благодаря!Исках да разкажа още нещо ,което амбицира да спреш цигарите.....ами срещам вчера позната която от много време не съм виждала и ми казва ,че изглеждам страшно добре и аз гордо гордо напъчена ви казвам -аз спирам цигарите ,затова,отговарям и понеже знае как съм ги пушила,ме поглежда едно ехидно и ми вика -е то и аз ги бях спряла за 3 години ама ето пак ги пропуших,от цигарите отказване няма.......е кажете как да не се амбицирам още повече че наистина не трябва не само да паля ,ами и да си дръпвам,а пък в крайна сметка ако се размисли човек защо трябва да доказвам на когото каквото и да е,я аз да съм си добре без цигарки,без бръчки,без да пръхтя като стар дизел на баир......така се чувствам добре 
А според най-новите изследвания, пушенето по време на бременност може да ви остави без внуци! Това, значи, че то силно уврежда детеродните органи на зародиша! Не знам с какъв акъл пушат тези майки! 
А според най-новите изследвания, пушенето по време на бременност може да ви остави без внуци! Това, значи, че то силно уврежда детеродните органи на зародиша! Не знам с какъв акъл пушат тези майки!
Аз спрях цигарите от раз, в момента, в който решихме да си правим бебче с мъжа ми. Тогава една близка приятелка ме нахока, че не се правило така, организма ми се мъчел, щяла съм да стресирам плода (нищо че ги спрях преди да забременея) и т.н. Тя беше бременна по същото време, и пушеше без проблем по 10-15 цигари на ден. По късно с втората й бременност пак нямаше проблем да си пуши.... Най-кофти ми стана, когато ми каза :" Виж аз си пушех, пък децата ми са здрави като камък, а твоите имат астма, въпреки, че спря цигарите." Ами, това е, оплаках се. Поне знам, че съм направила всичко възможно да предпазя децата си, другото е Божа работа.
http://dnes.dir.bg/news.php?id=6489063&fp=1 
такава радост с теб!
, ще се справиш. Моята рецепта е - всички знаят - лепенките. За сега обаче само започни да свикваш полека с мисълта, че може и без цигари. Ама наистина може, повярвай ми!
Добро утро утрооо!!!!няма цигари,няма кенеф в устата!усещането е невероятно
....винаги съм се замисляла,защо хората винаги гледат вместо да се радват за постиженията ти ,да те клъвнат,да ти се надсмеят,а уж приятели,познати и пр...защо тук съвсем непознати хора се радват за теб и те стимулират и аз лично гордо мога да призная ,че спирам цигарите благодарение на всички вас,хубавите думи които ми казвате,просто ме карат да съм горда ,че дори и индиректно познавам хора като вас
,не зная дали осъзнавате колко голяма е подкрепата която оказвате.....и стигам до извода:мили дами ,теглете една майна на "приятелките",които само от завист че те самите не могат да си решат проблема с цигарите,ни говорят по този начин .....то човек като не може да направи нещо ,сто причини ще си измисли......а сега ви пожелавам един много хубав и пълен с усмивки ден
ВИНАГИ ПРАВЯ ТОВА КОЕТО НЕ МОГА,ЗА ДА СЕ НАУЧА ДА ГО ПРАВЯ!!!!! 
Пожелавам всички, които са решили да го направят да им е толкова лесно спирането като на мен. И добре дошли на новите непушачи.
Световъртежа и сърцебиенето отминаха, обаче сега се появи една много неприятна болка, която е в гърдите и гърлото. Аз се надявам горещо да е от цигарите. Като дишам усещам някакво супер напрежение в носа и мирише много силно на кислород... Бога ми не зная как да го опиша
е надвих го желанието