Търся покана за Masters-TB или за друг торент сайт

• 20 255
  • 208
  •   1
Отговори
  • Universe

Поради зачестилите молби за покана в Masters-TB, реших да пусна отделна тема.
По този начин обсъжданата проблематика няма да се разводнява, от една страна,  и ще има специално място в подфорума за тях, от друга Hug                   

Разбира се, може да се искат покани и за други торент сайтове, ако  регистрацията в тях, изисква  такива   bouquet

Нека този, който  удовлетвори  молбата, да сигнализира по някакъв начин в темата, за да не става дублиране
 Simple Smile  

Последна редакция: пн, 22 фев 2010, 01:07 от lenny_pld

# 1
  • Universe
но ми трябва покана в masters.
Ще съм много благодарна, ако някой откликне! Hug
ilka_2000@abv.bg
  bouquet Готово!

# 2
но ми трябва покана в masters.
Ще съм много благодарна, ако някой откликне! Hug
ilka_2000@abv.bg
Готово!
Благодаря много за темата и поканата! Hug  bouquet

# 3
ако може на мен ще съм много  благодарна  bouquet  може ли да ти пратя емайла на лични

# 4
ако може на мен ще съм много  благодарна  bouquet  може ли да ти пратя емайла на лични

Давай го и веднага я изпращам.

# 5
Моля и аз за покана.
Колко филма мога дасваля с една покана?

# 6
Моля и аз за покана.
Колко филма мога дасваля с една покана?

С тази покана ти си правиш твоя регистрация и ставаш редовен потребител, аз вече няколко години си свалям,само че трябва да сийдваш,за да имаш по-висок коефициент и си теглиш непрекъснато.Мойта свободна покана вече я обещах на момичето по-горе,като ме заредят ще пиша пак,че имам.Тя още не ми е дала имейла си и затова чакам.Ако някой друг дотогава те устрои....здраве да е,ако не ще трябва да изчакаш да ме заредят отново след като й я изпратя.

# 7
Не знам как става получаването на покани ,но ако ми кажете нямате проблем. Ще Ви изпратя.
Аз вече две години си тегля от там.

# 8
Поли провери си дали на покани имаш някаква цифра от лявата страна на сайта.Ако имаш цифрата 1 кликваш върху нея и останалото само те води.Ако обаче имаш нула....тогава не знам.Аз дълго време имах нула и после сама им поисках покана.От тогава все ме зареждат.

# 9
Много моля  ако някой има излишна  покана да ми изпрати
Мерси  предварително        

Последна редакция: пн, 22 фев 2010, 22:51 от borondy

# 10
  • в сърцето на един мъж...
Момичета, не си публикувайте така мейлите - вие сте в момента привлекателни за всички спам програмки. Ако имате желание за покана, напишете само и като ви отговорят, пратете мейла. Не го поствайте тук в темата Peace

# 11
  • София
искам и аз покана за masters ако може, благодаря мноооооооооооого Heart Eyes  bouquet

пишете ми направо на лс, и давам мейла си  bouquet

благодаря ви Peace

# 12
Ако има желаещи за покани, да дадат адреси на лични имам 3 бр Peace

# 13
Тези покани са ми много странни.Имам доста висок коефициент в Masters(над 20.00),а поканите ми са 0 Thinking Ако някой ме "светне" как да си взема покана мога да ви помогна Peace

# 14
  • Гърция
Благодаря за темичка. Peace
И аз ще съм много благодарна ако може някой да ми прати нека ми пише на ЛС.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт