Баба Зима да си ходи надалече, ЮНИ чакаме те, мило бебче! - 16

• 19 813
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
Честита Баба Марта!!!
Връзвам ви по една мартеничка, за да сте здрави, бели и червени, румени и засмени
Grinning

Постнах това преди да прочета какво сте писали днес и видях, че имаме дублиране с мартеничката на Feichkata Simple Smile Нооо... важна е идеята и посланието!
П.П. Хи-хи- и с тази на Etka. Сигурно защото е идеалната мартеничка поне за мен Grinning
относно в кой месец съм, аз се ръководя от теминът ми, т.е другия понеделник - 8.03 влизам в 7-ми месец.
и аз така- терминът ми е на 25.06, затова считам, че на 25.02 съм влязла в 6 месец

Последна редакция: пн, 01 мар 2010, 13:09 от valq10

# 556

Аз съм си избрала датата - 13.03, защото съм родена на 13.08 и фаталната дата ми е на късмет!!!

vany6a, 13.03.- това е датата на която съм родена и също го избирам като ден от месеца.Не само, че не ме притеснява, че числото 13 се счита за  фатално, а вярвам че ми носи късмет. Виждам,  че и ти мислиш така. Simple Smile
Надявам се времето на тоя ден да е много слънчево и топло и такава да е и годината ни- изпълнена само с положителни емоции и най-вече с радостта от появата на бебчетата ни!

# 557
И аз съм решила къде ще раждам. Обаче и мен нещо ме тресе напоследък шубето, а не очаквах.

От днес май съм в седми месец newsm78 Или от другата седмица. Така и не разбрах, когато си на 26 навършени седмици в коя се водиш - 26та или 27ма?

от днес си в 7 месец   bouquet

ха честито ......... Hug

# 558
.............................
и аз така- терминът ми е на 25.06, затова считам, че на 25.02 съм влязла в 6 месец

Не, това значи, че на 25.02 си направила ПЪЛНИ 5 месеца /си навършила 5-ти месец/, а вече на 26.02 влизаш в 6-ти месец.   Peace

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА !!!
Пожелавам на всички нас, здраве, щастие и юни месец - здрави и сладки бебоци.  Heart Eyes

# 559
Сега ще ви кажа защо има значение Laughing защото като ме видят с такъв огромен корем и такъв Титаник като цяло, и ме питат в кой месец съм, направо ми е неудобно да кажа - в 6ти. Друго си е 7ми Laughing Това в кръга на шегата, разбира се. Най-важното е да уситскаме възможно най-дълго и всички да родим здрави бебчета Praynig

# 560
Честита баба марта на всички.
Аз малко ме е срам да си кажа ама сега ставам защото снощи до 4 не можах да заспя.Това за избирането на дата от месеца не съм го чувала но сега ще си избера и аз дата и ще видим каква ще е годината ми.Аз да попитам нещо въпреки че още е доста рано но все пак -вие кога мислите да сте готови със сака за болницата?

# 561
Здравейте!

Честита баба марта!
Имам 2 може би глупави въпроса Blush
За първият щях да питам лекаря ми , но после си помислих по-добре да не се излагам, та той е аз като съм със вероятен термин 08.06, в 9-я месец кога влизам? На 08.05? т.е влезна ли в 9-я мога да родя всеки момент?
И втория това където пишете, че си избирате ден от месеца, само за този месец ли важи и каква е целта и смисъла на това?Извинявам се и аз не съм го чувала до сега.

# 562
  • Пловдив
flower72,  дано ти се сбъдне благословията, миличка!!!

# 563
Сега ще ви кажа защо има значение Laughing защото като ме видят с такъв огромен корем и такъв Титаник като цяло, и ме питат в кой месец съм, направо ми е неудобно да кажа - в 6ти. Друго си е 7ми Laughing Това в кръга на шегата, разбира се. Най-важното е да уситскаме възможно най-дълго и всички да родим здрави бебчета Praynig

Laughing При мен е пък обратното и малко ми е кофти.  smile3506 Аз все си мисля, че коремчето си ми е добре на големина, но всеки си мисли, че съм в начална бременност.

Даже вчера на лекцията като казах, че съм влязла в 6-ти месец, ей така се опулиха  #Crazy. Всеки вика, че ми е малък коремът.  #2gunfire

Не, че това има толкова значение, де, какъв ми е коремът. Важното е бебка да е добре и да е здрава.  Praynig

Kidman, това е като поверие - от 1 до 21 март - тоест до настъпването на пролетта, трябва да си избереш дата или датата, на която си роден, стига да не е след 21-ви и каквото е времето на тази дата - избраната, означава, че ще ти е такава годината.

# 564
За това в кой месец съм и аз се ръководя по термина си, т.е. всеки месец на 28-мо число смятам, че влизам в следващия месец ... (термина ми е 27.06)
Мартеа,  и моя корем е огромен, а съм едва началото на 6-ти месец ... ама тази бременност май все така напред вървя и с килограми и с корем ... ама здраве да е, само всичко да е наред Praynig

# 565
Не, това значи, че на 25.02 си направила ПЪЛНИ 5 месеца /си навършила 5-ти месец/, а вече на 26.02 влизаш в 6-ти месец.   Peace
Да де, това исках да кажа   bouquet  както и че на 26.05 (месец преди термина) ще съм навършила 8 месеца, но ще съм влязла в 9-ти, последния месец Peace

# 566
За това в кой месец съм и аз се ръководя по термина си, т.е. всеки месец на 28-мо число смятам, че влизам в следващия месец ... (термина ми е 27.06)
................

newsm10 и ние сме на 27.06.

# 567
Сега ще ви кажа защо има значение Laughing защото като ме видят с такъв огромен корем и такъв Титаник като цяло, и ме питат в кой месец съм, направо ми е неудобно да кажа - в 6ти. Друго си е 7ми Laughing

Мартеа, това си го мисля от няколко дни, ама ме беше срам да си го призная  Laughing

За себе си лично мога да кажа, че сега навлизам в най-чудесния период на бременността - вече ясно си личи и хората са много мили: колите спират, за да мога да пресека, като пазарувам продавачите вадят скрити пресни неща, отстъпват ми място в банката например - направо е супер! Е, вече не ми подсвиркват и не флиртуват с мен, ама не може всичко да е идеално!  Grinning

# 568
А пък аз си смятам, че влизам в 7-ми примерно на 12-ти, защото на 12 ми беше последния цикъл  newsm78 То много объркано с тез седмици и месеци, хич не мога да ги оправя  newsm78

# 569
Аз в този сайт видях много добре разпределена бременността по дни и по седмици.И си отговаря напълно.
http://www.amazingpregnancy.com/pregnancycalendar/index.html
Мисля ,че е доста разбираемо.

Общи условия

Активация на акаунт