Еротика пред училище

• 18 074
  • 274
  •   1
Отговори
# 225
Тия делфини, трябва да ти спре мозъчната дейност за да ги видиш.
Пет пъти се пулих и тъкмо реших, че съм ужасно оглупяла и не мога да видя едни делфини дето всички ги виждат, и гледам си тъпо и безцелно и хоп! една игрива опашка .
Това подсъзнанието голяма работа.

# 226
Та този един път, в който се разпознах като таргет (описание - работеща жена на 35, добро образование, деца), познайте какъв беше продуктът.
Хапче за главобол.

А, що бе, то и Активията там се цели - жена, образована, работеща, с деца, динамична, ерго - със запек   Grinning
Ми Данон не са ми били клиент. Впрочем хубавото е, че не само аз си изработих пълен имунитет към жанра реклами, ами и детето прихвана. Много пари ми пести по Коледа, да знаете Simple Smile Обясних й как действа целият механизъм, колко пари хвърлят хората, за да ти продадат каквото не ти трябва, и т.н. Като четох в коледните теми какви неща за по 200 и кусур лева искаха някои деца, много бях доволна от ефекта на лекцията Simple Smile

Аз обичам да пазарувам, не е като да не обичам. Но нещата, които си купувам, никой не се сеща да ми ги рекламира. Днес например си купих един килограм тел и с кеф си я разнасях из центъра, ужасно доволна от себе си. И за хартиени кукли става, и за балкончета на кукленска къща става, и за самоделни лампи (не бомби, лампи. Абажури). Но кой да се сети да ми пусне в кутията реклама на тел, кой! А трябваше сама да си я издирвам.

Последна редакция: ср, 24 фев 2010, 23:17 от Анда

# 227
Един умен човек ми каза преди 13 години: "Помни, че продаваш на хората илюзия. Илюзията, че им трябва нещо, и че точно от теб могат да го купят. Покажи им малко ексклузивитет, и всичко ще бъде наред."
Тогава се смях, но по-късно осъзнах колко е прав.

Това с делфините е готино. Напомня ми на онези психо-тестовете с картинки.

# 228
Ето как правят реклама французите:
http://dnes.dir.bg/2010/02/24/news5938992.html
Отивам да пусна линка и при пушачите и непушачите, че е по темата.

# 229
k

Последна редакция: чт, 25 фев 2010, 00:11 от Анда

# 230
  • Boston, MA
... През всичкото останало  време клиентите са искали да продават на мъже средна класа 30-40 години, с високи доходи, без семейства, но със собствен бизнес, бели, интересуващи се от коли, техника и футбол.
...

Щото им е толкова акъла. Повечето решения за домакинството се вземат от жени.

# 231
Но кой да се сети да ми пусне в кутията реклама на тел, кой! А трябваше сама да си я издирвам.

Пускат, как да не пускат. Строителните хипермаркети редовно ми спамят пощенската кутия.  Laughing
Ама кой да види телта сред другите лъскавки неща, кой?  Mr. Green

# 232
Тънка тел, дето да се увива лесно, ни веднъж не е имало в тез брошури, преглеждам ги най-редовно.

# 233
На истински полезните и необходими неща няма реклама. Mr. Green

# 234
Тъй, тъй. Другият ми любим продукт е сода за хляб. Как никой не рекламира това мултифункционално, супер-екологично вещество, дето хем лъска тавите, хем обира гадната миризма от хладилника, хем сладкишите бухва, хем после като преядеш с тях, ти лекува киселините.
Има, забележете, реклама на прах "със сода ефект". А аз си имам вкъщи цяла кутийка сода бикарбонат - със сода ефект и още как!

А, щях да забравя - важна част от комплектите за домашни експерименти (вчера видях един такъв за 29 лева, не си го купих, мерси). Смесена с оцет и червен оцветител, става чуден tabletop вулкан.

Их, ще рече човек, че "Соди Девня" всъщност са мои заводи, нали?

# 235
Спокойно, лъжат за делфините и аз не ги видях.

Има делфини! Гледайте сивото, а не бялото.

# 236
Анда, ако пуснат реклама на содата бикарбонат, и отделно на белината, един цял отрасъл остава без пари. Laughing
Като почнеш от перилните и почистващи препарати, и стигнеш до рекламните агенции, които обслужват фирмите.

# 237
Ох, Вълчо, не ти трябва зло като мен в къщата. Joy Joy
Прав си за лесната манипулация. Чуем ли, че някъде има "разпродажба", или пък, че е намалено, .... губим контрол. Crazy

Ох, да, и на мен това ми е проблем!

# 238
Между другото, в социалните мрежи вече се атакуват  и хората поотделно. Ето, вече няколко пъти ме "прибавят", единият път се касаеше за накакъв супер-дупер луксозен ризорт, който предлагапе нощувки в апарт хотел на мястото, дето много обичам да ходя  Mr. Green обаче на безумни цени, просто. А въпросните цени са тоооолкова хитро замаскирани, че аз, дето работата ми е изцяло в Интернет по цели дни, се принудих да им звънна на някакъв много трудно изнамерен софийски номер. Ми извинете, ама близо 600 евра за една седмица...... ooooh!

После друг се опитваше да ме зарибява с "ноу хау " за живота и бизнеса.Сега има и трети, ще да го разцъкаме и него какво иска.

Та...аз имам една конкретна идея за  въпросните списания. Влизат в тези мрежи, правят си адове, после атакуват де що е сложило мъжка снимка в профила си.Така хем няма да има скъсани плакати, хем директно у таргета, ша знайш.
А не някакви си възмутени домакини и мамаши да подскачат виртуално и да спорят имаше ли ечемик окото и трябва ли да се лекува?

# 239
Жозо, домакиня и мамаша ли ме нарече?
 Знаеш, че съм далече и от двете.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт