Пролет,слънце и цветя,греят Ноемврийски личица

• 29 760
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
     Добро утро милички !

# 91
Аууууу - много непочтенно от ваша страна, поне едно благодаря да бяхте казали.....  Naughty
Не съм запазвала нищо за утре !

# 92
  • София
А мерси, пропуснах и бухтичките, но непременно ще намина да ми направиш лично  Flutter   chef.

Голяма какафония у нас. Много работа, много нерви, нервно дете - не спящо, ривящо за всичко...........луднах.
При това ми предложиха работа и ме хвърлиха в размисли и страсти. Почти съм я отказала, но бая се мислих. Става въпрос за асистент в университет. Естестено е съпроводена с ниска заплата и мн нерви. Въпреки всичко ми се струва супер интерестна. Все пак е сигурна работа....Нина започва ДГ септември ( дано ни приемат де ), После боледувания ,първи клас....на др работа предполагам, ще имам повече време за нея, няма да пътувам... Rolling Eyes луднах..

Не можах да чуя Маруся, от снощи и звъня, но нещо й е изключен телефона.
Не съм ви чела, но се надявам да навакам тия дни. Heart Eyes Hug

# 93
  • София
Добър вечер  Hug

Гале, и аз се наточих за бухтичките, ама ще е друг път  Sunglasses На диета съм  Laughing

Катюш, предвид детето и все по-големите ангажименти покрай него, доста добре ми звучи работата в университет. Предполагам, че ще си малко по-свободна  Peace

Кари от 3 дни е открила батутите (всякакви видове) и само търсим по паркове и парти клубове, за да се наскача  Peace Замислих се дали да не си вземем един мини-домашен  Thinking

Лека нощ  Hug

П.П. За утре не ме бройте, пуснах мъжо да покара мотори и съм сама с двете чавета Wink

# 94
Аз нещо съм понастинала. Ще видя как ще се чуствам утре, ако съм по-добре ще звинна и ще дойда, но гледам никой не се обажда за срещата - ето и Галето не е запазила места затова Whistling

# 95
Добър вечер  Hug

Кари от 3 дни е открила батутите (всякакви видове) и само търсим по паркове и парти клубове, за да се наскача  Peace Замислих се дали да не си вземем един мини-домашен  Thinking

Креми, ми тя ги е открила 'щот някой и ги е показал  Laughing
Да дойде хубавото временце и ще ви каниме на нашия батут  Wink

# 96
Добър вечер!

Симона леко пак я пере пубертета. Днес имахме грандиозен скандал за миенето на мивката, започна да изспива чаши с вода навсякъде, по пода, ужасссс и след като 4 пъти й направих забележка да не прави така, накрая я смъкнах и последва, разбира се, дране и рев до червено. Crazy Много ми е трудно да устоявам на тези кризи. Добре, че Све беше у нас да я поеме, че щях да я ошамаря. Tired Имаше ефект, обаче, защото следобед пак искаше да мие и ми вика - няма пае бели, мамо, няма, Монито лекичко мие. Grinning

Цеци, охххх, сестро, у дома е същото положението, но с джуджетата и снежанка.  Само, че, слава Богу, са пъти по-евтин вариант - майка ми й намерила гумени джуджета и Снежанка за 4.50. Laughing Мъкнем ги навсякъде, къпем ги, подреждаме ги по хиляда пъти на ден из къщата...днес след дълги и продължителни преговори, успях да убедя Симона да вземе само 4 джуджета и Снежанка (разбира се) на Метро с нас. Crazy Laughing

Сега, искам съвет. Другия уикенд ще празнуваме 30 годишнина на моя приятелка в София. Имам черна риза, чиста коприна, много хубава, с колан. Обаче се чудя с какво да я облека?? newsm78 Thinking Дайте ми съвет. Hug

# 97
  • София
Добър вечер  Hug

Креми, ми тя ги е открила 'щот някой и ги е показал  Laughing
Да дойде хубавото временце и ще ви каниме на нашия батут  Wink

Направо ще ви се натресем  Laughing До преди месец активно се опитвах да я кача на батут, но тя категорично отказваше. Преди няколко дни сама прояви желание, ей така от нищото и сега е пристрастена  Party

Сега, искам съвет. Другия уикенд ще празнуваме 30 годишнина на моя приятелка в София. Имам черна риза, чиста коприна, много хубава, с колан. Обаче се чудя с какво да я облека?? newsm78 Thinking Дайте ми съвет. Hug

А какъв ще е дрес кода?  Wink Аз бих сложила тесни дънки и злобни високи ботушки  Mr. Green

# 98
  • София
Хора, да не вземем утре да си останем на тротоара? Остава ли уговорката?

Дианка, на  9 март сме у твоето малко морско. Надявам се да се видим  Peace

# 99
А какъв ще е дрес кода?  Wink Аз бих сложила тесни дънки и злобни високи ботушки  Mr. Green

Крем, и аз за това си мислех. Но какъв цвят дънки? И ботуша от вън ли или под дънките?  newsm78 Идея си нямам за дрес кода...аз се опитах да предложа дълга рокля, гол гръб и минимум 12 см ток, ама моите приятелки не го приеха... Laughing

