Въпроси към модераторите и администраторите

• 47 816
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
  • Географският център на България-Габрово
Здравейте мили приятели.Моят въпрос е къде мога да задам своя въпрос относно издаването на първи задграничен паспорт на дете при положение,че двамата родители са в чужбина а бабата има генерално пълномощно от родителите,заверено от посолството ни в съответната държава.Благодаря Ви предварително

# 556
  • Sofia
защо заключихте темата "добре ли се живее във вегас" ?

Очевидно е защо.
Реакцията ви с пускането на последващи подобни безумия го доказва.
Получихте и изчерпателен отговор на лично съобщение с точно обяснение за действията ми.
Този форум не е експериментална циркова площадка, където свободно да тествате хрумванията си.
Освен това, ако е имало частица сериозност в темата ви, сте получили достатъчно адекватни отговори.

# 557
Здравейте мили приятели.Моят въпрос е къде мога да задам своя въпрос относно издаването на първи задграничен паспорт на дете при положение,че двамата родители са в чужбина а бабата има генерално пълномощно от родителите,заверено от посолството ни в съответната държава.Благодаря Ви предварително

Предполагам, че най-полезни и точни отговори ще могат да Ви дадат потребителите от подфорум "Родители в чужбина"

# 558
  • София
Дали ще може да отковете тази тема:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=492625.0
И да заковете тази::
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=497064.0

# 559
  • в огледалото на живота
разьбрах си проблема

Последна редакция: пн, 17 май 2010, 10:23 от devi4ca

# 560
Изтрийте, моля ви, това, че се обърках: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=497739.0

# 561
Моят проблем е следния.От известно време,докато си чета из форума и ми изписва изведнъж "грешка 500" или нещо от рода.След което не мога да вляза във форума нито от Mozilla нито от Explorer,та въпросът ми е това от компютърът ми ли е или нещо се пренатоварва сайта newsm78

# 562
Би трябвало през последната седмица да не се е появявала тази грешка или ако се е появявала, то това да е било инцидентно.
До преди седмица имаше сериозен такъв проблем, да.

# 563
Би трябвало през последната седмица да не се е появявала тази грешка или ако се е появявала, то това да е било инцидентно.

За съжаление, само днес ми се случи повече от 5 пъти.
Аз мислех, че все още чакаме да го оправят, но явно не е така.  Confused
Хм, лошо.

# 564
  • София
Мам, при мен се появява от време на време, 2-3 пъти дневно.

# 565
При мен не се е появявало, но така или иначе работата по сървъра продължава.

# 566
Ох, не мога да вляза изобщо от известно време.  ooooh!
Какво е сега пък това, за пръв път ми се случва:

Parse error: syntax error, unexpected T_STRING, expecting ',' or ';' in /home/bgmamma/public_html/Themes/bgmamma/MessageIndex.template.php on line 11

# 567
  • София
Защо всичко е центрирано? Само клюкарника не е май, ужасно е и трудно за четене

# 568
Извинете, но целият форум ми е центриран. Всички мнения, подписи, теми и т.н. Да приложа ли снимка?

# 569
Май на всички ни е така.
Явно нещо се прави.
  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт