Новите ни козметични похождения 7

• 46 410
  • 674
  •   1
Отговори
# 495
Жалко за броката и цвета.  Mr. Green Ще се ориентирам към нещо друго.

Моето мнение е малко по-различно - моето няма никакъв брокат, а цвета е лек, розово-оранжавеещ. Това много зависи от тена и цвета на устните, аз съм много бяла.
Само да уточня, че моето е Dragon Fruit - има няколко вида, но моето е това. Приятно, малко силно, мирише.

# 496
Жалко за броката и цвета.  Mr. Green Ще се ориентирам към нещо друго.

Моето мнение е малко по-различно - моето няма никакъв брокат, а цвета е лек, розово-оранжавеещ. Това много зависи от тена и цвета на устните, аз съм много бяла.
Само да уточня, че моето е Dragon Fruit - има няколко вида, но моето е това. Приятно, малко силно, мирише.

И моето няма никакъв брокат. Но не ми харесва особено..

# 497
С грейпфрута е най-хубаво. Не знам защо се подлъгах да взема с Дракончето този път  ooooh!

# 498
гел със силна фиксация

# 499
  • Стара Загора
Жалко за броката и цвета.  Mr. Green Ще се ориентирам към нещо друго.

Броката е много лек, почти не си личи.  Peace И не го гледай, че е толкова червен. Цвят кажи речи няма, но аромата мен не ме устройва. Мирише на прясна краставица с меродиена сол.  Mr. Green

# 500
  • USA, Steak State
Оууу Ивче, така като му описваш аромата съвсем ми се отщя.  Laughing

# 501
  • София
Sylvie Boleyn, пробвай да предложиш ваксата в темата на късокоските. Те ползват такива неща  Simple Smile

# 502
Крем за ръце на Ейвън.

# 503

това го ползвам от вчера и съм много доволна

# 504
  • Стара Загора
Оууу Ивче, така като му описваш аромата съвсем ми се отщя.  Laughing

Ами на мен точно на това мирише. Имам един прозрачен гланц на Ейвън с брокати, с лилава капачка и той мирише по абсолютно същият начин.  Peace

# 505
Addri, мерси Wink

Последна редакция: ср, 10 мар 2010, 17:01 от Sylvie Boleyn

# 506
  • София
От днес:

- цвят 37 Demoniac
- цвят BE 208 Baby

# 507
  • София
Noir, сподели за червилата на Шисейдо - колко часа са трайни на практика, хидратират ли устните, размазват ли се Praynig

# 508
# 509
  • София, Лагера
Noir, сподели за червилата на Шисейдо - колко часа са трайни на практика, хидратират ли устните, размазват ли се Praynig
ООО, и аз да попитам! Много съм си харесала едно розово червило на Шисейдо, но не съм чувала отзиви за марката!
А откак си взех червило на Шанел, което е гадно... съм внимателна  Confused

Общи условия

Активация на акаунт