Въпроси към модераторите и администраторите

• 47 794
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
Линк към Фейсбук в подписа не е ли против Правилата?  Rolling Eyes

# 421
  • Стара Загора
Точно в коя им част да ги нарушава, предлагаш...?

# 422
Точно в коя им част да ги нарушава, предлагаш...?

Не предлагам, питам.
Например в тази:

7. Не се допускат рекламни обяви и теми, както и аватари, подписи и др. елементи от потребителския профил, които представляват тенденциозна реклама на сайт, фирма, продукт, услуга.
Не се допускат недоговорени рекламни теми, скрити и явни реклами, както и теми с цел популяризиране на други форуми и сайтове.

Забранено е подписите да съдържат линкове, банери, изображения, слогани и др. елементи, които могат да се приемат като скрита или явна реклама на фирма, сайт, услуга, продукт, без изричното съгласуване и разрешение от собствениците на сайта и форумите (Mamma, Tatti)

# 423
  • Стара Загора
Аз вероятно не можах да разбера нещо...
Ти питаш, дали някой потребител не нарушава Правилата, като има линк към Фейсбук някъде в профила си в БГ Мамма...?
Ако правилно съм разбрал въпроса, отговорът е "НЕ", не ги нарушава...

# 424
в гейсбука има и корпоративни/комерсиални страници. предполагам, че може и да го отнесе в определен момент. защо просто не пратиш на някой мод кой е потребителя, вместо да теоретизираш?

Аз вероятно не можах да разбера нещо...
Ти питаш, дали някой потребител не нарушава Правилата, като има линк към Фейсбук някъде в профила си в БГ Мамма...?
Ако правилно съм разбрал въпроса, отговорът е "НЕ", не ги нарушава...

# 425
# 426
Защо не ми се появява отговори в темите на път почивка и екскурзия и как се пуска нова тема там,гледах гледах ама нищо не видях Rolling Eyes

# 427
Защото си с ранг новак. Запознай се с правилата на подфорума На път, море, почивка, екскурзия.
"Във форума имат право да публикуват теми и мнения само потребители с ранг от Ентусиаст нагоре."

# 428
Дааа вече разбрах Peace

# 429
  • Стара Загора
Защото малко си гледала... Ама много малко... Wink

# 430
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=488750.msg14899557#msg14899557 - използвах функцията "информирай модератор" относно това мнение, но понеже не съм много наясно как функционира, си позволявам да пиша и тук... Нямам нищо против мнението на потребителя, но мисля, че подобни снимки не са удачни!!!

# 431
Здравейте, опитах да променя адреса на ел. пощата си и нещо се обърка. Сега изобщо не мога да си вляза в профила. Моля помогнете  ooooh!

# 432
  • София
Готова сте Simple Smile

# 433
# 434
Извинете за цитата, все още не мога да влязя, може ли нова парола на пощата моля. Благодаря за съдействието   Hug

Общи условия

Активация на акаунт