Баба Зима да си ходи надалече, ЮНИ чакаме те, мило бебче! - 16

• 19 746
  • 745
  •   1
Отговори
# 675
и аз съм така от време на време

# 676
  • Варна
Киди, много е хубаво това, аз си го инсталирах, благодаря ти, че го сподели с нас
С какъв Windows си?

# 677
Хоп и аз пак тук.
Натали, и мен направо ме скапа това време и затова с цел повдигане на настроението, се замъкнахме с Ая до фризьорския салон до нас и вече съм с нова прическа и променен цвят на косата . Подкъсих си къдравата косичка и Ая ми казва, че съм приличала на момиченце  Crazy

По отнощение на тази програмка, мисля, че мернах, че е за Виста. така, че имайте го предвид.

# 678
Ами аз точно в момента сьм решила да си оставя дьлга коса и не искам да ходя на фризьор купих си едно яке понеже вече нищо врьхно не ми става.Днес и вчера ми казват,че корема ми бил порастнал изведньж то наистина така стана:)Освен това е седалищно придлежание от доста време насам мен това не ме бьрка по принцип понеже ще сьм секцио но не мога да изляза от тоалетната нощем ставам понякога по 20 пьти и все там отдолу рита.

# 679
Киди, много е хубаво това, аз си го инсталирах, благодаря ти, че го сподели с нас
С какъв Windows си?

Значи по принцип става с Виста, но според мъжът ми би трябвало да  може и с Windows ХР, но трябва да се инсталира допълнително приложение Sidebar. Обаче на мен ми го изтри  Sad защото тварело процесора.

# 680
  • Варна
Да се отчета за днешния преглед. Бебо е добре, расте си. Много е съразмерен, всичко му отговаря на 24 седмица, тежи вече 650 гр. Следваща среща 2 Април.  Hug
ivetka79, ние също харесваме тази количка. Няма я на по-ниска цена никъде. Дори в немските сайтове разликата е съвсем малка.

# 681
Да се отчета за днешния преглед. Бебо е добре, расте си. Много е съразмерен, всичко му отговаря на 24 седмица, тежи вече 650 гр. Следваща среща 2 Април.  Hug
ivetka79, ние също харесваме тази количка. Няма я на по-ниска цена никъде. Дори в немските сайтове разликата е съвсем малка.

Марчелка ти идва ли да я гледаш тук на Бебчо до нас на Студентска я има в синьо.Имай в предвид,че е тежичка мисля казаха 14 кг само шасито.На бутане не се усеща изобщо но ако я вдигаш тежи.

# 682
  • С-я
Хоп, да се запиша и аз днес. Ходихме на преглед. всичко е ОК (пу, пу). Отговаря си на седмиците и официално съм в 7мия месец. Мн съм доволна. Детето се е обърнало вече с главата надолу. Да се надяваме да си остане така.
За мадамите, с които поръчахме- имам известие от Интерлогистика, че имам пратка. Не очаквам друго, ама е късно да проверя как да я получа. Утре ще се опитам да се обадя- сигурно няма да работят, де. Ще ви държа в течение. И стискайте палци да мога утре да взема пратката Twisted Evil

# 683
Супееер ще си имаме дрешки:))))))))което се очертава да е моята пьрва придобивка за бебка:)

Последна редакция: вт, 02 мар 2010, 21:02 от Natai_Nat

# 684
dion, радвам се, че резултатите са в норма! Кой е твоя лекар във Варна? Още малко остана и ще си тук. Ще се радвам да се запознаем.  Hug

Марчела, аз си ходех до сега при Георгиев, който работи в АГ. И съм била винаги доволна от него. Сестра ми и много мои познати раждаха при него и също са много доволни. Но пък все още не знам дали искам да раждам в АГ или в Окръжна. Голямо чудене ще падне и накрая като нищо да избера АГ заради лекаря. Но ще го мислим още, да понаближи.

Но сега ще имам друг въпрос за решаване - избор на лекар за ЖК. Та, въпросът ми е към варненските мами - кажете лекар, от който сте доволни, да ме следи до края на бременността. По възможност да е по в центъра или Чайка, Левски.

И аз се надявам да се запознаем като си дойдем   Hug  Вече се приготвяме тук, събираме багажи, оправяме делата и така. Сега пак хапвам набързо и ще бягам по задачи.

# 685
Сега гледах новините! Горките момичета, пострадали в асансьора на "Майчин дом". Добре, че са добре и те и бебчетата, но все пак тези операции дето ще им правят....ужас направо!  Cry

# 686
Ами доколкото разбирам са претоварили асансьора и са се качили много повече отколкото е позволено.Отделен е вьпроса,че има асансьори сьс защите дето да не трьгват като са шретоварени ама кой знае колко са стари.

# 687
Да, 100% са от старите. Ама то човек не знае, откъде ще му дойде  Confused

# 688
polkidot, жална и майка на кредитната карта  Mr. Green

Natai_Nat, sophiepp, благодаря за милите думи! Не страдам от излишна скромност, но наистина няма за какво да ме поздравявате. Аз си го обичам този Ивчо, такъв какъвто е!  Grinning

# 689
Добро утро, момичета!

Честит празник!

Аз отново станах пълна с енергия  newsm68, оправих, направих закуска  newsm64 и  отивам до сестра ми за да пием кафенце   food010. Следобяд, когато татко ни се върне от работа ще спретнем една разходчица.
Хубав ви ден от мен!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт