Почивка на Малдивите

• 173 179
  • 808
  •   1
Отговори
# 375
Не, дори не знаех за тази програма   bouquet Само за Луфтханза ли е? Ще ми обясниш ли с 2-3 изречения?
Иначе се отказах от Кондор, защото с пакет от немския TUI ми излиза същата цена, за 20 дни , само че с all inclusive , само трябва да си избера с коя авио компания , за сега се чудя между Emirates и Air France, само че не знам последните как са с дългите полети. Неудобството е, че тръгват от Германия и до там пак трябва да взимаме самолет.
Гледах и такива с няколко часов престой в Дубай, но пък сега прочетох ,че не можело да излизаш от летището  Shocked Не издават ли визи на самото летище? Каква е цената?

# 376
  • София
Луфтханза и Кондор, ставаш член, дават ти карта, пътуваш много и трупаш мили/мили като разстояние/. Ако пътуваш много ставаш златен член и вече почти пътуваш без пари. Ама си трябва много пътуване.
Да повечето са от немско, идете до там с кола.
Дубай, визата беше 65 евро, имаше на летището май някакви транзитни-часови визи.

# 377
Много ти благодаря   bouquet А мога ли да вкарам вече стари билети от предишни полети? Simple Smile Сега видях, че и сингапур еърлайнс участват.

# 378
  • София
Много ти благодаря   bouquet А мога ли да вкарам вече стари билети от предишни полети? Simple Smile Сега видях, че и сингапур еърлайнс участват.

Виж подробности тук:
http://www.miles-and-more.com/online/portal/mam/de/program/news/ … =en&cid=18002
Май имаше такъв въпрос.....

# 379
Много ти благодаря! Лека вечер!  Hug
и се извинявам за спама  Embarassed

# 380
  • София
Иначе се отказах от Кондор, защото с пакет от немския TUI ми излиза същата цена, за 20 дни , само че с all inclusive , само трябва да си избера с коя авио компания , за сега се чудя между Emirates и Air France, само че не знам последните как са с дългите полети. Неудобството е, че тръгват от Германия и до там пак трябва да взимаме самолет.
Гледах и такива с няколко часов престой в Дубай, но пък сега прочетох ,че не можело да излизаш от летището  Shocked Не издават ли визи на самото летище? Каква е цената?

И с Емирейтс и с Air France съм летяла на дълги полети и определено препоръчвам Емирейтс, много по-комфортно, по-широки седалки, прекрасно обслужване,много по-богата програма откъм филми, сериали и т.н. А и за мен не е за пренебрегване факта, че французите често стачкуват и тъй като веднъж ми се наложи да вися 8 часа в Париж заради стачката им вече не ги предпочитам при равни други условия.

# 381
  • София

И с Емирейтс и с Air France съм летяла на дълги полети и определено препоръчвам Емирейтс, много по-комфортно, по-широки седалки, прекрасно обслужване,много по-богата програма откъм филми, сериали и т.н. А и за мен не е за пренебрегване факта, че французите често стачкуват и тъй като веднъж ми се наложи да вися 8 часа в Париж заради стачката им вече не ги предпочитам при равни други условия.

Аз съм на същото мнение, Еmirates е в предните редици.......

# 382
Недолюбвам Air France, след като преди няколко години не ми качиха багажа при връзка в Париж. Летяхме презатлантически полет, самолета беше стар, нямаше монитори на седалките, храната беше ужасна, а след 2-рия час стюардесите наизвадиха соковете и водите и легнаха да подремнат, а ние се самообслужвахме Shocked Всичко това на фона на билет от 1200 евро на човек. След този случай чуя ли за тях си казвам само " never again"

# 383
Мерси за съветите Simple Smile

# 384
  • Варна
True Blue виждам, че си от Варна, както и аз.

Работя в тур. агенция - напоследък клиентите които летят от Истанбул ползват полетите на Турски авиолинии от Констанца до Истанбул, 3 пъти в седмицата, а връзките са удобни. Турски авиолинии имат и директен полет до Малдиви, т.к. двата полета са на една и съща авиокомпания, чекират багажа ти от първа до крайна точка, така в Истанбул нямаш грижи за багажа.

П.С. Редкатирам - видях, че те интересува друга дестинация!

Относно милите - чак пък да пътуваш за без пари, какъвто и член да си... Примерно днес правих билет София - Хамбург - София на Луфтханза - бонуса беше 2500 мили за икономична класа, трябва да натрупаш стотици хиляди, че да имаш възможност да "заплатиш" билета с натрупани мили...

# 385
  • София
Това с безплатните полети е възможно, ние имаме приятел, който вече лети безплатно по 2 пъти в годината поне, като комбинира с почивка в Хилтън, където пък е натрупал точки за безпл. нощувки, та си прави една такава free ваканция където реши по света, но той пътува от мноого години почти всяка седмица по работа и винаги със стар алианс и винаги спи в Хилтън и така. Според мен само от ваканционни пътувания това няма как да стане.

# 386
Не са чак стотици мили, ето примерно за 40.000 мили летиш безплатно до Дубай, бизнес класа, двупосочно. А за 25 000 - до Тунис Simple Smile не че са малко де, но ако летиш редовно , веднуж в годината един билет до готина дестинация ти излиза безплатно. Жалко, че са само Луфтханза и други, не толкова често ползвани компании.

# 387
  • София
А колко мили се дават за един полет от Европа до Дубай примерно? Стана ми интересно, не че имам шансове:)

# 388
  • София
А колко мили се дават за един полет от Европа до Дубай примерно? Стана ми интересно, не че имам шансове:)

Здравейте, системата е много гъвкава, милите зависят от класата в която пътуваш и самите изминати мили, като се изчисляват до миля/примерно 5777/.
Въпроса е за Дубай, не с точност-закръглено.
Икономична класа-до 6000
Бизнес клас-до 9000
Първа класа- до 10000
Но това разстояние не е голямо.
Примерно Calgary - Токио бонуса е 35000 мили.
Ако работата ти е свързана с много пътуване достигаш много високо ниво и символични цени, ако разчиташ на почивките през лятото не става.

# 389
Здравейте няма ли да споделите снимки от патуването ви до Малдивите? И аз бих искала да ги посетя , но няма да е тази година заради малкият ми син. Много бихсе радвала да ви разгледам снимките от райското кътче.

Общи условия

Активация на акаунт