Новите ни козметични похождения 7

• 46 411
  • 674
  •   1
Отговори
# 510
Ноеми - защо е гадно?

# 511
  • София
Аз от всяка скъпа марка все мога да оплюя куп неща - или нямам късмет, или наистина не всичко марково е добро... За това вече питам и съм винаги отворена да споделя и моите отзиви Hug

# 512
Червилата на Шисейдо са просто прекрасни. Heart Eyes Доста маслени и много трайни при мен. С чудесна плътност и много добри и разнообразни цветове. Откакто съм ги открила преди години винаги ги ползвам. Като масло са на устните. Имат и доста видове плътни, с блясък, с много блясък трансперантни, глосове.

# 513

Аз няма да се повтарям и ще кажа, че крема е новата ми придобивка от днес и на мен  Grinning  Laughing както и този тоник

Сподели за тоника-как действа и дали е прекалено силен ?!
Кажете от къде си копувате този тоник?  bouquet

# 514

Аз няма да се повтарям и ще кажа, че крема е новата ми придобивка от днес и на мен  Grinning  Laughing както и този тоник

Сподели за тоника-как действа и дали е прекалено силен ?!
аз си го купих от сайта им

# 515

Аз го взех от аптека. В много аптеки го има Peace

# 516
Момичета,Colorstay на Revlon може ли да се използва за коректор?Търся си нещо много покривно,като МС на Ести,но ми е доста скъпичко,предвид,че искам да си купя и някои други нещица.  Hug

# 517
  • София
Днес си взех минерален балсам за устни на Шелер, с екстракти от авокадо, водорасли и шеа и с фактор 22. Без консерванти и емулгатори

Хич не мирише добре обаче  Crazy , ама не съдържа Parfum  Simple Smile Няма идеално щастие  Wink

# 518
  • Ст Загора
от неделя - розова вода на икаров тоник за коса на билка сапун с ягодка и папая на harmony и сапун на тео

# 519
  • В полите на Пирин планина
http://www.sanitex.lt/products/non-food-products/perfumery-cosme … ;plid=436&tr=

Пяна на водна основа  Grinning

# 520
  • София
-лак orly-325 fabfuschia и четки MAC

# 521
гел със силна фиксация

както вече писах вчера се сдобих с този гел и макар че бях предобедена, много ми хареса ! Ефекта, който искам аз е добре оформени къдрици фиксирани добре , но не прекалено твърди и това да се задържи 2 дни , както и да придава обем ! В този продукт го постигам и съм много доволна , днес ще си взема и шампоан на марката и после ще казвам и той как е !  Hug

# 522
Eто това си взех днес  newsm03

# 523
# 524

Общи условия

Активация на акаунт