Новите ни козметични похождения 7

• 46 456
  • 674
  •   1
Отговори
# 525
# 526
# 527
  • София, Лагера
Ами едно такова сухо е, трудно се нанася  Confused Е, не е чак гадно, но за 50 лв очаквах повече. Wink

# 528
  И аз очаквах повече от червилата на Шанел, не, че са лоши, но можех да си взема и нещо по-евтино за това качество. Същото и с гланцовете на DIOR.

# 529
  • София
Аз пресни впечатлебия имам от червила на Колистар, Караджа и Максфактор. Колистарът някакси като мас с талк и блястящи частици седи на устните, някак се събира във вътрешната им половина и от розово става едно гнусно, мастно и бяло... Караджа (лак червилото) пресушава устните и те направо се сбръчкват, аз съм с плъни, сочни устни, но с това червило ми стават тънки като на възрастна жена... МАкс фактор (Обиновено, не дълготрйното червило) ми хареса най-много, не пресушава, но не е особено трайно и се размазва.

# 530
  • USA, Steak State
Момичета, не помня мисля, че бяхте споменали, но не ми се рови.. Набързо някоя да ме светне около пл. Славейков намира ли се някое магазинче, в което мога да открия продукти на Флор Мар?

# 531
  • Стара Загора
Момичета, не помня мисля, че бяхте споменали, но не ми се рови.. Набързо някоя да ме светне около пл. Славейков намира ли се някое магазинче, в което мога да открия продукти на Флор Мар?

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=470629.0
Виж тук. Може да са споменали нещо мацките.   bouquet

# 532
Момичета, за пъври път ползвам такъв продукт , а по принцип си слагам фдт и пудра на клепачите,сега не знам в каква последноватленост се ползва и явно трябва да спра с ФДТ и пудратат там?
Освен това слагам сенки и на долния клепач и там ли да слагам база, и дали ще повлия положително на устойчивостта на  черния молив?

И един каял за очи Simple Smile
Трябва да ме баннат от Красива мама  Money

# 533
Момичета, за пъври път ползвам такъв продукт , а по принцип си слагам фдт и пудра на клепачите,сега не знам в каква последноватленост се ползва и явно трябва да спра с ФДТ и пудратат там?
Освен това слагам сенки и на долния клепач и там ли да слагам база, и дали ще повлия положително на устойчивостта на  черния молив?

И един каял за очи Simple Smile
Трябва да ме баннат от Красива мама  Money
каква е цената на базата?и къде в софия може да се намери?

# 534
http://www.nardis-bg.com/
Това е вносителя и са посочени магазините по градове, струваше 12 лв. Simple Smile

# 535

О, да никаква пудра и фдт на клепачите, само базата на тънък слой и отгоре сенките. Simple Smile Отдолу може да слагаш, но ако слагаш много сенки там, по-скоро, аз лично не съм слагала база на долния клепач.

# 536
  • София
Noir, сподели за червилата на Шисейдо - колко часа са трайни на практика, хидратират ли устните, размазват ли се Praynig
ООО, и аз да попитам! Много съм си харесала едно розово червило на Шисейдо, но не съм чувала отзиви за марката!
А откак си взех червило на Шанел, което е гадно... съм внимателна  Confused

Много е приятно на усещане в/у устните червилото, креместо и мекичко... Heart Eyes Колко часа не знам, аз съм пушачка, та не знам колко бих могла да съм критерий... Имат страхотни пастелни цветове, харесах си и още няколко... Blush

А кое на Шанел...? Щото при тях (а и не само) консистенциата зависи от ефекта - примерно ако е с брокати ще стои по-сухо, нормално... Аз ги харесвам, примерно преди няколко дни купих на майка ми Rouge Allure в цвят Comedia - супер е, мисля да взема и за себе си...

# 537
  • София, Лагера
Да, да, именно това с броката  Peace

# 538
  • София
Да, да, именно това с броката  Peace

Mr. Green То при брокатените е ясно, която и да е марката...
Пробвай Шисейдо, ей сега го извадих и си мазнах малко  Blush, като кремче е мекичко, и цвета е страхотен... На Леге има Леро - там ги имат червилата, от там си взех и моето. Този магазин е новият ми любимец, жалко само че нямат Guerlain... Можеш да пробваш там, консултантките са много любезни! Peace

# 539
  • София, Лагера
Ето това ми е от вчера:

а това е гел за околоочен контур, много ми харесва! (на първо четене)

Общи условия

Активация на акаунт