Еротика пред училище

• 18 075
  • 274
  •   1
Отговори
# 210
Видях ги проклетите делфини.

# 211
Аз пък имам дежа вю, че това очо съм го виждала като аватар на ТС.
Ха добър деееен, купих си нова шапка. Laughing
Бътински, сега пък аз се хиля.

Дона-и тази реклама ми е обидна, както и рекламата за 'като гледам-май не и е пресъхнал още кладенеца".  Просто,.....както каза вече АНДА-много ниско ниво.
Но лошо няма, всеки си има право на петте минутки слава.

Абе дайте ми ги тези делфини, моля, искам да окосъзра. Laughing

# 212
# 213
Определено първото виждане веднага насочва към любеща се двойка.
А и надписът на съда гласи "Любовно послание от делфините".
Така че тук заигравката е, хм, по-откровена.

# 214
Добър вечер, Жози.
 Laughing
Това че го написах късно, не значи, че не се усетих ехеее, доста рано.

Като цяло й липсва нещо на идеята, за да се турне в таквизи големи мащаби. Дали ще е вулва без клитор, или око без мигли, едно е да ти намигнува от на бат ти Тоню дискретния аватар, друго е да ти се олензи голо-голеничко и бозаво, докато си стискаш...пъпките през голямото междучасие.

П.С. а това ако са делфини, онова бялото между тях какво е? Не се връзва с фона.

# 215
  • Пловдив
Наблюдателна си Grinning
Може пък и да не е само съвпадение.

Не разбрах...кои имена съвпадат..с какво ?

# 216
За почти три години работа в този бизнес съм се видяла в описанията на таргетите веднъж.
През всичкото останало  време клиентите са искали да продават на мъже средна класа 30-40 години, с високи доходи, без семейства, но със собствен бизнес, бели, интересуващи се от коли, техника и футбол.
Всичко от бира през мобилни телефони до каквото се сетиш се продава за тях; това си знаят клиентите, това си баят.
Та този един път, в който се разпознах като таргет (описание - работеща жена на 35, добро образование, деца), познайте какъв беше продуктът.
Хапче за главобол.

А иначе, Доне, ужасно си права.

# 217

Та този един път, в който се разпознах като таргет (описание - работеща жена на 35, добро образование, деца), познайте какъв беше продуктът.
Хапче за главобол.

Анда,  Joy Joy Joy Joy Joy

# 218
За почти три години работа в този бизнес съм се видяла в описанията на таргетите веднъж.
През всичкото останало  време клиентите са искали да продават на мъже средна класа 30-40 години, с високи доходи, без семейства, но със собствен бизнес, бели, интересуващи се от коли, техника и футбол.
Всичко от бира през мобилни телефони до каквото се сетиш се продава за тях; това си знаят клиентите, това си баят.
Хапче за главобол.

Това е таргет групата, която хем има пари, хем е трудно да и продадеш нещо. За какво да рекламират за жени като шопинга вие сте го измислили?

# 219
Рекламират си за жени, как да не рекламират.
Да не изреждам сега марки, но ние сме най-голямата покупателна сила. Да не кажа, че сме "силата" въобще. Whistling

# 220
Къде ги виждате или не виждате тез делфини? Имам чувството, че подслушвам откъслечвн разговор по скайп, или две съседки като си говорят от съседни тераси, а аз съм на долната.

# 221
Хапче за главобол.

А, що бе, то и Активията там се цели - жена, образована, работеща, с деца, динамична, ерго - със запек   Grinning

# 222
Вълк, трети път, майка и баща: http://img180.imageshack.us/img180/5150/dirtymindel2.jpg  Grinning

# 223
Рекламират си за жени, как да не рекламират.
Да не изреждам сега марки, но ние сме най-голямата покупателна сила. Да не кажа, че сме "силата" въобще. Whistling
И сте изключително лесно манипулируеми. На мен успяха да ми продадат единствено две шишета шаумпикс. И то защото аз цвръкнах боя за обувки на пътеката. Изобщо не я изпра.

Благодаря, Смарти! ще те имам предвид, когато мярна темата за кой искате да ви осинови.

# 224
Ох, Вълчо, не ти трябва зло като мен в къщата. Joy Joy
Прав си за лесната манипулация. Чуем ли, че някъде има "разпродажба", или пък, че е намалено, .... губим контрол. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт