Баба Зима да си ходи надалече, ЮНИ чакаме те, мило бебче! - 16

• 19 784
  • 745
  •   1
Отговори
# 480
  • Оранжевата стая
Добро утро от ранобудните!
Мама Жея - този солен кекс се пробвах да го направя веднъж, но исках да сложа и спанак и сглупих, че го задуших предварително и омокри целия кекс- стана едно кишаво нещо дето не можа да се опече. Ама аз съм упорита - пак ще пробвам по твоя начин този път.

Не знам дали сме разисквали темата за запека  Embarassed  Embarassed  Embarassed - взимате ли някакви помощни средства, какво е разрешено при бременност. Случайно в нета прочетох че "Разхлабващите лекарства могат да увредят вашето бебе "  ooooh!  Thinking  та сега се чудя какво бих могла да пия. Бях на лекар миналата седмица ама пусто забравих да го питам.......
Също да питам някоя от вас има ли обичка на пъпа и кога смята да я махне .... newsm78. Аз мислех да я махна моята, но ми казаха, че много бързо зараства дупчицата, та добре че една приятелка ми даде една по-дългичка силиконова - специално за бременност била. Дано да ми стигне дължината и до края   bouquet

# 481

Не знам дали сме разисквали темата за запека  Embarassed  Embarassed  Embarassed - взимате ли някакви помощни средства, какво е разрешено при бременност. Случайно в нета прочетох че "Разхлабващите лекарства могат да увредят вашето бебе "  ooooh!  Thinking  та сега се чудя какво бих могла да пия. Бях на лекар миналата седмица ама пусто забравих да го питам.......

За запека аз ползвам чай Сена - майчин лист, на опаковката пише за бременни и кърмачки, кивито също действа разхлабващо!

# 482
Добро утро и от мен  Hug
Къде го видяхте това слънце  newsm78 , я пратете малко

За запека, моята лекарка ми каза киви или грейфрут

# 483
  • Варна
Добро утро!
И аз съм с ужасен запек, откакто съм бременна не помня да съм ходила по нормален начин. Пробвай сутрин на гладно чаша топла вода с мед, може и чай. След няколко дни има ефект, просто трябва упоритост. Иначе, когато положението е много зле, пия Дуфалак. За сената не съм убедена, че е добър вариант, но щом пише, че е позволено за бременни, значи няма проблем.
Обичката на пъпчето вече я свалих, започна да ми опъва. Купих си изцяло от пластмаса, но и тя не ми е много удобна. А какво представлява тази силиконовата?

# 484
Добро утро и от мен! Днес е прекрасно слънчево и завеждам баткото на таекуондо, после ще се разходим с мъжа ми и ако е все още слънчево ще продължим с разходките!   bouquet

То мойто май е гладна кокошка просо сънува! Joy

За запека - на мен ми помага яденето на кивита, мандарини, ябълки, сутрин пия и чайчета. По принцип съм много зле с тази нужда, но откакто съм бременна положението се беше и влошило, така че си помагам с тези неща.

Желая на всички слънчев ден и приятни разходки!

# 485
  • Бургас
Добро утро!

Качих снимки в албумчето на количката, но са с ужасно качество.Фотоапарата ни се развали и я снимах с телефона.Получих и дрешките за бебо тези дни, но тях няма да ги снимам за сега, че стават гадни снимките.

За запека, сега като бях в болницата ми изписаха Лактулоза сироп.За сега има ефект, макар че пия минималното количество на ден.

Секса в нашата къща почти е мираж от както съм забременяла.Нямам никакво желание, за разлика от предната бременност.Мъжа ми казва, че сме като братче и сестриче. Mr. Green

# 486
Мария♥ , хубави са снимките. Честита количка, със здраве да си я ползвате  Hug

# 487

За запека ми помага чаша студено мляко с 1 льжичка нес кафе сутрин!А когато положението е много запечено  Joy пия Дуфалак сироп много ми помага и казват че може да се ползва от бременни! Peace

# 488
Добро утро!
За запека и на мен ми изписаха сироп Лактулоза Мип, още не съм си го купила обаче  Embarassed мъча се да оправя положението без него, но май няма да стане.
За обицата - аз моята я махнах още в началото. То всяка кожа различни де, но аз имам навика зимата да я махам, че ми се закача по дрехите . Моята хич не се запушва лесно и без проблем лятото си я слагам отново.

