Къде в Бургас - 22

• 58 132
  • 755
  •   1
Отговори
# 30
# 31
Малка късно съгражданки.  Embarassed

# 32
Къде мога да купя хубави детски обувки от естествена кожа, за дете на 1 година.
Нифертити,сещам се за Колев и Колев,дори мисля,че имат намаление в момента в мола.Сещам се и за Капчица,но къде им беше магазина незнам.

Капчица има на ул. "Македония" някъде до Темата се пада
  /това вместо запис  Simple Smile/

# 33
  • Бургас
Има ли някой с диагноза тендовагинит на китката, моля на лични.

# 34
имали в бургас турски ресторант ?

Ресторант не, но турска кухня има в Балканска среща в Славейков.

# 35
# 36
а там където беше ресторант Истанбул какво е сега?

# 37
Момичета, може ли някой да ми каже къде в Бургас може да се хапне суши, не съм чувала да има такъв ресторант, а така ми се хапва  Whistling    cook     Whistling

# 38
От  2 седмици - вече няма японски ресторант. Но може да пробваш на Хепи.

# 39
А до автото ли е бил японски? Или е друг?

# 40
Привет мами от Бургас
имам спешно питане,
кои автобуси / кои фирми/ пътуват от Бургас до София? и имат ли офиси в Бургас, от където да си закупя билет?
/питам, защото ще идвам до Бургас, и после ще трябва да хвана самолет от София и трябва най-късно до  12,00 да съм в Сф.

renka79 - купи си листа за суши, мисля ги гледах в Кауфланд, отзад на опаковката е показано как се завива, не е никак сложно, посредата слагаш краставички, ролца от раци, пушена сьомга. Става и с българския бисерен ориз силно разварен, в случай че няма суширайз.

# 41
Пробвай този линк

Ако не е активен, влез тук, избери вътрешни>>> пристигащи>> избери Бургас >>> бутон търси Wink

# 42
Момичета бихте ли ми помогнали:къде в Бургас мога да намеря от тези цветните пелени бархетните.Благодаря ви Hug

# 43
много благодаря г-жа Шуши за инфото    bouquet

# 44
Simple Smile) , Билети за почти всички фирми, пътуващи до София се продават в х-л България  Peace  като влезеш от централния вход се пада вляво преди рецепцията. Мен ако питаш питай дали автобуса спира на Окръжна Болница, тъй като повечето спират там, а тя е близо до аерогарата. Няма смисъл да губиш време за стигане до Централна гара и после да се връщаш - може и повече от час да загубиш така, зависи от трафика  Peace  Успех и приятно пътуване  Hug

Общи условия

Активация на акаунт