Къде в Бургас - 22

• 58 203
  • 755
  •   1
Отговори
# 60
  • Бургас
За съжаление, японския го затвориха. Сакура се казваше.Собствениците щели да търсят ново място,еентуално напролет,но не е сигурно,че изобщо ще го отворят.Информацията ми е сигурна,мои познати работеха там.

# 61
Имаше реклама във "Фенси" в Мола, че имат ден за суши, но не си спомням кой ден от седмицата беше точно. Мисля, че беше понеделник.  Thinking

След малко ще мръдна до там и ще питам точно кой ден е и ще допълня.

ПП.The Tulip е права, само в понеделник е.

Последна редакция: пт, 26 фев 2010, 13:40 от lipstickЧЕ :)

# 62
  • London, baby
Момичета, може ли някой да ми каже къде в Бургас може да се хапне суши, не съм чувала да има такъв ресторант, а така ми се хапва  Whistling    cook     Whistling
Яла съм в Хепи, имаха отделно меню с японска храна.

# 63
Препоръчайте ми добър кожен лекар - става дума за дете.

# 64
# 65
# 66
Момичета, може ли някой да ми даде телефон за резервации на кръчмата `Бялата къща`

# 67
Някой знае ли,къде мога да си поръчам тръбна масичка със стъкло.

# 68
във всеки мебелен магазин

# 69
  • Paris
Интересуват ме цените за ползване на плувния басейн в младежкия дом-еднократно и за цял месец Peace

# 70
Къде мога да си купя пшеница(не грухана)?Проверих диетичните щандове на големите магазини ,но не намерих

# 71
Къде мога да си купя пшеница(не грухана)?Проверих диетичните щандове на големите магазини ,но не намерих

На магазин Европа има -за покълване

# 72

На магазин Европа има -за покълване
  bouquet

# 73
Момичета, знаете ли от къде мога да купя боички за лице?

# 74
Интересуват ме цените за ползване на плувния басейн в младежкия дом-еднократно и за цял месец Peace

Еднократно е 5лв. за студенти -3лв, обаче не зная картата за месец колко е. Довечера ще питам мъжа ми, че той ходи там.

Общи условия

Активация на акаунт