СГ–ГРУП ООД?-моля някоя мама юрист да се включи.

• 289 783
  • 1 845
  •   1
Отговори
# 75
Simple Smile   И аз имам сходен проблем. Разликата е че аз съм била абонат на Глобул,става въпрос за 60лв(сумата не съм сигурна). Причината, да не си платя е ч енямаше къде тъй като не има работеха компютрите и ми спряха телефона без да се замислят.Не че неисках,а  нямаше къде. Така, минаха 5 години и сега се сетиха за мен.  няма да ги платя, исках неможах, сега вече няма.Доколкото прочетох в закона давността е 5 години, ако ми се обадят още веднъж ще подам жалба за телефонен тормоз. Защо не ни търсят Глобул, а си наемат друг д аПЛАШИ хората е това ме дразни още повече.

# 76
Дали са осъдили някой?

# 77
Дали са осъдили някой?
Аз не съм нито чула, нито прочела някъде за осъдени от въпросната фирма, а повярвай ми често се ровя за подобна история.Според мен само плашат гаргите белкем някой се върже и си плати.

# 78
И аз така си мисля, Simple Smile даже в доста от статиите пише, че юристите съветват да не се подаваме на подобни провокации

# 79
А и е стряскащо, всмисъл, ако някой се стресне и се втурне да си плати иначе нямаше да звънят и да ни тормозят, ако ще съдят да съдят. А то едно "плашене" на мен ми обасняват, че ако се заведе дело какво щяло да стане как някакви ще дойдат и т.н. Аз попитах възможно ли е след като е изтекла давността, а човека едно си знаеше и си го повтаряше

# 80
Тази сутрин и на мен се обадиха от 0878130703 ,за да ме уведомят че дължа на Глобул  200лв .Отговорих ,че никога не съм била клиент на въпросния оператор.Отговориха ,че ще ме потърсят пак.

Като ти звъннат пак им кажи, че до теб има представител на медиите, който иска да поговори с тях. Много бързо затварят, и забравят за номера Laughing

# 81
Ето тук - цък , може всеки да си провери дали има "задължения" към S.G. Group.  #2gunfire

# 82
Ето тук - цък , може всеки да си провери дали има "задължения" към S.G. Group.  #2gunfire
оххх не,ще падна  Shocked Тези хора какво се опитват да направят?! #2gunfire

# 83
Някой компетентен да каже дали имат право да извеждат такава информация?Писна ми вече от тия, смятам да взема мерки! #Cussing out

# 84
  • Sofia
Аз да ви кажа, че от КЗП ми отговориха, че няма регистрирано такова дружество и не могат да направят нищо по въпроса.
Те пак продължават да се обаждат на мъжа ми и да си му искат парите периодично като всеки път го карат да си каже ЕГН-то ако вземе, че се излъже да им го каже да си го добавят към другите му данни та тогава да може да са по-сигурни в рекета сигурно.  Mr. Green
Те телефона му всъщност точно от там го имат, той се подведе и се обади първия път да пита за какво става въпрос и веднага му копнаха данните.
Чакам ги да ми звъннат на вратата някой ден и с удоволствие ще им покажа какви симпатии храня към тях.
Аз тъй като писах оплакване и до Глобул, но получих толкова малоумен отговор от една госпожа, който ме остави безмълвна за дълго време.

# 85

На мен нищо не ми извежда. Страницата се обновява и толкова.

# 86
Ето тук - цък , може всеки да си провери дали има "задължения" към S.G. Group.  #2gunfire

На мен нищо не ми извежда. Страницата се обновява и толкова.
може би още не са въвели "задължението" ти.Отдолу пише ,че задълженията се въвеждали поетапно.Ако са те притеснявали и теб,най-вероятно ще цъфнеш и ти скоро на стената на срама,споко. Mr. Green

Валерия,ще се радвам да споделиш този "велик" отговор на глобул с нас. Simple Smile

# 87
Аз да ви кажа, че от КЗП ми отговориха, че няма регистрирано такова дружество и не могат да направят нищо по въпроса.

Тогава трябва да бъде уведомена полицията.  Confused

# 88
Аз да ви се поФаля,че половината в нашето семейство сме задлъжнели на СГ Груп според тази справка  #Crazy.Мъжът ми и той дължал 73 лв.,брат му и той 13 лв.,аз съм рекордьорката с цели 366лв. Искам да ви кажа,че и тримата сме на Виваком.Мъжът ми и той никога не е ползвал услугите на Глобул.Деверът ми по-може да има някакво задължение,тъй като им е бил клиент,но не си спомня да е оставил нещо неплатено при приключването на отношенията си с глобул. ooooh!

http://vbox7.com/play:1d959a48&r=emb

Последна редакция: пт, 30 апр 2010, 12:56 от Чочка

# 89
И аз да се похваля,че получих писмо със задължение за 30 и няколко лева от 2002г.,при което се чудех кога съм била абонат на Глобул,но после се сетих,че моя приятелка си беше взела карта на мое име.Нямам никакво намерение да плащам каквото и да е било.

Общи условия

Активация на акаунт