Въпроси към модераторите и администраторите

• 48 489
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
Тъй като редовно си трия съобщенията как да разбера колко ми остават до изчерпване на лимита?Май само вие можете да ми кажете.

# 391
Пощенската ти кутия прилича на реална по това, че има краен обем. Ако редовно си взимаш рекламните брошури и вестници, никога няма да се запълни догоре.
Като кликнаш на ЛС-тата, в лявата колонка най-долу пише:
 Обем
Съобщения: 196
Запълване: 65.3%

# 392
  • Стара Загора

Ясно ли е или има нужда да поясня нещо...?

# 393
Сърдечно благодаря!
 "- Ентусиаст - над 50 мнения - има право на 100 лични съобщения"
мислех,че имам ограничение

# 394
Здравейте,
съжалявам ако някой е питал същия въпрос като мен, но не мога да изчета цялата тема  Embarassed
Искам да попитам как може да се "закове" една тема  Rolling Eyes
Знам че има много такива теми но ......... мой много близък приятел е тежко болен. Има спешна нужда от средства.  Ние неговите приятели се опитваме да съберем колкото може повече и да го спасим.
Иска ми се да пусна и тук във форума тема, защото не веднъж съм се убеждавала колко силни и сплотени сме форумците Simple Smile и ми се иска да се закове за да може колкото е възможно повече хора да прочетат, а ако и дарят ....тук сме над 100000 всеки втори по 1лев да дари ще е добре Simple Smile

# 395
  • Стара Загора
Най-често се пуска тема в Клюкарника и там е възможно да се закове...
Но е добре да има цялата информация за заболяването на вашия близък...
Епикризи, изследвания, проведено лечение, банкови сметки за дарения, договорите за тях и подобни...
Разгледайте и другите теми, в които се моли за помощ, ще се ориентирате...
newsm10

# 396
  • В една Дупка.
Влизаш от една регистрация, на bubicaBG. Но искаш да смениш мейла с мейл, който е на другата ти регистрация. Системата на Продавалник не позволява това, защото има друг потребител регистриран със същия мейл /пак ти/. Ако успееш да убедиш Матрицата, че сте един и същ човек.
Ок,горе долу и аз предположих същото...а  на този "другия потребител"(т.е. аз) може ли да се премахне акаунта? Модераторите ли го правят ако искам или аз тр да го закрия? Но пък не помня паролите... Embarassed, затова създадох втория.

# 397
Тези въпроси ги задайте на модераторите в Продавалник, не тук. Peace
Успех!

# 398
  • В една Дупка.
 bowuu

# 399
  • София / Пловдив
Може ли някой мод да заключи тази тема и да я пусне да плува:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=436328.new#new

И на нейно място да заковете новата:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=490276.new#new

Предварително благодаря!   bouquet

# 400
Как се пише тема във форума Simple Smile

# 401
Ориентирате се във форума спрямо тематичното разпределение на подфорумите.
Влизате в подфорум, който отговаря на тематиката на въпросите, които искате да дискутирате.
Кликвате върху бутона и попълвате съответните полета за заглавие и текст на темата. Когато сте готови с текста, преди да публикувате по избор може да използвате бутоните Проверка правопис и/или Предварителен преглед, за да видите как ще изглежда темата Ви, или директно да натиснете бутона Публикувай.

# 402
Моля да се трийне тази тема.
Получих инфо на ЛС  Wink

# 403
Здравейте,
Нямам достъп до форума от домашния компютър. Получавам съобщение от типа:"Съжалявам  Sharmantnа, но достъп до форума ви е забранен."
Какъв  е проблема в моя случай и може ли да се възстанови достъпа ми до форума?

# 404
Явно Ви е засегнала забрана, наложена на друг потребител или на потребител, ползвал същия компютър.
За да можем да проверим коя забрана Ви е засегнала, моля, копирайте цялото съобщение за грешка (след "достъп до форума ви е забранен" би трябвало да има допълнителен текст с причината) или в случай, че такъв допълнителен текст липсва, моля пишете ми на мейла (видим е в профила ми) като укажете за кой потребител става въпрос и напишете IP адреса на компютъра, от който не може да влезнете във форумите (най-лесно може да проверите кой е IP адресът Ви като отворите страницата http://bgwhois.com/ - там под полето за въвеждане има текст от вида "Вашият IP адрес е").

Общи условия

Активация на акаунт