Баба Зима да си ходи надалече, ЮНИ чакаме те, мило бебче! - 16

• 19 767
  • 745
  •   1
Отговори
# 525
Честита Баба Марта, да сте бели и червени, да сте здрави и засмени и месец ЮНИ със здрави и пухкави бебоци дарени!

mama jeia благодаря за подсещането, всяка година все забравям  Hug  bouquet Peace

# 526
  • Пловдив
Честита Баба Марта и от мен.Пожелавам ви много здраве и юни по едно бяло бебе с червени бузи    ylinfant
Аз на обяд съм на ЖК.После ще се отчета

# 527
Честита баба марта и мен!
Аз съм си избрала за ден 21ви, всяка година си избирам тази дата незнам защо така съм решила  Laughing

# 528
Честита Баба Марта на всички, много здраве и радост ви желая Simple Smile

# 529
Добро утрооо Simple Smile

# 530
  • Пловдив
Честита Баба Марта  и от мен на всички!
Да сте били и червени, весели засмени, вие и вашите семейства, а и бебоците в коремчетата!

Аз съм си избрала датата - 13.03, защото съм родена на 13.08 и фаталната дата ми е на късмет!!!

http://martenica.net/img/shturk.jpg

Пфу, исках като поздравление да добавя една мартеничка, а то стана линк, нищо де...

# 531
И аз го знам това поверие, но го знам че денят е този в които си роден. Така , че моят е 6-ти.....ще видим какво ще е времето  Simple Smile

# 532
Добро утро ,тумбаци !!!
Честита Баба Марта !!! - здраве и мн късмет

антония - чудесно има за нова тема  Peace
кремс - с нетърпение чакам резултата от ЖК Hug

# 533

Аз съм си избрала за ден 31.03, понеже съм родена на 31-во число.

# 534
  • София
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!!!     Hug

Аз вече тотално мисля само за раждането, сдухала съм се съвсем. Задавам си 18129213048 0000 въпроси , търся и чета и нищо конкретно не съм решила. Като начало , преди 2 мин реших да си куппя диск за релаксация. После незнам.  А да ви питам, всички ли сте решили окончателно  в коя болница ще раждате ?

# 535
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!!!     Hug

Аз вече тотално мисля само за раждането, сдухала съм се съвсем. Задавам си 18129213048 0000 въпроси , търся и чета и нищо конкретно не съм решила. Като начало , преди 2 мин реших да си куппя диск за релаксация. После незнам.  А да ви питам, всички ли сте решили окончателно  в коя болница ще раждате ?

и аз съм така мила  Flutter

да не кажа ,че раждам всяка вечер откакто съм забременяла ............... Grinning
като се има предвид ,че първият път родих нормално за 3 часа ,само с три шева ...........................сега защо ме е шубе не знам (сигурно защото вече имам повече информация  кое как и така..)Да решила съм твърдо къде ще раждам и то без никакви колебания

# 536
  • Бургас
Добро утро!

Честита Баба Марта!

Знам го това поверие и аз.Избрах си дата на раждане 14.

Танче, аз съм решила вече, но то в Бургас нямаме голям избор. Wink

# 537
Добро утро момичета и ЧЕСТИТА БАБА МАРТА

"Баба Марта бързала, мартенички вързала, на момиче и кокиче, на момче и на дръвче! Аз пък ще вържа на теб, с пожелание за късмет!"

Времето днес е  newsm44, аз отивам на прическа и дано ако е юнак моя бебок не му отрежа пишлето.
Хубав ден тумбачета!

# 538
Честита Баба Марта и от мен!
Здрави, весели и засмени   love001 newsm44

# 539
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА

Общи условия

Активация на акаунт