Баба Зима да си ходи надалече, ЮНИ чакаме те, мило бебче! - 16

• 19 781
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
И аз от много време си мисля за раждането. Даже вече мисля, че съм готова, за разлика от мъжа ми  hahaha Като му казах, че съм готова вече и искам да раждам, той каза - "ААААА, не , не може още, страх ме е "  hahaha hahaha hahaha
И клиника съм си избрала вече . И лекар. Само дето той още не знае  Whistling Другия месец мислех вече да се видя с него  Laughing

# 541
Аз също последно време мисля доста за раждането. За клиника и доктор също съм си избрала. Начин раждане за сега нормално, но ще съобразя и мнението на доктора.
Снощи за първи път говорихме с мъжа ми за раждането, и той беше доста ужасен от подробностите - общо взето говорихме за наши прителки, коя как е раждала, колко шева е имала и май чак сега му стана ясно какво ме чака  hahaha Него ако питам най добре секцио, още повече че виж колко бързо съм се възстановила от лапароскопията, по-добре секциото  hahaha

Последна редакция: пн, 01 мар 2010, 11:15 от silvyy

# 542
Честита Баба Марта и от мен! Бъдете живи и здрави всички!

Аз също съм избрала къде да раждам, но за лекар още се колебая. Ако е нормално, мисля да не правя уговорки, при когото се падна, ако е секцио - тогава имам предпочитания.  Laughing

# 543
Честита Баба Марта!
Бели и червени, румени засмени!

За раждането - аз още съм в чуденка къде да е ... но има време да реша, макар че и аз започнах да сънувам как не съм си приготвила багажа а трябва да тръгвам да раждам Mr. Green
Иначе искам да е нормално, май без упойка или поне засега така мисля. Така бях и първият път.

За запека питаше някой - аз от време на време взимам ЛАКСАТОЛ (слабителни бонбони) и съм доволна. При мен положението е доста зле, но аз си го имам този проблем по принцип, сега с бременността се засили, а от приема на желязо още повече Confused

# 544
Искам да ви поздравя с едно стихченце

БАБА МАРТА ПРАТИ ВЕСТ - ДА НЕ СЕ РАБОТИ ДНЕС!
Да качим краката на бюрата
и да се чешем по главата....
бели, румени, засмени...
от божествен мързел днес опиянени!
След кафенцето горещо
иде време и за още нещо...
сандвич със кюфте
и много бири със мезе...!
Здраве, щастие и рози,
Виното - във двойни дози.
Бурен секс във всички пози.
Пожелаваме на Вас
Баба Марта, Пролетта и Аз

# 545
  • Оранжевата стая
Него ако питам най добре секцио, още повече че виж колко бързо съм се възстановила от лапароскопията, по-добре секциото  hahaha
и моя мъж е на такова мнение - доста сили хвърля да ме убеждава да родя секцио  Mr. Green  Joy Joy hahaha  hahaha
Избрала съм си клиника и лекар ама още не съм отишла да ги уведомя, че при тях ще раждам  Grinning . Смятам другата седмица да го направя.
и още нещо щях да кажа ама се издуха от главата - вие поне знаете как е и ме разбирате  Mr. Green

# 546
  • Пловдив
Извинете за тъпия въпрос, но ако искам нещо да кача в общата поща как да го направя- в смисъл да вляза в моята поща и от моя адрес ли да прашам или как  Thinking Предварително благодаря

# 547
И аз съм решила къде ще раждам. Обаче и мен нещо ме тресе напоследък шубето, а не очаквах.

От днес май съм в седми месец newsm78 Или от другата седмица. Така и не разбрах, когато си на 26 навършени седмици в коя се водиш - 26та или 27ма?

# 548
Мартеа,
Щом си навършила 26 г.с вече си в 27-ма. Wink
относно в кой месец съм, аз се ръководя от теминът ми, т.е другия понеделник - 8.03 влизам в 7-ми месец.

# 549
Честита Баба Марта на всички и от мен!!!  Hug

Баба Марта здраве носи
пълна кошница с цветя
и на всеки на ръката,
връзва някаква мечта –
да я гледа, да я мисли
и да чака пролетта –
да се сбъдне и да цъфне
и да бликне радостта.  Grinning Grinning Grinning

# 550
Здравейте !Честита баба марта!!!! Весели засмени като мартенички да сме всичко!
А как така като си в 26 г.с. 1 ден вече се водиш 27?! Мисля,че не е така сякаш...
Аз съм 26 г.с. и 3 дни.На 5.03. влизам в 27 г.с. и съответно в 7ми месец.Така съм и по календари,по сметки на доктори и т.н.

# 551
А как така като си в 26 г.с. 1 ден вече се водиш 27?! Мисля,че не е така сякаш...

ами така - караш 27ма. Ето ние с теб сме с два дни разлика в термина, а на лентичката ти пише 27ма седмица Wink

# 552
Здравейте !Честита баба марта!!!! Весели засмени като мартенички да сме всичко!

Ами в смисьл че ли влезнала в 27-та седмица,но се си я навьршила,а седмия месец започва от 27сед.(навьршена)! Peace

# 553
е да ,карам я ама не съм я хванала още....хихи  Simple Smile Не знам да ти кажа... лентичката ми тук винаги с 3-4 дни по-рано ме вкарва.Понеже днес бях на лекар и със сигурност знам ,че съм точно 26 г.с. и 3 дни  Grinning
Не че е така важно това ,де..... бебоците да здравички..  Hug

# 554
  • Пловдив
 Hug Браво на мен!!! Справих се с изключително трудния на пръв поглед проблем с пощата.  Joy newsm62 . Голяма излагация съм ама както и да е  newsm68.

В събота ходих на срещата в "Гранда" в Пловдив, еееееее - никой нямаше от юнските мами, бяха дошли много майски бъдещи мамчета и доста с бебчета. Срещата не беше лекция както аз си мислех, че дори си бях взела и тетрадка, та да пиша, знам ли и аз - кога друг път съм ходила на такова чудо, сефте ми беше. Но всичко протече в много задушевна обстановка, всеки споделяше какво го тревожи и по-опитните мами отговаряха как те са се справяли с проблемите ри кърмене. Аз си мислех, че съм крмила много каката - 10 месеца, но на срещата имаше момичета с деца над годинка и нещо и още ги кърмеха...Браво натях. Та на тази среща имаше едни информационни бюлетини, които сканирах и реших да пусна в пощата и вие да ги прегледате.

Най- интересното беше, че като тръгвах за срещата и Креми ми пожела здраве и бързо раждане, щяла после да дойде с баща си да ме види - милата, мислеше си, че отивам да раждам, толкова често явно й говоря за това в стремежа си да я подготвя. А като се прибрах ме пита дали съм разбрала какво ще е бебчето, че нали и ние сме още в чуденка, та беше малко разочарована, но както и да е.

Хайде, оставям ви за сега, че нещо се отплеснах май много

Общи условия

Активация на акаунт