# 489
  • София
Привет и от мен Simple Smile
Аз сутринта реших да пратя мъжлето на работа с домашно приготвена закуска, ама той пък взе че тръгна преди да е станал кекса, който Мама Желя ни препоръча вчера Simple Smile . Благодаря много. Все пак докато се прибере може и да остане поне едно парченце, за да го опита  Grinning .
Вчера и на мен ми се прииска да ушия един гоблен, но пък не съм го правила до сега Simple Smile. Намерих си една калинка - http://i028.radikal.ru/0911/0b/da822306562c.jpg и ще се пробвам, пък да видим дали ще ми се получи .
Хубав ден момичета Simple Smile

# 490
Моето бебче също е седалищно,всеки ден й говоря да си сменя позата,че да можем естествено да се родим.Знам, че има още време до тогава,но като расте и й стане тесничко,знам ли може да не иска да се мръдне  Grinning
Момичета,Алексова писала ли е скоро??? Дано всичко е наред с детето й и с нея самата,че се притесняваше да не хване шарка и тя.Дай Боже да се добре Praynig

Здравейте милички,

Благодаря, че ме мислите, но засега се чувствам добре, надявам се така и до юни..
днес се прибрах, детенце цялото с пъпки, но вече с корички. Пуснах си изследване на антитела и в четвъртък ще имам резултат. Засега чакам и се моля да ме подбине и този път.
Детето е добре, весела, храни се, вече и не я сърбят толкова, но е странно красива така. Исках да си я снимам за спомен, макар и кофти, но свеки каза, че дете, болно от Варицела не се снимало, даже в огледало не трябвало да се гледа.
Аз съм много против такива суеверия и смятам да я щрана. Вие на какво мнение сте, чували ли сте такива вярвания...?

Стигнах до 13 стр и се връщам да чета, после ще пиша и за количката, в четвъртък мъжа ми я взе, днес я сглобихме, но не я снимах, доволна съм много, харесва ми, леко материята е една шушкаща, не като предната количка, но спирам да се вманиачавам, че се дразня на себе си. Като гледам как си бутат Чиполина, Бертони, и кво ли още незнайно като марки, аз прерових нета от коментари и даже от Англия поръчах.
Сега умуваме къде ще я държим като му дойде времето да я ползваме, място вкъщи за такъв автомобил нямя #Crazy

Хайде допосле, ще разказвам и за поръчката ми на дрешки от Некст..

# 491
Здравейте!
Днес беше страхотен ден за разходки! Дано да сте се възползвали!

Мария, количката е страхотна! И на страхотна цена, което никак не е маловажно! Със здраве да си я буташ!  Grinning Гледам, че и у вас има един фен на Мечо Пух  hahaha Моята щерка заспива само с цялата тумба приятели - Пух, Йори, Тигър, Зайо, Прасчо, голяма любов, голямо чудо.  Joy

Алексова, радвам се, че си добре!  Hug Дано да се разминеш, дори и да не е опасна за плода варицелата си е доста неприятна болест! А това за снимките за първи път го чувам - аз моето момиче си го снимах за спомен от Баба Шарка, нищо не й се случи!  Grinning

# 492
  • Оранжевата стая
И на мен ми препоръчаха Лактолоза МИП, а кивито, мандарините и тн плодове ги изключвам щото пък от тях киселините пристигат. Топлите напитки с мед също нещо не дават резултат  Crazy
Аз също съм с пластмасова обица, а СИЛИКОНОВАТА е по-дълга - близо 10 см и е мека - от силикон..... Ако ме разбрахте какво искам да кажа  Grinning
За снимките на детенце с шарка - не съм чувала такова нещо - ако иска си я щракни пък  Grinning

# 493
Здравейте тумбачета!Днес веремето е супер и чак сега се прибирам от разходка Simple Smile
За запека,аз нямам проблем,но пия прясно мляко всяка сутрин и след 30мин съм до вц-то Simple Smile

# 494
Чаша прясно мляко е най-лесният начин да повърна  Sick Отбила съм се самичка на 6 месеца и явно е било окончателно и за цял живот  Laughing

Всички казвате какъв чудесен ден е бил днес, пък аз целия го прекарах в офиса. Хората се чудят как да си вземат болничен, а аз тук. Че и сама си дойдох. Никой не ме е карал  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт