Почивка на Малдивите

• 173 198
  • 808
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Благодаря за бързите отговори! Ще взема и аз!

# 346
С интерес следя темата
Дали наистина не е най-добре през агенция да поставиш условия и да резервираш само при изпълнени изисквания
Все си мисля,че агенция  може да даде най-точен отговор на всички въпроси
Аз винаги се допитвам до такива и събирам информация- и за Малдивите така 
А за лекарства -задължително според мен
Без лекарства никъде не тръгвам
Случвало ми се е на море в БГ да ми потрябва болкоуспокояващо през нощта и се оказа,че няма не само работеща аптека,ами няма изобщо такава.Беше кошмар

Благодаря на всички за споделеното във форума -обещавам и аз да пиша като се върнем !

# 347
  • София
Здравейте,

И ние се насочваме към Малдивите за Октомври. Чета различни отзиви за времето, пък ще видим. Доста се рових и все още се чудим дали да не си сглобим сами почивката или да пробваме с оператор. Имам приятелка която се кълне, че и сам човек ако се рови достатъчно може да си запази самолетните билети и хотела на доста изгодна цена. Ако някой има опит в това за Малдивите да сподели.

# 348
Освен да си го направите сами, аз ти препоръчвам да разгледаш офертите и на немските тур оператори. Имат страхотни предложения, понякога и на повече от половина по-евтини от нашите агенции, които пак ползват тях, но си слагат и тлъста надценка. Разгледай примерно ТУИ, ето виж, задала съм дати от 10.10.13 - 22.10.13 (9-12 нощувки). Ползвай гугъл преводача от Хром ,за да ти превежда цялата страница, ако не знаеш немски.

http://www.tui.com/buchen/ibe/start/ansicht/liste/cHash/dfcc463d … 5e8a9edd8eaf557d/

ето примерна оферта за 9 нощувки , в 5 звезден хотел с вкл. закуска за около 3000 Е за двама.

http://www.tui.com/buchen/ibe/start/ansicht/liste/startDate/2013 … 5D=TRAVELTAINMENT

едит: не знам първия линк защо не се отваря, но си ги избери сама датите и ще ти излязат доста оферти.

Разликата е , че просто трябва да хванете самолета от Франкфурт, примерно.

# 349
За лекарствата не можах да разбера.  newsm78 Допитвате се до агенция какви лекарства да вземете ли?
За резервация на хотел препоръчвам и аз немците-туй и дертур, а за самолетни билети мисля най-добрата цена имат flydubai от Истамбул-около 500 е постоянна цена, при промоция може турците и катарците от София Peace

# 350
Също и Кондор от Германия по едно време имаха по 350 Е билети до Малдивите. Постоянно изкачат с оферти.

# 351
  • София
благодаря за отговорите Simple Smile

малко съм зле с немския, да не кажа съвсем зле, но ще погледна през преводача на гугъл- мерси много.

В момента гледам Турските от София - Истанбул - Мале ( кум 14 часа полет ) за 1400 евро за двама - това добра цена ли е ? Пише промоция някаква.

Иначе за самите Малдиви още един въпрос: ако не си на all inclusive, а примерно half board колко точно излизат напитките и леки обяди примерно за 9 дена , съвсем ориентировъчно? Ахх да сега се сещам и да питам за вилите в морето, не се препоръчвали за хора, който спят по-леко зааради шума от вълните- някой с впечатления специално за шума ?

Много ви благодаря още веднъж за насоките. Ще ходим за първи път и много се вълнуваме, по скоро аз де, мъжа ми чака да се опъне и да не стане цяла седмица Simple Smile

# 352
Ако сте някъде по морето и ви е удобно Истанбул е горе-долу добре, ако сте от София не бих казала.Все пак ако ще е от там тръгването виж flydubai-със сигурност цената е по-ниска Peace
Аз мисля, че ал инклузива не е най-добрия вариант, въпреки че ние бяхме точно така. Нито ядем по 3 вида ядене на обед, нито сме някакви кой знае какви пиячи на алкохол. Може би зависи и от хотела,но при нас цените не бяха непоносими 7-8 $ беше коктейл, толкова и едно малко уиски. За храна не мога да съм полезна. Защо не помолиш съответния хотел да ти изпрати менюто?