# 100
Привет, разбита съм. Едва ходя....., ооооот къде да започна бе?
Вчера деня изкарахме в нас, то гадно, валеше нали знаете, имахме 2 дни гости в нас и решихме да поръчаме храна - седнахме и хапнахме, ама от няколко резана краставица или домат /може и от 2-те през ноща се по**исках.  Sick Embarassed Предполагам са гнусни нитрати!
Разбих се, болки, студени вълни, свива ме всичко, сега мускулите ме болят чак, едва изтраех да съмне, ужас бе значи...., а салатата не бе моя само боцнах 2 пъти, няма от кво друго да е..... Почти не съм яла друго вчера.
Ники пък понеже 12 часа вчера не седна на г*за си и към 19ч се паркира на дивана и отцепи, знаех си че аз има нещо гнило във всичко това, събуди се в 00,10ч и започна да яде, да гледа  детско, стоя до госта ни и си го гледаше как спи Simple Smile хахаххаах Та така, благополучно към 02,30 ч легнах, но не за дълго - ставах заради "онова" smile3550
Изпратихме госта преди малко, трупясах се пред компа и ТВ и си охкам, то от хубаво да беше ох-кането  hahaha Mr. Green
Надявам се че ще се оправя - стегна до 13,30ч днес и да ме видите в най-добрата светлина, който идва де.
Скреч - Катето ми каза, че там не правели подобни резервации предварително, затова ще разчитаме на късмета на деня -неделя и никаквия час 14ч Simple Smile  Joy, ако ли не ще отидем другаде.
Оставям ви за сега.
Дита - за облеклото ми харесва много стила на Креми с ботушите но над дънките,т.е. да са в ботуша ти. Или с панталон с ръб и остра обувка. и ризата аз ще сложа веднага цвете или бижу.

# 101
Галенце, пуу от един домат толкоз зор ли, бе?? Shocked Хм, нещо друго ще да е било. Ама дано ти мине бързо. Благодаря и на теб за съвета, ама бъди по-детайлна плийз. Simple Smile Панталон с ръб ама какъв цвят, материя??? newsm78 Оказва се, че нямам черно в гардероба си, нито пък коприна и никога не съм си мислела, че е толкова трудно да се съчетаят този цвят и материя с останалото облекло.

Аз си изпратих мъжа и детето на разходка и се стягам за училище. Да си направите много снимки днес, да гледаме. Wink Hug

# 102
ЗВЪНЯХ В ДОН ДОМАТ. ИМА МЕСТА!!! ЩЕ СЕ ВИДИМ В 14 ЧАСА Hug

# 103
  • от Луната
Здравейте, хубавици!
И да не забравите да ни покажете снимки  Naughty
Как са вашите деца с тръшкането. Михаела ми идеше да я изхвърля  ooooh!. На обяд едвам я накарах даа излезем малко да се разходим, че цяла седмица почти не е излизала, нали беше болна. Хубаво, излязохме отидохме на центъра при двореца, Юлче, там където се видяхмеи тя тича, игра, забавлява се страхотно. Тръгнахме си и изведнъж на среата на площада като се тръшна това ми ти дете да се върнем обратно, че не искала да се прибира, ужас направо  Crazy. Убеждавах я, скарах и се, тупнах я по памперса не и не. И за първи път ми седна и не иска да стане. До сега само е ревала яко, но като я хвана за ръка си ходи и пищи, а сега не иска да си застане на краката. Едвам се прибрахме, аз носейки я, а тя пищейки. Като я преоблякох само поиска вода, дадох и шишето и отидох в кухнята да и сложа нещо да хапне и тя заспа  Tired. Вече не знам как да се държа при такова поведение, като не и обръщам внимание става по-лошо а не и минава. Опитва се да се налага и е страхотен инат станала. Даже и баща си надмина  Mr. Green

# 104
Никой не е писал- как беше срещата?
Неможах да дойда, много ми е криво от тая настинка, гърло ме дразни, нос запушен едва дишам, и ми е смотано. Иначе прекарахме няколко часа с Андреа в парка на слънчице, беше приятно. Поигра с приятелчетата, поизмори се и като се прибрахме веднага заспа.
Днес реших да съм почивка, уж да се лекувам, да си лежа ама изобщо не съм легнала. Даже до клуба изобщо неходих, оставих Андрей да се оправя  Crossing Arms

Ох, Андреа пък сега е като със силиконови джуки. Милата, заспа на края на леглото и по едно време чувам ТУП и рееев. Веднага разбрах какво е станало, така мъчно ми стана, а тя по лице паднала. Гушнах я, поуспокои се и пак заспа. Но нищо невидях, чак като се събуди видях подутата горна устна, поразгледах я и видях че със долните зъбки или де да знам как се е прехапала и е текло малко кръв. Имаше и малко засъхнала кръв по лицето   Confused Много ми беше криво!

Аз чак сега ви изчетах подробно.

Дианка, явно е че някакви хора са те ядосвали вероятно с простотията си, надявам се ти е минало вече. Все пак наистина има хора всякакви, така че най-добре да наказваш простака с мълчание и безразлично да го подминаваш. Не позволявай чужди хора да ти нарушават вътрешния мир, аз лично се впечатлявам само (доколкото е възможно)от близки хора. Сигурна съм че сама си знаеш, но аз да кажа  Hug

Общи условия

Активация на акаунт