Къде в Бургас - 22

• 58 180
  • 755
  •   1
Отговори
# 45
  • Бургас
Добро утро!
Да знаете сервиз за перални (LG)? Моята нещо сдаде багажа тази вечер и се чудя какво да правя, че без нея не мога.
Сватбен подарък, тоест  не е в гаранция и магазина вече не съществува.  Tired

# 46
Добро утро!
Да знаете сервиз за перални (LG)? Моята нещо сдаде багажа тази вечер и се чудя какво да правя, че без нея не мога.
Сватбен подарък, тоест  не е в гаранция и магазина вече не съществува.  Tired

Можеш да питаш на телефона за гаранционен и извънгаранционен сервиз на LG - 07001 54 54 , иначе мисля, че в сервиз "ПАН" ги ремонтират.

# 47
  • Бургас
dil77, страхотна си!  Hug Звъня!  Peace

# 48
Здравейте, момичета.
Може ли да ми кажете откъде мога да купя шапка за плуване за дете на 8г?

# 49
миналото лято бях купила цветна бархетна пелена от магазин Делфин зад Операта. Пелената беше шарена - на някакви човечета.

# 50
Здравейте, момичета.

По богориди, до сладкарница Роза има един спортен магазин от там купих - около 10 лв

# 51
  • Бургас
Има ли нейде из Бургас фото, където могат да се направят студийни снимки на малък рожденик, но да не са 2 отделни файла - на тортата и детето отделно и после сглобени на избран фон- картинка. Търся стандартната, позната ни от миналото студийна снимка.

# 52
  • Бургас
Къде се намира Здравноосигурителната каса? Не можах да разбера къде е това Парк Езеро  newsm78 Искам да си изкарам европейска здравна карта - дали има големи опашки, както дават в другите градове?

# 53
Това е до Цурка. Психото по-точно. Peace

# 54
Здравейте, момичета.

Шапки за плуване има и в магазините на Компас.  Peace
Аз съм купувала от този зад Кирил и Методий, но предполагам има и по другите

# 55
имаше опашка за европейската здр карта, миналата седмица като ходих имаше към 15 човека

# 56
Здравейте, бургаски мамчета!
Дали някой от вас има снимки на детския кът отвътре и отвън в мол-а, понеже смятам да го посетя скоро с хлапето.
Благодаря ви предварително

# 57
Аз нямам снимки, но клуба не е нищо особено. Не знам дали знаеш, но цената за час престой там е 9лв., а за всеки следващ 6лв. Според мен е безумие. Може и в другите да е така, но за Операта знам, че е 4лв и то за цял ден.

# 58
Момичета, може ли някой да ми каже къде в Бургас може да се хапне суши, не съм чувала да има такъв ресторант, а така ми се хапва  Whistling    cook     Whistling

Имаше реклама във "Фенси" в Мола, че имат ден за суши, но не си спомням кой ден от седмицата беше точно. Мисля, че беше понеделник.  Thinking

# 59
Момичета, може ли някой да ми каже къде в Бургас може да се хапне суши, не съм чувала да има такъв ресторант, а така ми се хапва  Whistling    cook     Whistling

Имаше реклама във "Фенси" в Мола, че имат ден за суши, но не си спомням кой ден от седмицата беше точно. Мисля, че беше понеделник.  Thinking

Има бе, Сакура се казва ресторанта. Но не знам как да го обясня. На гърба на сградата където е механа Домино е  Peace

Общи условия

Активация на акаунт