Баба Зима да си ходи надалече, ЮНИ чакаме те, мило бебче! - 16

• 19 771
  • 745
  •   1
Отговори
# 495
alexova , на такива суеверия хич не вярвам. На мен ми казаха , че бременна жена , не трябвало да се снима  Shocked ееее и аз 9 месеца без снимка ли  Naughty  Малко ми звучи и като да не се купува нищо за бебето преди да се роди, но като гледам всички сме в отбора на закупилите вече нещо  Peace

# 496
Алексова, радвам се, че се чувстваш добре. Според мен и изследванията ще са добри и всички притеснения ще отпаднат  Hug . Относно снимането на дете, което е с пъпки от шарка и суеверията, за 1-ви път го чувам и не го вярвам.

Аз да ви се похваля. В днешната разходка се сдобих с нови ботушки и едни обувчици - бързоходки.  Mr. Green На щерката купихме кецове, от тези, тинейджърските, с цветни връзки. И докато се разхождахме след това, гледайки моята 7 1/2 годишна девойка, вървяща гордо гордо с новите си кецове, ме сполетя мисълта колко е пораснало момиченцето ми и как се доближава до тъй наречената категория тинейджъри. Сега е почти на 8 години, докато се обърна и ще е вече 10-11 години.
Ех, как лети времето.

Относно Лактулозата, аз съм ЗА  Peace. Доволна съм. Ая имаше проблеми с ходенето по голяма нужда. За 1 месец с Лактулозата и едни пробиотици се регулира положението.

Хайде лека вечер от мен

# 497
Здравейте,аз минавам да понапише нещичко,докъто малките мамунки спят,че иначе е абсурд да ми остане свободно време.
Не съм чела много-много,ама....
Вчера бях на преглед,взимаха ми кръв,пак ми пускаха изследвания,но честно казано,не се чувствам много по-добре.Повръщането ми беше минало,не бях повръщала от 2-3 месеца,а вчера и онзи ден цял ден прекарах в банята,голямо повръщане,голямо чудо...направо се скапах.Поне вече нямам белтък в урината,ама за сметка на това пък се появиха нови проблеми и лекаря ми каза,че едва ли ще дочакам юни,ами дали и май месец ще дочакам.....Каза да гледам възможно най-дълго време да лежа и да си почивам,ама няма начин просто....няма как да стане това....Сиана не ходи на ясла и по цял ден е вкъщи и ме подлудява,Габриела е на градина,обаче като се прибере е един ужас...то се карат,то се бият,щипят,скубят за играчки...Немога да ги удържам,а са затрупани с играчки,но от инат ще се избият....Докъто пък Габи е на градина със Сиана ми е по-спокойно,но пък трябва да чистя,да готвя...да я извиждам малко да поиграе навън и то......
Иначе пак ми потвърдиха,че бебока е момиченце,ама аз продължавам да си се надявам на момченце,колкото и глупаво да е от моя страна.
И на име сме се спряли,но само за момиченце,а за момче изобщо не сме мислили...
Иначе вчера на ехографа се показа,че бебка е 32 см. и 650 грама.Казаха,че малко по-големичка върви....Ама аз много-много не вярвам на това,което показва ехографа,така че....
Иначе и ние правим ремонт..в няколко стаи.Почнахме и да правим и стаята на бебка....общо взето това е от мен засега....
Аааа по-късно ще кача и снимчица на някои покупки.
[

# 498
Моничка, хич не е лесна твоята. Няма ли как да си извикаш помощ? Аз имам смътен спомен, че не си в България, но случаят не е за пренебрегване, в крайна сметка става дума за твоето и на бебето здраве, извикай някоя баба за два месеца. При такова ежедневие наистина не виждам как можеш да почиваш повече, а това е важно, наистина.
От мен  Hug и кураж!

