Пролет,слънце и цветя,греят Ноемврийски личица

• 29 800
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
Гале, не може със задна дата, нито може от днес за утре. Преди можеше, сега не. Софтуерът не им позволява.

# 676
Здравейте милички,

Чета ви ама нещо нямам муза за писане. За почивки споменахте и аз разглеждах тези дни,защото трябваше да направим с милото график за отпуските му за няколко месеца напред и съм разпределила за море, за планина, за Сандански Laughing пък да видим какво ще излезе. Иначе мисля да пробваме Албена (ама ще разглеждам още из форума за дестинация) в началото на юли, а после може и на кумата да погостуваме, така че варненската група и Ванилия много ще се радвам да ви видя.

Махнахме си старите временни мебели, новите не сме ги поръчали още, милото ще ремонтира сифона в банята втора вечер, разбирайте не съм се къпала, и у нас е супер готино да се живее в момента Sunglasses

Отделно да ви се оплача колко съм изморена Tired. Деян расте, съответно иска повече внимание и едва сколасвам с двамата. Май ще има зъби и е крив. Васко го отнася, доста му се карам напоследък и почна хич да не ме слуша. Явно ответна реакция незнам ама все едно не ме чува, никога не е бил такъв, порастна ли, фаза ли е, що ли незнам,ама се въртя в кръг, карам му се, после ми домъчнява, гушкам го и така. Не иска и да спи следобед, само се разсънват един друг. Сега едва приспах единия, другият мрънкоти. Хубавото е, че започнаха да си играят двамата, вчера заварих Васко вътре в креватчето на Дуди (така го нарича той), танцува му и му прави маймунджълъци и се заливат от смях и двамата Heart Eyes. Много бяха сладки Heart Eyes.

Таш със сигурност ще му се отрази много добре на Али и то е ясно, че за нас е голямата драма, и аз съм същия случай, ама ще свикнем. И Васко в Кюстендил го качих на такъв замък и ме изуми как се справи и се пуска от високото вътре, едва го изкарах после Laughing
Галенце за болничния - не могат да ти издадат за минал ден, т.е. могат, но трябва да се спазва поредността на номерата в тяхната книга (така ми е казвала мойта лична). Аз обикновено и звъня да ме запише само, когато ми е зле и не мога да отида и в следващите дни си го взимам. За работата- радвам се, че се нареждат нещата. Таш е права според мен за големите колективи-на никой за никой не му пука. И при мен беше така, но в началото като започвах преди доста години (как звучи само), сега сме много близки приятели с колегите Simple Smile. При нас пък в офиса, когато някое момиче излезе в майчинство, бюрото и остава непокътнато, така както си го е оставила, никой не го пипа и не припарва до връщането и, като под карантина Laughing.
Валенцестрашен сладур е къдрокоско Влади, чакаме снимки и от Париж, не стигнах до тоя град, ще отида някой ден Sunglasses.
Креми и според мен е хубаво, че си отишла и сега имаш лични впечатления. Как са дечицата?
Вики много хубави снимки, ти и преди беше пускала от тази местност, трябва да се наканим да се разходим до там.
Моничкарадвам се, че се появи, сещах се за вас. Прекрасни са ти момиченцата Heart Eyes
Скречдействайте за бебенце, късмет Hug. За сладкарничка, айде ако се организираме в неделя за пица и се видим може да планираме посещение за другата седмица при Сончето, че нещо не мога да се организирам сега Blush.
Сонче, само търпение, сигурна съм, че ще се наредят нещата, няма как иначе щом ти си се захванала Hug
Катенце, как е Нинката? Като се сетя как не се разделяше от мама, сега пък баба, ех тия дечица какво ли им се върти в главиците.
Роси Hug. Как е Лили?

Ох сигурна съм, че забравям да кажа на някой нещо, ама толкова ми стигна акъла, целувки

# 677
  • София
На който му се яде, той дава зор. Альоооооу, четвъртък или петък някой да може да ходи на сладкарница? Аз няма да дойда в неделя, защото Коце ще работи и няма при кой да паркирам Митко.

Таш, много се радвам за приятното ви обикаляне! Аз ще поживея като самотна майка докато Коце натрупа милионите и после ще тръгнем и ние по почивки  Whistling
Гале, бързо оздравяване! Бе тия пробиотици от ЛР стават ли за деца? Аз гледам да не ги предлагам, че нищо не  разбирам от пробиотици.

