Почивка на Малдивите

• 173 181
  • 808
  •   1
Отговори
# 360
Полезно инфо : Този сезон представителката на Дертур за Малдиви е българка, не за всички хотели де, но все пак... досега няколко пъти ми е помагала клиентите ни да получат хубава вила Simple Smile

Хубаво е да знаем точно за кои хотели/острови?

# 361
  • Варна
Реално на хотела не плащаш... само хотела плаща на Букинг 10-15 %

Е как да не плащащ на хотела, като директно на него си плащаш, а после те си превеждат на букинг комисионната според договорката?

Ако си поставено лице на хотела - правиш рез. през букинг и би следвало да се настаниш и да платиш, но като си поставено лице... не плащаш; но хотела си плаща комисионната на букинг Simple Smile

# 362
  • Варна
Полезно инфо : Този сезон представителката на Дертур за Малдиви е българка, не за всички хотели де, но все пак... досега няколко пъти ми е помагала клиентите ни да получат хубава вила Simple Smile

Не знам и аз, т.к. понякога твърде често ги местят по островите. Иначе й пиша за кой хотел става дума и кои клиенти и досега не е имало издънки...

# 363

Българката е на Meeru island resort, но Дертур имат представители и на други острови

# 364

Е как да не плащащ на хотела, като директно на него си плащаш, а после те си превеждат на букинг комисионната според договорката?

Ако си поставено лице на хотела - правиш рез. през букинг и би следвало да се настаниш и да платиш, но като си поставено лице... не плащаш; но хотела си плаща комисионната на букинг Simple Smile

Блондинка съм и не те разбирам. Поясни , плс.

# 365
  • Варна

Блондинка съм и не те разбирам. Поясни , плс.

Crazy Ох както и да е...

# 366
От няколко дни така ми се е приходило на Малдивите, че ще се побъркам smile3511
За съжаление в следващата една година не ми се очертава ходене на далечно място с бял пясък и топла вода. А извън сезона... Как ще изкарам екзотичния зимен сезон, не знам Embarassed

# 367
Здравейте! Плануваме за НГ да сме на някое екзотично местенце Hug Нали тогава / края на декемвр - началото на януари/ е силен сезон? В смисъл времето е хубаво и дори и да има дъждовни дни не са много. Четох темата заедно с тази за Диминиканската република и доста се пообърках. От двете дестинации за двама възрастни и две деца коя бихте ми препоръчали? Тръгва ми се още сега Grinning

# 368
Здравейте! Плануваме за НГ да сме на някое екзотично местенце Hug Нали тогава / края на декемвр - началото на януари/ е силен сезон? В смисъл времето е хубаво и дори и да има дъждовни дни не са много. Четох темата заедно с тази за Диминиканската република и доста се пообърках. От двете дестинации за двама възрастни и две деца коя бихте ми препоръчали? Тръгва ми се още сега Grinning
Зависи какъв тип почивка искате. На Малдивите е по-спокойно,  по-романтично за вас и по-скучно за децата. Водата е като чай и те могат по цял ден да плуват и да разглеждат. Доколкото на Карибите хотелите са огромни, с много хора, с забавления, с ресторанти. Просто зависи от вашата нагласа, както и от това какви са ви децата - буйни или спокойни.  Mr. Green

# 369
dovolna, благодаря за препоръката. Децата ми по-скоро спадат към по-буйните, но мисля, че и на Малдивите няма да им е скучно.

# 370
Tърся дестинация за Септември, за цял месец някъде, но май само Бали е алтернативата, а там съм била. Искам да е точно семптември, защото съм бременна и тогава, живи и здрави, ще съм 5ти месец и ще е ок за почивка.
В целия Индийски океан ли вали през септември? Щом в Бали не вали, къде другаде може да е сухо?

Във Виетнам дали става за хубава почивка за около месец? Не искам да обикалям кой знае колко, просто да си почивам на хубав плаж. Искаше ми се да отида пак в Тайланд, но пък ще е дъждовно септември и не ми се рискува.
И на Малдивите ли вали тогава?
Дайте идеи за дестинация , моля   bouquet Знам, че пишещите в тази тема са обиколили доста места и сте най-запознати.

п.п. А ако не се бъркам и друго момиче беше ходило някъде далече бременна?

# 371
За дестинация не мога да ти препоръчам, но всички изредени от теб са си о.к за бременна в 5 месец. Аз съм ходила в 6 в Египет, а на Малдивите пак бях бременна в края на 5  месец Peace

Времето едва ли е толкова съществено. И да вали то е бързо, поройно, но за кратко. После пак си е жега.
Единствено ти препоръчвам да не стъпваш Бременна в Доминикана (ако не си карала всички шарки (щото там върлуват на воля) и нямаш всички други нужни ваксини, както и доза безразсъдност  Laughing)

Оф как много ти завиждам  Heart Eyes. Не съм ходила на Бали (но все пак мислим да отидем тази или другат зима), но в Тайланд бих емигрирала за дълго с удоволствие (въпрос на време е, иначе мъжо съм го облъчила вече  Mr. Green)

# 372
  • София
Tърся дестинация за Септември, за цял месец някъде, но май само Бали е алтернативата, а там съм била. Искам да е точно семптември, защото съм бременна и тогава, живи и здрави, ще съм 5ти месец и ще е ок за почивка.
В целия Индийски океан ли вали през септември? Щом в Бали не вали, къде другаде може да е сухо?

Във Виетнам дали става за хубава почивка за около месец? Не искам да обикалям кой знае колко, просто да си почивам на хубав плаж. Искаше ми се да отида пак в Тайланд, но пък ще е дъждовно септември и не ми се рискува.
И на Малдивите ли вали тогава?
Дайте идеи за дестинация , моля   bouquet Знам, че пишещите в тази тема са обиколили доста места и сте най-запознати.

п.п. А ако не се бъркам и друго момиче беше ходило някъде далече бременна?

True Blue Ето ти една идея, остров Мавриций, в периода от септември до Нова година най-малко вали. Спокойно, романтично, тихо, няма тълпи от туристи.

# 373
Хах, мерси, Bled, всъщност цял следобед разглеждам Мавриций Simple Smile и на мен ми се струва най-удачно, даже вече харесах хотел, както и полет (с Кондор, някой летял ли е с тях?). само че на тази дестинация няма да може да изкраме цял месец, а само 16 нощувки. Разпределила съм горе долу 5000 евро за хотел и билети и още толкова за харчене. Тук 5000 и малко ми излиза хотела all inclusive за 16 нощувки.
Има ли тема за М-й, да не разводнявам тази?

ronisum, мерси, успокои ме  Hug защото някои около мен почнаха да ме разубеждават как може бременна толкова далече да тръгна.
Иначе в Тайланд и аз бих емигрирала. Това е единственото место, където искам да се върна пак.  Grinning А ако ще ходите в Бали ти препоръчвам да не е януари, поне ние бяхме тогава и ни удави дъжда по цял ден , през всичките 11 дни. а и тогава официално си е дъждовния период там.

# 374
  • София
-True Blue- Виждаш ли как те хванах какво си мислиш...Мавриций...........красота
Ето близка тема....
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=584440.0;all
Това ли гледаш за Condor, няма проблем, най-добрата нискобюджетна, немска дисциплина. Единствено те предлагат програмата на Lufthansa...
http://www.miles-and-more.com/online/portal/mam/de/program/news/ … =en&cid=18002
Да не би да си член? Страхотно е...събираш мили и после без пари....имаше такъв филм с Ричард Гиър.

Общи условия

Активация на акаунт