Пролет,слънце и цветя,греят Ноемврийски личица

• 29 781
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Ето снимки от днес:
http://november2007.snimka.bg/baby/don-domat.463224.17616122
Ще пиша по-късно, целувам ви  Hug

# 106
  • София
Пък да ви кажа, тук има ЦЕНЗУРААААААААА! Таш е със страхотна прическа  Crossing Arms, която не показа на никой  smile3534

# 107
Пък да ви кажа, тук има ЦЕНЗУРААААААААА! Таш е със страхотна прическа  Crossing Arms, която не показа на никой  smile3534

Абе верно я няма на снимките   Crossing Arms Ама защо не ни се показва, да не откраднем идеята или  Thinking

# 108
  • София
Виктоалия, точно в Перник Митко ми направи първото тръшкане навън и се въргаля на главната пазарска улица  Laughing
Таш, или показваш всички снимки, или другия път и аз ще нося апарат  Naughty

Явно аз първа ще разкажа. Бяхме тез' от снимките, плюс фотографа. Хапнахме, пийнахме. Аз като най-малка пак успях да науча нещо ново за човешките взаимоотношения(Ели, благодаря за съвета  Simple Smile ), приказката вървеше много гладко, така плавно преливахме от тема в тема, че не разбрах края на историята с мъжа на Катюша и шофьорлъка Laughing . Всъщност доста неща от разговорите пропуснах, но през цялото време се хилех и се радвах на приятната компания.

Утре ще ходя да си подавам СVто за работа на едно място, където не ми е призванието, но се навих да опитам, че смятам да е за малко - до второ забременяване  Grinning . За година, година и нещо най-много.

# 109
  • София
Добро утро милички. Честит празник и спорен ден  Hug.

# 110
# 111
Честита Баба Марта!

Катюшка, тъкмо снощи се опитвах да си припомня това стихотворение като разказвах на Андреа за баба Марта преди да заспи. Тенк ю  Laughing

След 12ч. видях че ще отключат системата за добавяне на ЦДГ.

Хубава и успешна седмица на всички  Hug

# 112
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА

Срещата есетествено мина супер! Щом съм там, няма как да не е.  Mr. Green .... хахахахах. шегичка.
Следобед хич не ми беше добре-след срещата де, до вечерта едва изчаках и да се паркирам на възглавницата. Спала съм непробудно и в 8ч ме събуди свеки с честитката за Баба Марта ,иначе щяхме да се оспим. Simple Smile
Лек ден и весел празник.

# 113
Честита Баба Марта!

Скреч, толкова си младолика, то че не си и млада, де  Laughing, но направо на ученичка приличаш  Grinning
Успех с новата работа и всичко да върви според плана  Wink  Laughing
Лек и слънчев ден на всички!

# 114
  • София
Честита Баба Марта!

Хубав и слънчев ден от нас   bouquet

# 115
  • Варна
Честита Баба Марта!  

Здравейте,  Hug
от дълго време не съм писала, но да знаете идиния гост, дето го пише горе съм аз  Grinning Дори ме мързи да се логна.
Няма и кой знае какво да пиша, в някаква дупка съм изпаднала...

Влади ходи на ясла от една седмица. Малко по малко проговаря, но е доста назад в сравнение с повечето дечица. Не съм се разтревожила де, даже ми е интересно как се опитва да каже дълги думи и ги изкривява  Mr. Green Пример - заради рекламата на Данонино, 1 бр. динозавър е Дино, но повчето са Дините, а катериците са кациците  Mr. Green
От сега се очертава Плейбой само филмчета за каки иска да гледа, и като тръгваме за яслата, иска да завиваме в другата посока - при Дишай каката  Naughty
Иначе гледам, че и други дечица ги е обхвана истерията около "Колите".  Laughing   Laughing

Цеце много ми хареса Лазарката. Чак съжалявам, че по нашия край няма такива традиции. А детска носия пък, абсурд да намеря. То добре че имам момче де, да не ме е яд толкова .  Wink

От днес вече се подават заявления за детски градини и при нас. А аз все още се чудя в кой район да кандидатствам   Whistling Нещо градините в моя район не ме кефят. То не стига че не е сигурен приема, ами и аз съм с претенции  ooooh!

Арабела вие накъде сте  Wink

Лек ден и успешна седмица ви желая.

# 116
  • София
Честита Баба Марта-живи, здрави, весели и засмени!

След малко пак   newsm47
Пожелавам ви слънчев и усмихнат месец!

# 117

Честита баба Марта! Бъдете здрави!

# 118
От днес вече се подават заявления за детски градини и при нас. А аз все още се чудя в кой район да кандидатствам   Whistling Нещо градините в моя район не ме кефят. То не стига че не е сигурен приема, ами и аз съм с претенции  ooooh!

Арабела вие накъде сте  Wink
Вале, на мен една единствена ми е удобна, а за нея наплива ще е голям.
Аз съм и с много смесени чувства - хич не искам да я давам от три годишна /предпочитам да тръгне  другото лято/, не ми харесват групи с по тридесет и отгоре деца, кофти храна, малко излизане на въздух и куп други кусури, които съм видяла с първото дете. От друга страна ми се ще да я пробвам  Crazy  Crazy Blush, егати мазохизма  Crazy Mr. Green А и всяко отлагане, ме закотвя и мен вкъщи, пък са ми влезли едни мухи в главата, които не ми дават мира  Confused
Ще подаваме документи, но хич няма да бързам още тези дни. Да си избистря още малко мислите в главата  ooooh! То и аз как разсъждавам, сякаш е сигурно че ще я приемат  hahaha

# 119
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!

ЗДРАВИ И ЗАСМЕНИ,БЕЛИ И ЧЕРВЕНИ!

ДА Е СЛЪНЧЕВ ПЪРВИ МАРТ И ОСТАТЪКЪТ ОТ ГОДИНАТА,СЛЪНЧЕВО НАСТРОЕНИЕ ЗА ВАС И ВАШИТЕ БЛИЗКИ!

Общи условия

Активация на акаунт