Новите ни козметични похождения 7

• 46 527
  • 674
  •   1
Отговори
# 570

спирала Ultra Black на Burjois

лосион за тяло на Бетина Барти Arctic water, много ми хареса миризмата му.

Последна редакция: пт, 12 мар 2010, 23:05 от minana

# 571
  • В къЩи.
Според мене зависи от миглите. Моите са доста дълги и обемни и напоследък каквато и спирала да сложа седи много добре.....имам дори усещането, че са ми порастнали... Thinking
А и спиралите никога не седят добре от първото ползване. Чак като я "разработиш" се вижда ефекта. Така си бях взела една спирала на Гош и ми видя ужасна. Поне 2 месеца не я ползвах и сега какви мигли прави - питат ме дали съм с изкуствени.

Жаки сподели тайната за порастналите мигли  Simple Smile
А  за спиралата споделям мнението на да аМа Не

# 572
Това са ми вчерашните покупки Flutter:

# 573

Ноар! Честит да е   bouquet
Нана - от къде закупи тези на Мадмоазел? От кога им се чудя  Thinking
[/quote]
Купих си го от БЗ на Витошка само там го имаха иначе обиколих и по моловете но там им бяха сваршили миналия ден пак минах покрай БЗ на витошка и все още имаше една опаковка а ако търсиш само палнители пак там има мисля 4е палнителите 3бр са около 115лв а с опаковката(смисъл с ши6енчето) аз си купих за 134лв общо 60мл  Simple Smile

# 574
Забравих да добавя и това Laughing-ролката

# 575
Това са ми вчерашните покупки Flutter:
мила първия крем на нукс белия за каква кожа е?хвърлила съм око на тази марка от доста време но не мога да открия тестери за да я опитам.аз по принцип със смесена към мазна кожа а чух много добри отзиви за нукс.

# 576
Вчера си го взех от летището и мнооооого ми харесва- траен , блестящ и плътен гланц! За разлика от GLAM SHINE 6H, който се трие лесно и в един момент оставаш само с брокат на устните! Странно, че не съм виждала GLAM SHINE 6H VOLUMIZER в търговската мрежа в София, само на аерогарата го има. Набелязала съм си вибриращата спирала на Мейбълин - Pulse Perfection by Define-A-Lash Vibrating Mascara- някакви отзиви, мнения?

Последна редакция: сб, 13 мар 2010, 11:54 от Gabi77

# 577
# 578
  • Стара Загора
в телесен цвят + 4 молива за устни + 1 за скули и

# 579
  Момичета, нали си бях купила мултифункционалното масло на NUXE със златни частици. Върху кожата стои супер, но на косатаааа.. Никога повече няма да си слагам на косата (уж пише, че и за там ставало).Спласти се ужасно, а капнах малко, все едно не съм я мила.
 Имам си и нова придобивка, поредното червило...

Цветът е коралов. Напоследък съм полудяла на тема червила, затрупах се. Преди ползвах предимно бледи, но сега много ми харесва да подчертвам устните, а пък очите да гримирам по-натурално.

# 580
  • Бургас
  Момичета, нали си бях купила мултифункционалното масло на NUXE със златни частици. Върху кожата стои супер, но на косатаааа.. Никога повече няма да си слагам на косата (уж пише, че и за там ставало).Спласти се ужасно, а капнах малко, все едно не съм я мила.

Стаси, не зная дали директно върху косата си капнала, но такива продукти с консистенция на олио се слагат върху коса по следния начин: слагаш капчица/две в средата на дланта на едната ръка, после разтриваш двете ръце /само върху дланите, не върху пръстите/ и след като върху тях се е образувал съвсем тънък филм поглаждаш косата по дължина само по повърхността, без да втриваш. После може и да разрешеш с кръгла четка, но поставена върху косата. Последното е за да разнесе равномерно по цялата дължина. Пробвай се отново и ще видиш, че ефекта е поразителен  Peace

# 581
А тази мицеларна вода за какво се използува?

# 582
  • София
Лу, какъв е този Пептилис  newsm78 Моят е с розова опаковка... Мислех, че е само розов...
Стефи, сподели повече за маската за очи на Кларанс - какво прави с околоочната зона, силно ли пмирише (както повечето неща на марката)?

# 583
  • Belgium
P-r-o-l-e-t този белия е против първи признаци на стареене и тъмни кръгове. Розовият е по-силен за зряла кожа, с по-дълбоки бръчки.

Стефи, мерси за отзива за маската за очи на Кларинс. Кажи по-подробно как се ползва и какви са резутатите от нея, мисля тя да е следващата ми покупка.

# 584
  • София
Момичета, търся си тюркоазен молив за очи. Виждали ли сте някъде? Марка, цена? Излиза ми такъв на Clarins, но не знам дали го има в Бг.

Общи условия

Активация на акаунт