Въпроси към модераторите и администраторите

• 48 469
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
Моля ви заковете тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=490368.0 пък било и за седмица      Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 406
  • София
Моля ви, позатрийте темите за кучета в Клюкарника, защото във всички се говори едно и също, което всъщност няма никакъв смисъл.

# 407
  • Казанлък of all places
Потребителката Calathea има съобщение,че и е забранен достъпа до форума. Помоли ме за помощ . Текста на съобщението за бан е следното : "Съжалявам, Calathea, достъпът до този форум ти е забранен!
пишете без да мислите във форум, пълен с болка "
По нейна молба погледнах публикациите и и не намерих нещо обидно или нараняващо. Можете ли да и помогнете?

# 408
Благодаря от сърце на angelina.bkg и за бъразата намеса на модераторите!

# 409
Въобразявам ли си или наистина сте разширили кутиите на потребители с ранг ЕНТУСИАСТ?

До скоро ми се налагаше да си разчиствам кутията като ми се съберат към 50 съобщения. Сега изведнъж ми показва, че ми е на 50%.
Даже отворих темата зас ранговете да видя какво става и там пише, че лимита е 100. (Благодаря за което   bouquet )

# 410
Извинете за безпокойството, но бих желала да ми изтриете профила. Изникна личен проблем. Ще ви бъда благодарна. Хубав ден!

# 411
  • София
Въобразявам ли си или наистина сте разширили кутиите на потребители с ранг ЕНТУСИАСТ?

До скоро ми се налагаше да си разчиствам кутията като ми се съберат към 50 съобщения. Сега изведнъж ми показва, че ми е на 50%.
Даже отворих темата зас ранговете да видя какво става и там пише, че лимита е 100. (Благодаря за което   bouquet )
Имаше поправка, беше отдавна.
От темата за рангове
Цитат
« Последна редакция: Петък, 19 Февруари 2010, 03:40 от Mamma »

# 412
# 413
  • София
Днес на няколко пъти, докато пишех отговор в една тема, в полето за писане се появяваха рекламите на Ивет.бг и Руал травел за около 10-на секунди, след което изчезваха. Това някакъв нов вид позициониране на банерите ли е, или проблем на моя браузър?

# 414
Не, няма подобно позициониране на реклами. Явно се дължи на проблем при зареждането/визуализацията.

# 415
Извинете пак съм аз, някой може ли да ми обърне внимание и да каже как мога да си изтрия профила.... предварително благодаря!

# 416
  • Sofia
Не можете да си изтриете профила.
Замразявам го, бройте го изтрит.

# 417
Има ли вариант тази тема да излезе от архив?Или тази да бъде отключена?

# 418
Темата не може да бъде върната от архива.
Другата отключих.
Забелязах обаче, че публикуваните изображения надвишават максимално допустимите размери за изображение в публикация и ще се наложи да редактирам част от публикациите.

# 419
Благодаря  cheers

Ще пускам с линкче тогава , че много играчка да се намалява всяка картинка в такава тема   Wink

Общи условия

Активация на акаунт