човека,
не искам да бъде кръчма с дървени пейки,
а нещо по изискано, но не надуто
ако може в затворена зала още по-добре
но не познавам вече ресторантите в Бургас
и затова се допитвам до вас.
Звънях в Дел Мар и Ин.../забравих как му беше името/ - сториха ми се от снимките от сайта, съвсем нормални, трябва ми нещо по добро.
Финеса по картинки е за сватби,...други не намерих в нета, затова питам вас.

Общи условия

Активация на акаунт