Чета ви ама нещо нямам муза за писане.
Забелязвам  Mr. Green Добре, че не е дошла, че щеше да изпишеш темата  Laughing

# 678
Ехооо, сега сме двамата с Ники в нас, Ники снощи започна пак с повръщането и 1 памперс с разстройство. Посреднощ тръгнахме за лекарства и свещички п-в гадене и повръщане, че всичко връща.
Днес не е се разписвал, обадих се на педката за болничен, ще видим кога и как ще си го взимам. До края на седмицата сме си в нас предполагам.
Много ми е криво, спала съм на тръни да не ме повърне и да не се обезводни, поне пие чайчета, водичка и прахчетата.
Не ми дава да седна на компа и да ви нагледам.
Затова съм така кратка и  ...., оххх. нападна ме,бай
P.S. Да допиша - Скреч - аз на Ники не съм давала про-биотик, а за себе си взех не е на LR, Лактофлор взимам.
За торта - яде ми се многооо, ама не мога през седмицата, ако има сбирка неделя ще опитам да се класирам.
Ели - благодаря ти за вчера, така мило ми стана като те чух Simple Smile

Последна редакция: ср, 14 апр 2010, 13:41 от Galaxy_26

# 679
Щом никой не иска да пише, аз ще си пиша цял ден......
Ники ме побърква, защо децата като са болни са толкова кисели, то са капризи, мрънканици и рев, то незнае на кой свят е, а аз съвсем съм изгубила представа за ден и час.....
Направо се депресирам пак в нас с него, то и времето е б*си гадното. Не можем да излезем за дълго време, зад блока слезнахме с колата му да покара, след 30 мин започна рев, каприз и инати....., целия блок вдигна на главата си, аз побеснях тотално, по-добре си ми е на работа, дреме ми че се отнасяха с мен като с последната дупка на кавала, ама поне съм там, не да се въртя из нас като патка.
Часовете не минават и детето се нервира, иска 10 000 неща, върти се от стая в стая, катери се къде ли не, еми...... за секунда не мога да позяпам нещо или да свърша, абсурд. Вече незнам от кога не сме седнали с Николай д авечеряме като хората или да си говорим нещо на спокойствие - малкия като види че се завързва диалог между:мама и тати" и започва да ни прекъсва, да се показва пред нас, с думите,"виж, виж мамо виж - тати виж, виж: " и така до припадъК!  Shocked Crazy
за сега толкова оплакванки от мен, после може пак  Mr. Green

# 680
  • София
Шушумигоо, я се стегни да не идвам на Оборище  Laughing, че тогава ще видиш  Hug. По определение всимки деца са кисели като са болни. Какви деца, аз като съм болна да не си около мен  Mr. Green. Мен пък ця ден ме скъса колита. Подута съм като бременна 6 -7 месец и едва ходех...
Донесоха ми дитето, айде бай за сега  Hug Flutter

# 681
АлоУ шушумигО, да ти донеса и мойто да си циврите, А“?
Simple Smile хаххаха, оправяй се жена.

# 682
  • София
Ко му трябва повече на човек - едно Метро и съм готова  Mr. Green. Мина ми  newsm68.
За капак хапнах  и една зелена салатка та сега очаквам отново да се надуя  ooooh!

Тути, оправайте се бързо.... Нищо не чух за неделя  newsm78

# 683
Тути, оправайте се бързо.... Нищо не чух за неделя  newsm78

Peace  Peace  Peace  Hug  Heart Eyes  Mr. Green

# 684
  • София
 Hug

Вчера прекопавахме градинката на яслата и боядисвахме бордюрите, голямо мазало стана. Кари помагаше здраво, поне 4 павета са нейно дело  Mr. Green Вече спрях да се чудя откъде си имаме гъст жълто-зелен сопол  Whistling Всички хлапета, които видях от групата, си имаха такъв поне до горната устна  Sick Днес я спрях, поне за ден-два, да се опитам да спра теча. Освен всичко чух за чудния вирус, с който Галето и Никича са се сдобили, та се надявам с тази кратка ваканция да си го спестим  Praynig

Гале, бързо да се оправяте  Hug

Качвам снимки в момента, та ще гледате тия дни  Mr. Green

Целувки и прегръдки за лека нощ   bouquet

# 685
  • Хасково
Добро утро!!!  bouquet

Мили майки и дечица, оправяйте се бързо! Целувки за всички болнички Heart Eyes

И ние не се цепим от колектива Mr. Green Стела беше с ужасна хрема и кашлица от миналия четвъртък. Днес е за първи ден на ясла, мисля че е добре вече, дано Praynig
Гледаха се с баба си, а вчера аз останах в къщи, че да си свърши някаква работа свеки. Днес на работа всички ме гледат като извънземно - не си взех болничен, че то има ли смисъл за един ден newsm78 #Crazy Както и да е важно е да сме добре. Всички!
Опитвах се да чета, но както Галето е казала, с болно дете, малко трудно....
Целувам ви всикчи! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 686
Добро и от мен, Simple Smile

