Отговори
# 690
Добро утро!За мен четвърти ден започва без гадните отрови,и да ви кажа имам чувството ,че не ми липсват въобще.....май нещо не съм наред,толко бързо да отвикна,но знаете ли,през цялото време си мисля ,че аз не искам да пуша,дъвча си дъвката,а вчера на работа,ходих с момичетата да "пушим"-в смисъл те пушат,пък аз им се карам,но си почивам и с тях,и не знам нормално ли е ,но не ме дразнят цигарите...и по повод на всичко това си мисля ,че наистина човек трябва да е проумял че не иска да пуши и тогава май най лесно се спират,а явно се оказа че съм и голям инат......е това от мен с пожелание за усмихнат ден,без цигарен дим!

# 691
Краси, супер си, само така !  newsm51

Пожелавам успешен и усмихнат ден на всички  Hug

# 692
 bowuu bowuuблагодаря!Исках да разкажа още нещо ,което амбицира да спреш цигарите.....ами срещам вчера позната която от много време не съм виждала и ми казва ,че изглеждам страшно добре и аз гордо гордо напъчена ви казвам -аз спирам цигарите ,затова,отговарям и понеже знае как съм ги пушила,ме поглежда едно ехидно и ми вика -е то и аз ги бях спряла за 3 години ама ето пак ги пропуших,от цигарите отказване няма.......е кажете как да не се амбицирам още повече че наистина не трябва не само да паля ,ами и да си дръпвам,а пък в крайна сметка ако се размисли човек защо трябва да доказвам на когото каквото и да е,я аз да съм си добре без цигарки,без бръчки,без да пръхтя като стар дизел на баир......така се чувствам добре

# 693
...като чета статистиките за пушачите косата ми се изправя.Пуша от 18 години, по 1 кутия на ден.Искам да ги откажа, но нямам воля за това Sad

От статистиките това, което мен лично ме потресе, е че 60% от бременните жени не спират да пушат и по време на бременността #Crazy А според най-новите изследвания, пушенето по време на бременност може да ви остави без внуци! Това, значи, че то силно уврежда детеродните органи на зародиша! Не знам с какъв акъл пушат тези майки!

# 694
...като чета статистиките за пушачите косата ми се изправя.Пуша от 18 години, по 1 кутия на ден.Искам да ги откажа, но нямам воля за това Sad

От статистиките това, което мен лично ме потресе, е че 60% от бременните жени не спират да пушат и по време на бременността #Crazy А според най-новите изследвания, пушенето по време на бременност може да ви остави без внуци! Това, значи, че то силно уврежда детеродните органи на зародиша! Не знам с какъв акъл пушат тези майки!
МериДжейн, мен също ме удивява такова мислене  ooooh!  Аз спрях цигарите от раз, в момента, в който решихме да си правим бебче с мъжа ми. Тогава една близка приятелка ме нахока, че не се правило така, организма ми се мъчел, щяла съм да стресирам плода (нищо че ги спрях преди да забременея) и т.н.  Тя беше бременна по същото време, и пушеше без проблем по 10-15 цигари на ден. По късно  с втората й бременност пак нямаше проблем да си пуши.... Най-кофти ми стана, когато ми каза :" Виж аз си пушех, пък децата ми са здрави като камък, а твоите имат астма, въпреки, че спря цигарите."  Ами, това е, оплаках се. Поне знам, че съм направила всичко възможно да предпазя децата си, другото е Божа работа.

# 695
И аз имам една такава приятелка, която ми се присмя, като разбра, че вече не пуша. Тя не спря да пуши по време на бременността си, цитираше ми някакви научни факти, че няколко цигари на ден не вредели и подобни глупости. Вярно е, че детенцето й е здраво, но никой не знае по какъв начин пушенето на майка му се е отразило, та то и сега продължава да живее във задимена среда. Това, което ти е казала твоята "приятелка", е първо много грозно към приятел, чието детенце има здравословен проблем, и второ: никой не знае пък тя по какъв начин е увредила (и сигурно продължава да вреди) на собствените си деца. За мен това е безотговорно поведение.

# 696
Здравейте, ЖЕЛЕЗНИ! Честит пореден празник на всички по-малки и по-големички деца baloni
Я вижте това по-долу
 15 Sob   http://dnes.dir.bg/news.php?id=6489063&fp=1
Да му мислят "димилките", дето днес ще си заведат децата на сладкарница и смятат да им кадят на главичките #Cussing out
краси2thumbsup hug Flowers Rose такава радост с теб!
bubolinobswelcome, ще се справиш. Моята рецепта е - всички знаят - лепенките. За сега обаче само започни да свикваш полека с мисълта, че може и без цигари. Ама наистина може, повярвай ми!
MaryJane, Vasencetto, привети!

