Почивка на Малдивите

• 173 169
  • 808
  •   1
Отговори
# 420
че не внасяш в страната свинско

hahaha Уби мЪ! Знам, че са мюсюлмани, но чак такова нещо не очаквах.

# 421
 Joy в случай че речеш да вземеш свинско филе в куфара Joy

# 422
  • София
Питах половинката, имало е изискване 30$ на ден на човек, не са ги проверявали. Сега може и да няма...
hot tea разчиствам......

# 423
Хм .. Аз пътувах 2010-та и нямаше такова нещо. Може би Магарчо ще бъде полезна с най-актуално инфо.

# 424
  • София
Dusty_wind Може и въобще да не сте разбрали, аз също не знаех, казаха ми след това. Пишело го в инструкциите, но аз говоря за преди 2010. Може вече да е отпаднало.

# 425
Не разбрах точно за какво питате/
Ако е за визи - на место. (още в самолета ги раздават да се попълнят)
Нещо ми се върти 10-15 долара, но може и да бъркам с друга дестинация, или да е било включено в пакета.

# 426
  • Пловдив
Здравейте,дами!Записвам се да следя темата - през февруари имаме годишнина и ни се иска да я отпразнуваме на Малдивите .Прочетох няколко пъти темата,намерих добри идеи и полезни мнения.Засега разглеждам и се ориентирам в оферти,направих и няколко запитвания и очаквам предложения.Ще споделя по-късно,а и със сигурност ще питам доста............

# 427
Направихме резервациите и за сега съм доволна. Simple Smile Имам въпрос за трансфера. След като се излезе от летището лесно ли се намират лодките? Всяка лодка ли можем да вземем или предварително от хотела ще ни кажат?

# 428
Направихме резервациите и за сега съм доволна. Simple Smile Имам въпрос за трансфера. След като се излезе от летището лесно ли се намират лодките? Всяка лодка ли можем да вземем или предварително от хотела ще ни кажат?

Не се притеснявай. Ще те чакат с табелка Peace
С коя авиокомпания ще летите?

# 429
С Turkish airlines. С тях полетът е най-кратък и в случай най-евтин. Освен това се пристига сутринта и се тръгва късно вечерта. Все едно имаме още един ден.
Първоначално мислех с Etihad от Сърбия за около 600Е, но после се отказах защото пресметнах, че разликата не си заслужава разправиите, а и полетите са с по 10-12 престой. От там има и с Fly Dubai. Пак на същите цени, пак с престой, но е през деня и Може да се използва за разходка в Дубай.

Последна редакция: пн, 12 авг 2013, 13:13 от hot tea

# 430
Чудесно, с Fly Dubai е разправия, освен това визите за Дубай не са евтини и за 1 ден не си заслужават Peace

# 431
  • Пловдив
Здравейте,дами!Записвам се да следя темата - през февруари имаме годишнина и ни се иска да я отпразнуваме на Малдивите .Прочетох няколко пъти темата,намерих добри идеи и полезни мнения.Засега разглеждам и се ориентирам в оферти,направих и няколко запитвания и очаквам предложения.Ще споделя по-късно,а и със сигурност ще питам доста............
Здравейте отново!Изпратиха ми няколко предложения и сега се чудя между Olhuveli Beach & Spa Resort 4* и Kuramathi Beach Resort. И понеже, има дами почивали и на двете места - да попитам :Каква е разликата между Beach Villa и Deluxe Beach Villa за Kuramathi Beach Resort - разгледах снимки и прочетох,но ме интересува как е по-скоро в действителност и още нещо ,ако може Dusty_wind да ми отговори - Deluxe стая на Olhuveli Beach & Spa Resort 4*  е бунгало или стая?Предварително благодаря

# 432
Ако изберете Курамати, аз ти препоръчвам Бийч Вила. Разположени са на острова така, че реално имате достъп до всичко на пешеходно разстояние ( е до опашката или до кея за хранене на скатове малко е далече, но пък ще се возите на джипките или бусчето.)

Бийч вилите са разположени от към Лагуната, където според мен е най-хубавото място за плаж. инфинити басейна, ресторанта и рецепцията и магазинчетата и изобщо всичко е на 3-4 минути по белия пясък) Делукс бийч вилите са само няколко и са на по-затънтени места и са по-малки. Едната стърчеше точно над водата и е в дърветата, много мрачно ми се стори.
За мен от по-ефтиния вариант най-подходящи са бийч вилите, а иначе ако Ви се дават повече пари Супериор бийч вила с джакузи също са много готини и на хубаво място и с джакузи (друг е въпроса, че четох по форумите, че водата в джакузите не се отоплява. т.е. пълниш си го и чакаш да се стопли от слънцето  Mr. Green, но все пак само съм чела, не знам как е  Mr. Green.

Като си избереш остров, кажи  Peace При интерес и запитване мога да ти прикача някъде няколко снимки (собствено производство) на Вилите на Курамати.
Искам и аз пак да ходя, ама май не ми се очертава скоро  Embarassed

предполагам си видяла картата на острова. http://www.kuramathi.com/island/map.html

# 433
  • Пловдив
Ако изберете Курамати, аз ти препоръчвам Бийч Вила. Разположени са на острова така, че реално имате достъп до всичко на пешеходно разстояние ( е до опашката или до кея за хранене на скатове малко е далече, но пък ще се возите на джипките или бусчето.)

Бийч вилите са разположени от към Лагуната, където според мен е най-хубавото място за плаж. инфинити басейна, ресторанта и рецепцията и магазинчетата и изобщо всичко е на 3-4 минути по белия пясък) Делукс бийч вилите са само няколко и са на по-затънтени места и са по-малки. Едната стърчеше точно над водата и е в дърветата, много мрачно ми се стори.
За мен от по-ефтиния вариант най-подходящи са бийч вилите, а иначе ако Ви се дават повече пари Супериор бийч вила с джакузи също са много готини и на хубаво място и с джакузи (друг е въпроса, че четох по форумите, че водата в джакузите не се отоплява. т.е. пълниш си го и чакаш да се стопли от слънцето  Mr. Green, но все пак само съм чела, не знам как е  Mr. Green.

Като си избереш остров, кажи  Peace При интерес и запитване мога да ти прикача някъде няколко снимки (собствено производство) на Вилите на Курамати.

предполагам си видяла картата на острова. http://www.kuramathi.com/island/map.html
Голямо благодаря за отговора.Страхотна си - по мнението ти тук,потърсих Вили Огнянова и тя ми предложи няколко варианта.Сега ги проучвам и после ще я питам конкретно.Значи бийч вила- иска ми се да е романтично едно такова лежерно.... все пак ще ни е годишнина.Мерси и за картата - нямах я,но сега ще я разгледам подробно.Виждам,че ресторантът е близо до бийч вилите.Какво ти е мнението за храната?Мисля да сме на пълен пансион и отделно да си пием където си искаме...

# 434
  • Пловдив

Голямо благодаря за отговора.Страхотна си - по мнението ти тук,потърсих Вили Огнянова и тя ми предложи няколко варианта.Сега ги проучвам и после ще я питам конкретно.Значи бийч вила- иска ми се да е романтично едно такова лежерно.... все пак ще ни е годишнина.Мерси и за картата - нямах я,но сега ще я разгледам подробно.Виждам,че ресторантът е близо до бийч вилите.Какво ти е мнението за храната?Мисля да сме на пълен пансион и отделно да си пием където си искаме...
обаче и снимки ще ми е интересно да видя - мога ли на лични да ти изпратя мейл,за да ми ги изпратиш?

Общи условия

Активация на акаунт