На КОЗУНАЦИте моля.......

• 94 912
  • 751
  •   1
Отговори
# 420
Бони, това е моята рецепта с тази разлика, че аз бях загряла фурната до 75С, докато ми втасва козунакът. Правих го с 1 суха мая на Д-р Йоткер. Втасва повече от час, в началото не искаше да ми се надигне. Дори с яйцето го намазах, без да ми е втасал достатъчно.  Вече при печенето се донадигна. Миналата година от три козунака стана само един и той пак не беше както трябва - по същата рецепта. Може би при втори опит ще ти се получи  Hug .

# 421
  • Разград
Бони,ако желаеш,прочети какво правя аз преди всичко http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=464100.msg14118406#msg14118406.
И после,пускам ти обясненията към моята рецепта,но техниката може да се приложи и с други рецепти http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=24722.msg10648624#msg10648624 .

# 422
img][/img]

Козунакът на Котка с кафе и шоколад

Последна редакция: пн, 08 мар 2010, 20:17 от Натали Ковачева

# 423
  • София
хайде и от мен едно осмо мартенско козуначе. Малко го по препекох, докато оправям малкия, но стана на разкошни конци, не знам само доколко личи от снимката.

# 424
  • София
Абе личи си и то яко,веднага си свих едно парче   bouquet а сега ако ме светнеш по коя рецепта го догоди това кулинарно чудо,цена няма да имаш  Peace

# 425
Валя, наистина ти я беше пуснала рецептата и то с такава хубава снимка. Направих всичко както го беше обяснила, но....

Момичета, всички тези красоти в машината ли месите  Rolling Eyes

# 426
petia_tag страхотни конци Peace
Коя рецепта използва?
И как оформяте в кръгла форма ?  newsm78
Аз вчера тотално се провалих,не ми се получиха козунаците,явно с второто премесване тотално се изложих. Embarassed
Няма никакви конци,все едно е кекс. Sad

# 427
  Аз меся на ръка. Peace

# 428
petia_tag,козунака ти е вълшебен! Heart Eyes  bouquet

# 429
Валя, наистина ти я беше пуснала рецептата и то с такава хубава снимка. Направих всичко както го беше обяснила, но....

Да. Аз я използвам за всички тестени теста.

# 430

Да. Аз я използвам за всички тестени теста.

И аз.  Whistling

# 431
Селма, явно само с тебе ще си теглим козунаците на ръка  Wink

# 432
  • Разград
Петя,страхотен козунак,браво на теб.  bouquet

# 433
Селма, явно само с тебе ще си теглим козунаците на ръка  Wink
Аз миналата година развих мускули от тези козунаци Laughing Но тази година си имам машинка Mr. Green

# 434
Мах-мама, прочетох обясненията. Повечето ги спазвам  Hug

Петя, дай и твоята рецепта. Ще пробвам всичко докато стане.

Селма, не викаш ли мъжа ти на помощ   Simple Smile  Аз моя го впрягам за доомесването, че без ръка оставам  Grinning  Пък и той да участва в приготовленията

Общи условия

Активация на акаунт