# 353
Здравейте. До сега съм изчел над 10 стр отзад-напред. И продължавам ... Отделно от 7 часа вече ровя къде ли не из интернет за информация, но друго е когато някой знае от опит или наблюдения ...

Планирам ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ходене (сам!) до Малдивите за между Януари и Май месец -догодина, ще може ли да ми препоръчате хотел с вила над водата, която да не е зачукана между други с разстояние - метър, веранда, ала бала, цена да речем чаксимум 2500Е за 14 нощувки. С извинение, НО място където няма деца или поне много деца хахах (на 21 съм)

И сам ли да си направя пътуването(няма да е сефте и не ми е проблем) или с агенция - немска? Препоръки за сайтове за резервации на хотели?

Много, много благодарен ще съм да получа отговори!

Последна редакция: пн, 06 май 2013, 08:58 от Petko92

# 354
  • Варна
За лекарствата не можах да разбера.  newsm78 Допитвате се до агенция какви лекарства да вземете ли?
За резервация на хотел препоръчвам и аз немците-туй и дертур, а за самолетни билети мисля най-добрата цена имат flydubai от Истамбул-около 500 е постоянна цена, при промоция може турците и катарците от София Peace

Цената на Flydubai наистина е много добра. От Истанбул  до Мале за двама в двете посоки е 922евро с всички такси и 20 кг багаж на човек, но за съжаление на отиване има 15 часа престой в Дубай, с две думи на отиване се пътува 28 часа, а на връщане 16 часа.

# 355
  • Варна
Здравейте и от мен!

Аз работя в тур. агенция и често имаме клиенти на Малдивите. Плащаме лиценз, за да продаваме големите немски туроператори и според мен по-добри цени от техните няма. Също така те често предлагат намаления 7=5 и др.

Ако някой иска мнение за дадени хотели - може да ми пише на лични Simple Smile

Класации като holidaycheck.de, booking.com, tripadvisor могат да бъдат манипулирани с фалшиви мнения, дори самите сайтове предлагат "пакети" на хотелиерите, за да пишат случайни хора от различни айпи-та мнения...

# 356
Здравейте. До сега съм изчел над 10 стр отзад-напред. И продължавам ... Отделно от 7 часа вече ровя къде ли не из интернет за информация, но друго е когато някой знае от опит или наблюдения ...

Планирам ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ходене (сам!) до Малдивите за между Януари и Май месец -догодина, ще може ли да ми препоръчате хотел с вила над водата, която да не е зачукана между други с разстояние - метър, веранда, ала бала, цена да речем чаксимум 2500Е за 14 нощувки. С извинение, НО място където няма деца или поне много деца хахах (на 21 съм)

И сам ли да си направя пътуването(няма да е сефте и не ми е проблем) или с агенция - немска? Препоръки за сайтове за резервации на хотели?

Много, много благодарен ще съм да получа отговори!

Чудесно е, че имаш такива изисквания..но те струват доста повече..Wink
Хубавите, големи вили над водата, с отстояние от другите и в не ол -инклузив хотел според мен струват доста повече..Wink

Лили Ванили,
самите хотели често предлагат 5=7 нощувки.
Немските цени са добри, но не е гаранция че са най-ниските.

# 357
Класации като holidaycheck.de, booking.com, tripadvisor могат да бъдат манипулирани с фалшиви мнения, дори самите сайтове предлагат "пакети" на хотелиерите, за да пишат случайни хора от различни айпи-та мнения...

В букинг специално мисля, че само резервирали през сайта имат право да пускат мнение. А иначе може да има манипулации, но ако знаеш как да четеш и да гледаш много бързо ги отсяваш Peace

# 358
  • Варна
Да, за Букинг схемата  е друга, правят се резервации - но ти така или иначе плащаш в хотела, а хотела плаща комисионна на букинг. Реално на хотела не плащаш... само хотела плаща на Букинг 10-15 %

Полезно инфо : Този сезон представителката на Дертур за Малдиви е българка, не за всички хотели де, но все пак... досега няколко пъти ми е помагала клиентите ни да получат хубава вила Simple Smile

# 359
Реално на хотела не плащаш... само хотела плаща на Букинг 10-15 %

Е как да не плащащ на хотела, като директно на него си плащаш, а после те си превеждат на букинг комисионната според договорката?

Общи условия

Активация на акаунт