Почивка на о. Корфу лято 2010

• 32 719
  • 214
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Дудинка, благодаря! Hug
Да, в този хотел ще бъдем настанени.
Искам да те попитам дали знаеш какво представляват детските легла?
Сгъваеми детски кошари ли са? Дървени легла с преградни решетки ли ? Става въпрос за леглото на двегодишният ми син.

И друго...на картата на острова, която препоръчваш да закупим от хотела, има ли нанесени обектите, които е желателно да бъдат посетени или картата е подобна на горната?

бяхме двамата с мъжа ми без децата, стаята ни беше със спалня (добре че не бяха две единични легла - мразя )
в стаята имаше разтегателен диван, който не използвахме , а мятахме дрехи по него Wink

Картата не сме я купували, раздаде ни я екскурзоводката при регистрацията в хотела на всеки от групата ни, та имаме две  Laughing
Картата а е на руски и е на някаква тамошна туристическа фирма, която предлага рента кар, обиколки из острова и т.н.
и е подобна на тази която си показала  Peace

# 121
Дудинка благодаря!  bouquet
Бях останала с впечатлението, че сте били с деца, но без тях май си е по-добра почивка. Wink

tania67 , благодаря за снимките!  bouquet
Разгледах част от тях! Страхотни са! Много ти благодаря!
След малко продължавам да разглеждам! Peace

# 122
  • София
Фран Джонсън явно си се подвела от писането ми за детските забавления Laughing
Ние всичко разгледахме в комплекса, вечер като няма кво да се прави и го обикаляхме с мъжо  Mr. Green
А пък и трябва да сме информирани ако идем с децата.

А снимките на tania67 ме върнаха пак на острова, направо си ги представях на живо всичките места, и констатирах, че дори след две години момчета които правят шоуто с тюлените са същите  Mr. Green

# 123
Tania67 снимките са прекрасни! Благодаря, че сподели тези красоти с нас!   bouquet  bouquet   bouquet 
 Особено ме впечатлиха твоите макроснимки на растения - много са добри!  Peace

# 124
хайде и мен ме запалихте,кажете ориентировъчна цена за вашия хотел Дудинке,Фран?
ние ще сме с нашата почти тригодишна маймунка за седмица

# 125
  • София
А снимките на tania67 ме върнаха пак на острова, направо си ги представях на живо всичките места, и констатирах, че дори след две години момчета които правят шоуто с тюлените са същите  Mr. Green

Grinning  A видя ли датата на албума? От преди 2 години е  Laughing. Но докато ги качвах си припомних и аз колко хубаво беше и колко недовидяни неща останаха. Сигурно в най-скоро време ще повторим.

Tania67 снимките са прекрасни! Благодаря, че сподели тези красоти с нас!   bouquet  bouquet   bouquet 
 Особено ме впечатлиха твоите макроснимки на растения - много са добри!  Peace

Благодаря! В случая заслугата не е моя, защото когато сме със съпруга ми, той е фотографа. Все пак си мисля, че и моите не му отстъпват  Embarassed. Снимките в орхидеената и котешката тема са почти всички мои  Grinning.

# 126
  • в моя свят на мир и любов
Здравейте,

Решила съм да посетя острова в началото на Септември, пътувайки със собствената си кола.
Малко се притеснявам обаче и се чудя дали някоя от вас няма да пътува с автомобил по същото време, за да пътуваме заедно.

# 127
  • София
Някой търсеше хотел около Йоанина - ето на какво попаднах случайно, но за съжаление сайта е на гръцки http://aromadryos.gr/el  Peace

# 128
  • в моя свят на мир и любов
.

# 129
Момичета, сещате ли се за някакъв хубав парк с детски площадки или люлки, катерушки, пързалки на територията на Корфу?

# 130
  • София
Момичета, сещате ли се за някакъв хубав парк с детски площадки или люлки, катерушки, пързалки на територията на Корфу?

Най-големият рай за децата е Аква ленд в Агиос Йоанис!Невероятна детска секция за най-малките,за по-големите и отделно за най-големите!

Типичен парк аз не се сещам!

Последна редакция: пн, 28 юни 2010, 11:17 от veka

# 131
  • София
На Корфу има ли морски таралежи? Нашият хотел е в северната част - Рода, там плажа е пясъчен, но ние ще обикаляме и по другите плажове, за някой от тях четох, че са с камъчета. Трябва ли да си вземем аква обувки?

# 132
  • София
На Корфу има ли морски таралежи? Нашият хотел е в северната част - Рода, там плажа е пясъчен, но ние ще обикаляме и по другите плажове, за някой от тях четох, че са с камъчета. Трябва ли да си вземем аква обувки?

A има ли място в Гърция без тях? За Корфу - не знам. Бяхме на студено и не сме се къпали, но където съм била в Гърция е имало. Поне шарени риби не съм виждала, че в Червено море една такава ръфна дъщеря ми и цял ден беше със схванат крак ooooh!.

# 133
  • София

Ние бяхме на западния бряг - нямаше морски таралежи!
Аз мисля,че се срещат само там където е каменисто, но знам ли  newsm78 аз лично досега в Гърция не съм попадала на такова чудо!

# 134
  • София

Taралеж на пясъчен плаж на Халкидики  Wink. Помислихме, че са умрели и си взехме 2 броя  Grinning. В хотела решихме да ги измием от пясъка и като се размърдаха  #Crazy. Пуснаха невероятна гнус  ooooh!. Добре, че децата не ги държаха с ръце, а бяха в някакъв съд...

Общи условия

Активация на акаунт