От 06,15 сме на крак, яде му се на човека, той всъщност не е спирал да яде, само крием от хладолника нещата, които не трябва да яде и аз не ям заради него нищо, да не го дразня, съответно и стомаха му да не се стресира нещо. Не е повръщал, нито акал вчера и днес.
Спазваме хранителен режим и пием някои неща за стабилизиране на състоянието му.
От 3 седмици вече е със сополи и кашлица, това е гадост и 1/2. От вчера започнахме с Коларгол-а. То не се трае. От там и кашлюка, защото секрета слиза и го дави. Сутринта такива сополи изскочиха от едно кихане, че ми скри шапката. Като Креми както казва, всички деца са със сополи до устните Simple Smile И мое наблюдение, явно си е хитово. Незнам ние като деца такива ли сме били, но днешните деца са сополиви.
Сега правя една диетична супичка, че да си хапва детето. Вчерашната я омаха.
За неделя аз съм ОК бе, кво не сте чули.???? Simple Smile
Кате - браво за Метро и салатата, яж малко овесени трици да ти се обере подуването.
Весе - браво че сте на градинката вече.
Айде чаооо от нас,  само препира да излзиаме това малкото, а навън видите ли го кво е?  Sick
Само отклонявам въпросите му и се правя на интересна или цапната с нещо.
Да видим до кога,
Лилчо - забравих да кажа колко страхотен пост си писала, браво. Ти не си свикнала какво е детето ти да не те слуша, Васко е много кротко и послушно детенце и малкото кривване или инатене ти се струват прекалени, а сега е нормално да ревнува, да търси повече внимание за него си само. Вече осмислят всичко и разбират, затова става и трудно оглеждането . Няма лъжа, няма измама. Всичко е на масата Simple Smile хаххахах

# 687
  • София
Галенце, корема днес ми е лепнат за гърба, без да има и помен от вчерашният му вид. Не знам как става така.
Айде оправяй се.

# 688
Здравейте мацките,
Галенце, хайде дано се оправи детенце по-бързо. Вие верно отдавна сте го закъсали. Явно пролетното време си оказва влияние, зимата сополите замръзват и сега са се отмръзнали  ooooh!. Дара след като си я прибрахме на Великден ходи на ясла до края на седмицата. В събота вече се беше обзавела със сополи и благозвучна кашлица и в неделя сутринта се събуди и със залепено оченце  Mr. Green. Имахме пътуване до Рилския манастир, и айде оттам половин България обиколихме, за да стигнем от Рила до Стамболийски. Три планини пребродихме, във всички дупки влезнахме и сега колата естествено е на сервиз. Дара обаче се държа геройски, нито един път не повърна и освен това тогава и беше първото пътуване цял ден без памперс. Спряхме 2-3 пъти да вземем свеж планински въздух и да се изпишка и това беше. Порасна си детенцето  Heart Eyes. Та в неделя я оставихме при баба и при дядо и днес ще ги чакам да ми я докарат. Разправят, че е добре, пък ще видим  Thinking
Медхенова, то и аз не пиша, но наблюдавам  Naughty. Така като не се явяваш в строя с дни и се изпопритесних.
За неделя съм навита, но Ангел още не знае. Дано няма против да гледа Дара, ще гледам да дойда поне за малко, че от 16:30 сме на цирк  Grinning. Някой пробва ли вече на цирк с дете да разкаже ?

# 689
Спокойнооо и ние сме в групата на сополивите Stop От два дни не е на ясла,съответно ходенето и беше 5 дни,не сме подобрили рекорда. Щеше да вдига и Т,ама като четох тука и се запалих с Умкалора,дадох и и май поне стопирахме нещата дотука.Да,ама аз пък днеска съм почти болна,сополи,гърло,абееее Twisted Evil

Гале споко и Ива иска да е център на внимание,не може някой да говори и да я игнорира и се почва"мамммммммоооооооооо",като говоря по телефона е същото,даже пита"мамо кой бажда?" Laughing

Катюш и аз съмтака като теб,много ми с еподува стомаха и ме боли,абе снощи беше като балон точно,огромен,мек и отпуснат,днеска няма нищо.Ама аз имам и гастрит и колит и жлъчка Mr. Green
Отивам да поработя,после пак;) Абе какво става с Таш?

Общи условия

Активация на акаунт