Новите ни козметични похождения 7

• 46 539
  • 674
  •   1
Отговори
# 435
Да, Себиум Мат тониращ. Благодаря ти за отговора!  Hug
Тониращ с цвят ще рече, нали? Аз съм ползвала обикновения вариант на крема, т.е без цвят, но предполагам, че и другия ще е добър Peace

Имам този с цвят и съм очарована от него. За другият продукт нямам мнение, не съм го ползвала.
Но на всяка кожа действа различно, да не го забравяме.

# 436
# 437
  • София

# 438
magnolia99  аз имам тоника за лице пак с трите рози наистина е уникален а ако имам и двете ще е върха....а колко парички е ексфолианта???
nana 86,аз не живея в БГ,но от тук си го взех за 20 евро,иначе видях в един български сайт е около 38 лева Peace
Ти с каква кожа си ?

# 439
magnolia99  аз имам тоника за лице пак с трите рози наистина е уникален а ако имам и двете ще е върха....а колко парички е ексфолианта???
nana 86,аз не живея в БГ,но от тук си го взех за 20 евро,иначе видях в един български сайт е около 38 лева Peace
Ти с каква кожа си ?
ами да към 35лв  Simple Smile

# 440
  • София
Да, Себиум Мат тониращ. Благодаря ти за отговора!  Hug
Тониращ с цвят ще рече, нали? Аз съм ползвала обикновения вариант на крема, т.е без цвят, но предполагам, че и другия ще е добър Peace

Имам този с цвят и съм очарована от него. За другият продукт нямам мнение, не съм го ползвала.
Но на всяка кожа действа различно, да не го забравяме.
Мерси! Ще се взима значи.  Mr. Green

# 441
  • Belgium
Лу, къде се продава комплектът на DIOR с чантичката? Парфюмът е супер и чантичката е много сладурска.

Pretty Shop - имаше най-различни комплекти на Диор с чантички с различни парфюми  Laughing

# 442
Лу, каква е тази чантичка, тип несесер ли? И в кой Pretty Shop?

# 443
  • Belgium
Лу, каква е тази чантичка, тип несесер ли? И в кой Pretty Shop?

Моята чантичка съм я показала на предната страница - тип несесер. Той Prett Shop вече е само 1 - на Гладстон.

# 444
 Blush Не ги посещавам Pretty Shop, незнаех, че е останал 1 магазин. Къде по-точно е?

# 445
  • Belgium
Двата им магазина са обединени в 1 на 2 етажа - има и бельо и чанти  Grinning

На ул. Гладстон е, пресечка на Витошка, вижда се от самия ъгъл с Витошка  Grinning

# 446
# 447
днес си взех спрея за обем на вела.дано да се окаже добър. Praynigоще не съм го пробвала

# 448
  • USA, Steak State

и

мини

Благодарение на съфорумка!   bouquet

# 449
  • Стара Загора
Благодарение на съфорумка!   bouquet

Ей, нямаш спиране значи.  Mr. Green
Ако скоро заминеш пак за САЩ колко куфара Ке ти трябват?  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт