Баба Зима да си ходи надалече, ЮНИ чакаме те, мило бебче! - 16

• 19 767
  • 745
  •   1
Отговори
# 510
Честита Баба Марта!
Много здраве и късмет за всички нас и семействата ни, а през юни - здрави, пухкави бебчета!

# 511
Честита Баба Марта !
Да сте бели и червени, весели засмени  Hug

# 512
Честита Баба Марта! Бъдете живи, здрави, бели и червени, весели и все засмени!!!

# 513
честита баба марта на всички много здраве ви желая:)

# 514
  • Варна
Честита Баба Марта и от мен!
Не съм се появявала отдавна, но ви изчетох... Бяхме с милото на гости на нашите за няколко дни - голяма почивка! И на мен много добре ми се отразяват разходките! От както ги правя редовно(последните 20 дни) не съм качила и грам и се чувствам прекрасно. Иначе кг. са +12. Поне бяха преди да отидем при мама, сега може и да са повече, смятам всички знаете как е... Mr. Green
Вчера обикаляхме по магазините с брат ми и снаха ми, засякохме се с Flower_72 в Хипото в МОЛ-а пред количките.  Hug На мен все повече не ми се дават много пари за количка. Консултантката каза, че и от 2000 лв. да си купят количка, всички си купуват още една, само лятна после. Допадна ми този модел: http://cangaroo-bg.com/in/index.php?act=inside_product&product_id=119 - мнения? Тати Драго още си държи на АБЦ-то. Ще го водя тези дни да види тази.
Вчера бебчо получи първия си подарък от снахичката - терлички. Толкова са малки и сладки, че се разплаках в магазина от умиление...  Crazy .
Мария, радвам се,че вече си у дома и си добре! Да се пазиш много!  Hug
моничка, направо ти съчувствам! Дано да намериш вариант за повече почивка!  Hug
Приятен и усмихнат ден от мен! Днес съм на работа и ще хвърлям по едно око цял ден!  Hug

Последна редакция: пн, 01 мар 2010, 08:52 от mar4ela5

# 515
  • Пазарджик
Честита Баба Марта!

Много здраве и усмивки на всички и здрави бебчета през Юни!  Hug

# 516
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!

# 517
Честита Баба Марта и от мен! Бъдете здрави и засмени!   bouquet
Аз тази седмица си почивах вкъщи. Гледахме се с Деси, беше си супер хич не ми се тръгваше на работа, но ще избутам и месец март и след Великден мисля да си оставам и без това о 22-ри април излизам 45 дни болнични. Докато си почивах вие сте приключили една темичка, почнали сте нова немога да изчета всичко.
Желая на всички слънчев март с много разходки и приятни преживявания!!!

# 518
Честита Баба Марта! Да сте живи и здрави!

# 519
mar4ela5 каква е цената на този модел и на мен ми хареса? Heart Eyes
На мен сьщо не ми се дават мн пари за количка! Naughty

# 520
  • Варна
mar4ela5 каква е цената на този модел и на мен ми хареса? Heart Eyes
На мен сьщо не ми се дават мн пари за количка! Naughty
468 лв. или някъде там... обърках се от цени вече, но беше 400 и нещо със сигурност.  Peace

# 521

ЧЕСТИТА  БАБА  МАРТА на всички! Hug
Много здраве, късмет и любов ви желая!

Приятен и слънчев ден, изпълнен с усмивки!

# 522
Честита баба Марта!!! Бъдете живи и здрави, весели и засмени!!!

Аз вчера питах мъж ми дали на мен не ми се полагат две мартеници - една на ръката и една на тъмбака, ама едва ли ще намерим тоооолкова голяма мартеничка  Grinning

# 523
Честита Баба Марта! Да сте живи и здрави!  Hug
За количка аз засега май се спрях на ABC, Мамба. Ами mar4ela5 май правилно ти е казала продавачката. Понеже ние си имаме всичко, освен количка, решихме да си купим някоя хубава, без значение за цената, но да си има всички екстри. Е, все още не съм я открила, а и ме съмнява някога да стане. Дори и най-скъпите модели си имат недостатъци Tired
Искам да попитам пак за магнерота нещо. Има ли значение, преди да го взема, дали съм пила кафе, мляко или това е важно само за желязото?

# 524
Честита Баба Марта и от мен!
Бъдете здрави, весели и засмени! А юни още по-щастливи!  Hug

Избрахте ли си вече ден от месеца? Поверието е, че каквото е времето през този ден, такава ще ти е годината. Аз винаги си избирам датата, на която съм родена - 19-ти.

Хайде, хубав ден от мен  Hug

П.С. Леле според линийката ми остават само 14 седмици до срещата с бебка  Heart Eyes, 26 са минали   Flutter

Общи условия

Активация на акаунт