Въпроси към модераторите и администраторите

• 49 022
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
  • Стара Загора
Точно влязох да възроптая срещу брутално розовия цвят на Майки (бъдещи и настоящи) Simple Smile
Сори, ама май е по-зле и от готварския.

Моля ви, проявете малко разбиране...
Тези "цветове" са по желание на нашите рекламодатели, това е тяхното брандиране...
Съгласете се, че без "съдействието" на рекламодателите, форумът съвсем нямаше да е това, което е днес...
Потърпете малко, администраторите ще се опитат да уговорят по-меки тонове, които да не дразнят окото...
Специално за подфорум Майки, розовото е напълно приемливо... Лично аз не виждам кое му е бруталното... Тонът е мек и почти не е пастелен... Разбирам, че може някои потребители да не харесват розовото, но...
Наистина ви моля за търпение...!
newsm10

# 76
  • София
Съжалявам, нищо лично срещу розовото.
Но пречи да се чете. Прав сте:

Тонът е мек и почти не е пастелен...
Mr. Green
Ще проявим разбиране, естествено.
 Hug
Но все пак може малко да стегнете правилата за рекламодателите.

# 77
  • Стара Загора
Пастелните цветове са ярките, меките тонове са точно обратното... Но не това е важното...
Що се отнася до "стягането"... "Поръчва музиката този, който плаща"... Това трябва да го занете... Wink

# 78
  • София
Последно включване: пастелни означава именно меки цветове, в противовес на ярките и наситените.  Peace

# 79
  • Sofia
Хайде стига!

# 80
Здравейте, интересува ме възможно ли е, и при какви условия може да се отвори тема за онлайн търговия.Става въпрос за прежди.

# 81
Здравейте,
Има възможност за платена закована рекламна тема.
В долната част на всяка страница може да намерите линковете За реклама и Контакти.

# 82
  • София
Здравейте!
Мъжът ми е администратор на сървъри към спиди-нет и покрай моята "мания", както той го нарича, за форума на бг-мама (пее ми песнички "сутрин ставам с форума на бг-мама вечер лягам с форума на бг-мама hahaha ) се заинтригува от стартирането на чат към форума. Според него, а и според мен, това няма да намали коментарите във форума, а по-скоро ще му даде по-големи възможности като по-бързи отговори на някои въпроси и ще намали донякъде неподходящи теми и коментари за определен раздел, а също и пренатоварването на ЛС (като например съфорумка от тема "очакващи бебета през * месец" иска да попита друга съфорумка за някоя рецепта - дали и двете да се преместят в готварската тема, дали да пишат неподходящи съобщения в темата или да трупат ЛС след ЛС) Ако одобрявате идеята от онлайн-чат, донякъде копиращ като канали темите във форума, пишете и ще го свържа с вас.

# 83
  • София
Има чат. Вход през web или през irc клиент - по избор на потребителите.

# 84
  • София
О, извинявам се тогава Embarassed а какъв е адресът? Защото след толкова време в този сайт не съм забелязвала такъв линк или някой да споменава този чат newsm78

Да, открих го. Както и да е, има се предвид отделен сървър на бг-мама, а не канал в нечия друга мрежа, ваш сървър, към който да си има линк във форума и да се ползва напълно и изцяло само от бг-мама потребители и да няма неприятен лаг при стартиране. Ако прецените - пишете Peace

# 85
  • До хладилника, който обичам
Точно влязох да възроптая срещу брутално розовия цвят на Майки (бъдещи и настоящи) Simple Smile
Това е, защото повече модератори имат момичета, отколкото момчета. И Родени 2009 е в розово по тая причина. Mr. Green

# 86
Може ли да заковете тази тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=478992.new#new Благодаря  Hug

# 87
Може ли да погледнете тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=479105.0

# 88
Здравейте, искам да ви помоля да заключите тази тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=476054.0
Благодаря предварително.

# 89
Има ли начин да се отпиша от тема  newsm78
Да не ми се появява в нови отговори на моите публикации  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт