Почивка на Малдивите

• 173 058
  • 808
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте Simple Smile!Записвам се и аз, гласим се през март да ходим с децата, и аз гледам руснаците от Виена. Единствено се чудя с голям престой в Москва (1 нощ) дали има опция с хотел на летището за да не вадим визи. Adriana11, вие кога летите? Имате ли голям престой?

# 706
Здрасти!

Ние летим средата на март, престоя ни е 2 часа и на отиване, и на връщане.
Гледахме да е нещо с кратък престой, защото имаме само 1 седмица.

# 707
Момичета, временно съм в България и ке изумих,че цените за Малдиви и Мавриций , а и въобще в общ план са доста по-високи да не пиша, че са и много високи. Успех на тези, които ще пътуват и търсете икономични сайтове със шансове за по-дълъг престой Simple Smile

# 708
За ползвалите хидроплан  Laughing :

Доколкото разбрах теглото на багажа за самолета и хидроплана се разминават..
20кг багаж и 5кг ръчен багаж за хидроплана.
Някой има  ли информация как и колко се заплаща при надвишаването? Смятам че ръчният ми багаж може да е вповече..

# 709
  • Плевен
Здравейте и поздрави от Куреду!:)
Тези,които са били вече можете ли да ми кажете цените на сувенирите на летището? В сряда си тръгваме и се чудим от тук ли да купуваме или от някакви магазини около летището? Иначе тук искат за магнит $4.50, за кокосов орех с рисунка$16 и т.н,а понеже имаме да купуваме сувенири на доста хора се чудех дали в Мале не са по-евтини?
Иначе на Куреду е размазващо:). Дцата ни са в еуфория, изобщо много е хубаво!
Хубав ден!

# 710
Определено на летището в Мале ще намерите по-евтини сувенири.

# 711
  • София - Бургас
658229
Няма доплащане на багажа за хидроплана. Теглят ги, при нас единият куфар беше 27 кг. (заради екипировката на съпруга ми) и нищо не сме доплащали. Навръщане път изобщо не ги теглят куфарите Peace

plamsi Да ти дам една идея - ние за сувенири взехме естествени сувенири -  мидички и рапанчета от  пясъка по плажовете, както и малко бял пясък - естествен, все пак малдивски Blush  (Тези миди взехме от local island, изхвърлени от океана на един много мръсен и непочистен плаж, който не се обитава. Попитахме местните и казаха, че можем да си вземем).Това беше на една от екскурзиите ни водиха на съседен местен остров, където на остора живеят и обитават местни - с училище и т.н Имаше 1-2 магазина със значително по - евтини сувенири и от там купихме едни шишенца с мидички и пясък Peace Иначе суверирният магазин на острова и при нас беше скъп. На връщане на летище не видях магазин за сувенири - според мен няма Thinking Има магазини за скъпи марки очила, парфюми и козметика, както и много агентски бюра, но за сувенири и джунджурийки нямаше, за разлика на пристигане в Малдиви, на терминала за хидроплана имаше такива сувенирни магазинчета, мисля че там беше по - евтино, но изпуснахме Naughty
Другият вариант е на летището в Доха, но там също са много скъпи. Под 5 долара не мисля, че имаше нещо...поне има магазини с голям избор Peace
Здраве да е!!! Heart Eyes

# 712
658229
 На връщане на летище не видях магазин за сувенири - според мен няма Thinking Има магазини за скъпи марки очила, парфюми и козметика, както и много агентски бюра, но за сувенири и джунджурийки нямаше...

Има - доста голяма площ /не е затворено магазинче/ с най-различни джиджавки.
Едва ли са го махнали от април до сега.

# 713
  • София - Бургас
Добре Peace
Радвам се да е така Heart Eyes явно пропускът е мой Blush!

# 714
  • Плевен
Супер! Много благодаря!
Аз се чудих за мидите и рапанчетата,че са в изобилие на плажа,ама знам ли. Да не стане проблем. Ние имаме престой на летището,така че ще се мотнем наоколо.  Hug

# 715
  • Близо до морето :)))
plamsi звучи страхотно това, което споделяш за острова Simple Smile Все повече се радвам, че се спряхме точно на Куреду Simple Smile Вече нямам търпение да идва м. Февруари Simple Smile

# 716
  • Плевен
Много сме доволни. Има хубав риф и най-разнообразни рибки. Храната е мнооого вкусна. Островът е доста голям,има къде да се разхождаш. Ходихме на екскурзии, правихме си балинезийски масаж. А бе какво да кажа - райско място. Ние сме във вила 239. Най-хубавите са между 200 и 245-6 някъде. Направо не ми се връща на 0 градуса,амаааа.... няма как!
Поздрави от слънчево Куреду Heart Eyes

# 717
Много сме доволни. Има хубав риф и най-разнообразни рибки. Храната е мнооого вкусна. Островът е доста голям,има къде да се разхождаш. Ходихме на екскурзии, правихме си балинезийски масаж. А бе какво да кажа - райско място. Ние сме във вила 239. Най-хубавите са между 200 и 245-6 някъде. Направо не ми се връща на 0 градуса,амаааа.... няма как!
Поздрави от слънчево Куреду Heart Eyes

Здравейте plamsi,

С агенция ли организирахте почивката и ако да, то с коя? Ние също планираме и една от опциите ни е Куреду.
Блгодаря предварително.

# 718
Хора, защо не качвате снимки - не лично с вас, а пейзажи, които сте снимали, хотелите или бунгалата и т.н., неща, които са ви впечатлили?

# 719
  • Плевен
Самолетните билети си купихме сами. Иначе останалата част с Вили Огнянова.

Общи условия

Активация на акаунт