# 499
Благодаря ти Мартеа HugТака е,не съм в България.Освен майката на мъжа ми няма кой друг да извикам,но тя живее в друг град,има си работа жената,пък и аз честно казано хи немога да я понасям много-много.Обаче започвад да се замисля дали да не си вземем някой да помага поне в домакинската работа,или пък някой,който да се занимава с децата,но предпочитам аз да се занимав със Сиана и Габи,а някой да ми помага за домакинството,ноооо.....не зависи само от моите желания Sad

# 500
  • Обетованата земя
Момичета, искам да попитам нещо извън всякакви теми. Днес имаше маскараден парад в Стара Загора и бяха дошли всякакви сергии, една от които беше "дръпни въженце". Дърпаш и ти се пада плюшената играчка вързана за него. И аз изтеглих едно огромно мече. Вярно че някой от играчките са малко ретро, ама се чудя как за 3 лв. печелиш със сигурност играчка. newsm78 Къде е уловката? Някой чувал ли е за този бизнес?!  Mr. Green

# 501
Момичета, искам да попитам нещо извън всякакви теми. Днес имаше маскараден парад в Стара Загора и бяха дошли всякакви сергии, една от които беше "дръпни въженце". Дърпаш и ти се пада плюшената играчка вързана за него. И аз изтеглих едно огромно мече. Вярно че някой от играчките са малко ретро, ама се чудя как за 3 лв. печелиш със сигурност играчка. newsm78 Къде е уловката? Някой чувал ли е за този бизнес?!  Mr. Green

Ами сигурно са купени отнякаде за по 1 лв. и така:)))))))

# 502
ей днес малко сте писали, ама явно хубавото време ни е било подмамило всички навън. Дано да има повече такива дни

# 503
  • Обетованата земя
Момичета, искам да попитам нещо извън всякакви теми. Днес имаше маскараден парад в Стара Загора и бяха дошли всякакви сергии, една от които беше "дръпни въженце". Дърпаш и ти се пада плюшената играчка вързана за него. И аз изтеглих едно огромно мече. Вярно че някой от играчките са малко ретро, ама се чудя как за 3 лв. печелиш със сигурност играчка. newsm78 Къде е уловката? Някой чувал ли е за този бизнес?!  Mr. Green

Ами сигурно са купени отнякаде за по 1 лв. и така:)))))))
Хахаха, може, ама не ми изглеждаха за 1 лв. и затова ми стана странно къде им е изгодата за тях. Защото по принцип трябва да се бориш за играчката, а сега печелиш със сигурност и то само големи играчки има.  Laughing
Качих малко снимчици в албумчето!  pregnant

Последна редакция: нд, 28 фев 2010, 21:50 от didi24

# 504
Диди, сестра ми миналата година се бяха запалили на морето по тези "дръпни въженце", т.е децата се бяха запалили. Всяка вечер ходиха в лунапарка и така се сближили с този дето държи този вид атракция. От дума  на дума, станало въпрос откъде  взима играчките. Отива в Англия, Германия или друга държава и от там, от някакви разпродажби, купувал по цели контейнери плюшени играчки за жълти стотинки. Та това е, което аз съм чувала по този въпрос.
Лека нощ от мен!

# 505
  • Обетованата земя
Аааа, ето каква била работата! Laughing Мама Жея, мерси за разяснението, много ми беше любопитно. Моят приятел като му прочетох поста ти и се смее, вика виж децата са се запалили, и ти като децата, защото аз исках още въженца да дърпам  Joy
 Мармотка, какво стана с мъдреца, минаха ли болките?

# 506
Аааа, ето каква била работата! Laughing Мама Жея, мерси за разяснението, много ми беше любопитно. Моят приятел като му прочетох поста ти и се смее, вика виж децата са се запалили, и ти като децата, защото аз исках още въженца да дърпам  Joy
 Мармотка, какво стана с мъдреца, минаха ли болките?

дидкаОтносно играчките имат и друга хватка, била си късметлийка като си дръпнала голяма играчка, защото по принцип слагат отгоре големите играчки, а отдоло са малки и въженцата са повечето са вързани за тях, като дръпнеш издърпваш от долните играчки които са мънички   newsm78 hahaha, дано обясних разбираемо

Иначе днес си направих много добра разходка,  Crazy това хубаво време ми влияе много добре

Последна редакция: нд, 28 фев 2010, 23:36 от ivv83

# 507
ivv83 ти ходи ли на 4Д?

# 508

светли не съм още, утре след работа може да мина през клиниката да разпитам как стоят нещата или ще се обада по тел  Peace

# 509
Днес ходих да си правя кръвен тест за гестационен диабет - захарта ми се оказа повишена и заради това. Малко ме е страх какво ще излезе, не искам да имам диабет. Но ще изчакам два-три дни за резултатите, Дано да дойдат докато си тръгнем. А не знам от къде се е повишила тази захар - сладко почти не кусвам, мед малко за закуска и това е. Но въпреки това е над горната граница (която тук дори е по-висока от горната граница на захарта в БГ).

Общи условия

Активация на акаунт