Търся покана за Masters-TB или за друг торент сайт

• 20 235
  • 208
  •   1
Отговори
# 75
Моля за покана за Masters?
Още веднъж да помоля - ако някой има възможност да ми изпрати покана?
Благодаря ви предварително

# 76
water и LaDolce  искате покани, а в профилите ви емайлите ви са невидими за нас!

# 77
  • при палмите и алигаторите,FL
 Blush и аз да помоля за покана.Благодаря Hug

# 78
Аз съм регистрирана в Мастерс-а, но не знам какво трябва да направя за тази покана. Ако ми обясните - ще го направя. Може на "лични".

# 79
water и LaDolce  искате покани, а в профилите ви емайлите ви са невидими за нас!

получих на лични, благодаря много Wink

# 80
Blush и аз да помоля за покана.Благодаря Hug

Поканата е изпратена успешно! Peace

# 81
получих на лични, благодаря много Wink
LaDolce, как успя да се регистрираш в Masters - при мен поканите дават грешка и за сега нямам успех, а толкова много искам да гледам филми, които не намирам в нито един друг торент - опитах с abv и gmail, но не се получава?

# 82
Явно сайтът има проблем, защото сега виждам, че пак съм с две покани, което означава, че nandi не е успяла да се регистрира! Сега ще пиша на администраторите му!

# 83
Много интересно,от двете покати,които пратих-едната е редовна,другата-явно не..... ThinkingОпределно преблема не е в пощите/щото бяха и двете в gmail/.Цвети,ще се радвам да споделиш тук,какво са ти отговорили/не смея да питам,че няколкото пъти в които ми се е налагало  да реша проблем или да питам нещо във форума им,не съм била очарована от  получения отговор....а и съм забелязала че не преливат от отзивчивост/

# 84
.....Цвети,ще се радвам да споделиш тук,какво са ти отговорили/не смея да питам,че няколкото пъти в които ми се е налагало  да реша проблем или да питам нещо във форума им,не съм била очарована от  получения отговор....а и съм забелязала че не преливат от отзивчивост/
За жалост никой нищо не пише по въпроса във форума им! Егати и отношението! От 26.04 до днес поне един модератор можеше да драсне два реда и разясни!

# 85
Здравейте момичета, аз съм регистрирана в сайта обаче не мога да тегля, това пък защо знае ли някой?

# 86
Аз току що пробвах - мога да тегля всичко - филми, сериали... Не знам какъв е проблемът при теб.

# 87
Сега си направих нова регистрация и веднага започнах да тегля. Може
би има друг проблем.

# 88
Сега си направих нова регистрация и веднага започнах да тегля. Може
би има друг проблем.
Как се регистрира? Аз все още се надявам да разбера как и да успея да се регистрирам.

Последна редакция: нд, 02 май 2010, 02:52 от water

# 89
Така....Пратих си аз покана /на мейла на мъжа ми/, чиято поща е в АБВ и няма проблеми с регистрацията! А защо така, не разбрах!!! Изписа ми следното, което веднъж вече съм ползвала, когато правих регистрация на момиче от форума!

Вие сте поканени в Torrents Masters-TB от tsve. Поканата е изпратена на този email адрес
(joro......@abv.bg). Ако не познавате този човек ,моля игнорирайте тази покана.
Моля не отговаряйте.
Съобщение:
-------------------------------------------------------------------------------
pokana
-------------------------------------------------------------------------------
Това е частен тракер и вие трябва да се съгласите с правилата преди да можете да използвате този линк :
This tracker is private please red FAQ and Rules
http://DMCA-removal-from-Google/useragreement.php
http://DMCA-removal-from-Google/rules.php
http://DMCA-removal-from-Google/faq.php
За да потвърдите вашата покана, вие трябва да я активирате от този адрес :
Confirm your invate please click on down link:
http://DMCA-removal-from-Google/confirminvite.php?id=......................................................
След като Вие направите това , ще можете да използвате Вашият нов акаунт. Ако не се
регистрирате до няколко дни вашато право да се регистрирате ще бъде изтрито.

Оказа се, че нямам проблеми и мога да се регистрирам отново! Как така при вас не става не доумявам!?
water, пратих ти още една покана, виж дали ще успееш! Ако не, ще те регистрирам през друг мейл, а ти после ще си смениш само паролата!

Общи условия

Активация на акаунт