# 697
Цитат
Я вижте това по-долу
     http://dnes.dir.bg/news.php?id=6489063&fp=1

ХИХИХИ да ги умислиш горкичките  Mr. Green Mr. Green Mr. Green в това число мъжът ми и зет ми ...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Добре че се отървахме от навика навреме  Wink Wink Wink

# 698
 newsm44Добро утро утрооо!!!!няма цигари,няма кенеф в устата!усещането е невероятно Simple Smile....винаги съм се замисляла,защо хората винаги гледат вместо да се радват за постиженията ти ,да те клъвнат,да ти се надсмеят,а уж приятели,познати и пр...защо тук съвсем непознати хора се радват за теб и те стимулират и аз лично гордо мога да призная ,че спирам цигарите благодарение на всички вас,хубавите думи които ми казвате,просто ме карат да съм горда ,че дори и индиректно познавам хора като вас newsm51,не зная дали осъзнавате колко голяма е подкрепата която оказвате.....и стигам до извода:мили дами ,теглете една майна на "приятелките",които само от завист че те самите не могат да си решат проблема с цигарите,ни говорят по този начин .....то човек като не може да направи нещо ,сто причини ще си измисли......а сега ви пожелавам един много хубав и пълен с усмивки ден  love001  love001ВИНАГИ ПРАВЯ ТОВА КОЕТО НЕ МОГА,ЗА ДА СЕ НАУЧА ДА ГО ПРАВЯ!!!!!

# 699
 Hug Hug Hug
Браво на вас   bouquet  bouquet  bouquet

# 700
Добро утро, момичета!
Краси, ти си юнак!  Hug
По-долу копирах нещо от фейсбук - човекът е музикант на много висока позиция в един от най-добрите оркестри в света - в Амстердам. Загуби съпругата си от рак.

"Vesko Panteleev Eschkenazy
България отново доказа, че не е цивилизована държава с отмяната на забраната за тютюнопушенето на обществени места! Все ни тегли към третия свят, нищо ново.."

Хубав, слънчев, бездимен ден! Kissing Heart dancing

# 701
Вълшебница, аз имах световъртеж..заедно с горене като от изгаряне с киселина в гърлото и гърдите, голяма нервност, която успях да прикрия, за да не го отнесе някой незаслужено. Всичко отмина, не се бой.

Така, здравейте отново. При мен се приключи с цигарите, това е ясно  bowuu Пожелавам всички, които са решили да го направят да им е толкова лесно спирането като на мен. И добре дошли на новите непушачи.   bouquet Световъртежа и сърцебиенето отминаха, обаче сега се появи една много неприятна болка, която е в гърдите и гърлото. Аз се надявам горещо да е от цигарите. Като дишам усещам някакво супер напрежение в носа и мирише много силно на кислород... Бога ми не зная как да го опиша  Embarassed Обаче тази болка е много неприятна... Ту се появява в гърлото, ту отива към гърдите... Взела съм твоя цитат Елинор 777, защото ти си писала за горене като от киселина. Какво значи това? Има ли болка или? Извинявай за въпроса, обаче преди да хукна по лекари исках да проверя... Благодаря.

# 702
Аз пък имам една приятелка, която всеки ден в началото ми се обаждаше да ме пита дали не съм прегрешила с цигарите. Онзи ден, когато бяхме на дискотека и казах, че много ми се пуши, тя е смъмри...."Толкова време не си палила, та сега ли? "
 Вчера ми беше много кофти ден, неприятност след неприятност, даже след обяда си поплаках и естествено ми се прииска да запаля (все още си имам цигари), но се замислих, дали тази една цигара ще оправи нещата?!?! newsm78  е надвих го желанието  Simple Smile

# 703
Вълшебница, болка е доста силно казано, но ако си имала някога киселини знаеш какво парене, смъдене е отвратително. Все едно пожар имаш в себе си, поносимо, но адски неприятно. Пиех много течности, предимно вода и след 2 седмици някъде ми отмина от само себе си.
Вчера се ядосах малко на един човек, който имах за приятел..каза, че няма такова нещо като бивш пушач и че рано или късно пак ще пропуша.

# 704
Вълшебница, болка е доста силно казано, но ако си имала някога киселини знаеш какво парене, смъдене е отвратително. Все едно пожар имаш в себе си, поносимо, но адски неприятно. Пиех много течности, предимно вода и след 2 седмици някъде ми отмина от само себе си.
Вчера се ядосах малко на един човек, който имах за приятел..каза, че няма такова нещо като бивш пушач и че рано или късно пак ще пропуша.

Аха. При мен е болка, бодежи някакакви и когато поема въздух ме боли. Четох разни неща в нета, http://www.greenway-bg.com/otkajete-cigarite.html обаче може и да посетя лекря ми... А относно твоят "приятел" - така е, хората са такива. Ако този човек пуши е нормално да го каже, защото вижда че той е на потъващия кораб... Усмивки за хубав и успешен ден от мен....  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт