.

На диета съм
Замислих се дали да не си вземем един мини-домашен 

Много ми е трудно да устоявам на тези кризи. Добре, че Све беше у нас да я поеме, че щях да я ошамаря.
Имаше ефект, обаче, защото следобед пак искаше да мие и ми вика - няма пае бели, мамо, няма, Монито лекичко мие. 
Дайте ми съвет.

Дайте ми съвет. 
Аз бих сложила тесни дънки и злобни високи ботушки
Аз бих сложила тесни дънки и злобни високи ботушки
Идея си нямам за дрес кода...аз се опитах да предложа дълга рокля, гол гръб и минимум 12 см ток, ама моите приятелки не го приеха...
хахаххаах Та така, благополучно към 02,30 ч легнах, но не за дълго - ставах заради "онова" 
, ако ли не ще отидем другаде.
Панталон с ръб ама какъв цвят, материя???
Оказва се, че нямам черно в гардероба си, нито пък коприна и никога не съм си мислела, че е толкова трудно да се съчетаят този цвят и материя с останалото облекло.

. На обяд едвам я накарах даа излезем малко да се разходим, че цяла седмица почти не е излизала, нали беше болна. Хубаво, излязохме отидохме на центъра при двореца, Юлче, там където се видяхмеи тя тича, игра, забавлява се страхотно. Тръгнахме си и изведнъж на среата на площада като се тръшна това ми ти дете да се върнем обратно, че не искала да се прибира, ужас направо
. Убеждавах я, скарах и се, тупнах я по памперса не и не. И за първи път ми седна и не иска да стане. До сега само е ревала яко, но като я хвана за ръка си ходи и пищи, а сега не иска да си застане на краката. Едвам се прибрахме, аз носейки я, а тя пищейки. Като я преоблякох само поиска вода, дадох и шишето и отидох в кухнята да и сложа нещо да хапне и тя заспа
. Вече не знам как да се държа при такова поведение, като не и обръщам внимание става по-лошо а не и минава. Опитва се да се налага и е страхотен инат станала. Даже и баща си надмина

Препоръчани теми