Въпроси към модераторите и администраторите

• 48 494
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
Има ли някаква възможност темата "Незабравима в рима", да остава винаги на първо място в общия под форум.

Не, не може. Не смятам, че темата е по-важна от която и да било от останалите теми в този подфорум.

В ето тази тема
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=488822.0
започнахме голямо умуване за разни граматически неща.
Та накрая стигнахме до извода, че би било чудесна идея да поканим Владко Мурдаров да ни гостува всяка седмица примерно.
Предполагам обаче, ако се прави такова нещо, би трябвало вие да го поканите.
Или?

Идеята е чудесна. Тъй като това е потребителска инициатива, не е комерсиална, не изисква наше (администраторско) дейно участие, не е проблем да го поканите вие. Хубаво е обаче да се обособи отделна тема за българския език (подобно на тази), а впоследствие, ако темата потръгне, ще я заковем в подфорум Литературен клуб, така че да е по-лесно достъпна.

# 376
  • София
Благодаря!
Ще действаме.
Ще бъде чудесно, ако Мурдаров се отзове  Grinning

# 377
  • София
Здравейте, искам да направим реклама във форума на немски хранителни добавки за деца и възрастни. Въпросът ми е дали ще бъде възможно да направим и тема за консултация относно продуктите и дали ще трябва да заплатим допълнително за това? Другото което ме интересува е, актуални ли са изложените цени за реклама?
В случай че се интересувате от продуктите предварително ще изпратя линк на сайта ни.
Благодаря!

# 378
здравейте,може ли да добавите тези линкове в темата ни за цветята,тъй като не ми е позволено да редактирам,благодаря ви предварително и се извинявам за причиненото неудобство.
В тази тема:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=489006.0

Това най отдолу, че не работят линковете
Чудодейни съвети за балкони, тераси, градини!!!
Как да си отгледаме авокадо и още малко полезни странички!!!
Полезна информация!!!
Полезна информация за луковиците!!!
Проблеми с луковиците ни !!!
знания за физиологията на растенията

После това като последна тема да го добавиш, че няма линк

Кокичетата срамежливо под снега поглеждат, а цветари чакат проле … та с надежда.(46)

И още нещо ейтова да го добавиш като:
 Намаляне на снимка
[ img width=300 ] линк на снимката [ /img ]
Махате празните интервали до червените скоби

Последна редакция: пн, 12 апр 2010, 11:11 от mimeto26

# 379
Доброютро:). Искам да прочета един профил, но е много орязан. Пише, че има  няколко хиляди публикации, а всъщност са  само около стотина. Къде мога да прочета липсващата част? Става въпрос за профила на Лиска.

# 380
  • Sofia
В архива.

# 381
Искам да изпратя съобщение до потребител със замразен акаунт.  Ще може ли да го прочете?

# 382
Здравейте, искам да направим реклама във форума на немски хранителни добавки за деца и възрастни. Въпросът ми е дали ще бъде възможно да направим и тема за консултация относно продуктите и дали ще трябва да заплатим допълнително за това? Другото което ме интересува е, актуални ли са изложените цени за реклама?
В случай че се интересувате от продуктите предварително ще изпратя линк на сайта ни.
Благодаря!

Здравейте,
Моля, за да получите подробна информация и оферта за реклама, свържете се с рекламния отдел на тел. 02/ 489 41 80, 0884 554 830 или на мейл адрес reklama@neg.bg
Благодаря!

Искам да изпратя съобщение до потребител със замразен акаунт.  Ще може ли да го прочете?

Да, ако освен замразен не е и баннат.

# 383
Здравейте,
Регистриран потребител се опитва да влезе от известно време във форума, но му излиза съобщение, че страницата не може да бъде отворена, а през Гугъл Хром, че се изчаква разрешение от хоста. Къде може да е проблема?

# 384
здравейте, как мога да си напиша нещо друго на мяястото на ранга или над него...
надявам се да обясних правилно Simple Smile

# 385
  • София
Здравейте,
Регистриран потребител се опитва да влезе от известно време във форума, но му излиза съобщение, че страницата не може да бъде отворена, а през Гугъл Хром, че се изчаква разрешение от хоста. Къде може да е проблема?
Този проблем се е саморазрешил. Говорих с потребителката по скайп.

здравейте, как мога да си напиша нещо друго на мяястото на ранга или над него...
надявам се да обясних правилно Simple Smile
Профил -> в ляво "Промени Профила" -> Профил
Личен Текст: (текст под аватара)
Лична титла: (текст над ранга)

# 386
потребител vassilena_87 ми е пратила рекламно лично съобщение, подозирам, го разпраща на много хора. Вероятно трябва да ви информираме за това, но не знам дали да го поствам.

# 387
  • Стара Загора
потребител vassilena_87 ми е пратила рекламно лично съобщение, подозирам, го разпраща на много хора. Вероятно трябва да ви информираме за това, но не знам дали да го поствам.
Няма да праща вече Laughing

# 388
  • В една Дупка.
Eми преди под ника ми стояха броя на смс ми, които съм получила. Сега ги няма, пощата ми е празна...

Не става ясно - не се вижда линка, т.е. липсва ви полето, в което пише

Здравей,  BuBiCa
имате хх съобщения, х са нови.

или влизате във входящата кутия и там няма никакви съобщения? (заб. това не са sms-и, тук са лични съобщения)

В случай, че просто не виждате горното поле, то кликнете върху тази стрелкичка горе пред датата и часа на форумите

По отношение на втория въпрос - виждам там две Ваши регистрации ( ileniaanel и bubicaBG ), като и двете са били ползвани последно днес.
Да, влизам във входящата кутия и нямам никакви лични съобщения (изв. за СМС, изписах го така за по - кратко Embarassed)
В продавалника влизам само от акаунта на bubicaBG, и искам на него да си сменя имейла за връзка. Но не става. Другата регистрация не я ползвам....помня че преди време си забравих паролата, и си смених акаунта(помогна ми някой от модераторите). Да не би затова да влизам в Продавалника от две регистрации? А всъщност ползвам само едната. 

# 389
Влизаш от една регистрация, на bubicaBG. Но искаш да смениш мейла с мейл, който е на другата ти регистрация. Системата на Продавалник не позволява това, защото има друг потребител регистриран със същия мейл /пак ти/. Ако успееш да убедиш Матрицата, че сте един и същ човек.

Общи условия

Активация на акаунт