Баба Зима да си ходи надалече, ЮНИ чакаме те, мило бебче! - 16

• 19 749
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
  • Обетованата земя
Их, само аз не мога да го отворя!  newsm45
Нали натискам download долу вдясно дето е и после ми излиза install и don't install, давам install и ме пита save или open. Давам save  newsm78

# 661
Киди, аз мога да пусна новата тема, ако няма кой

# 662
Их, само аз не мога да го отворя!  newsm45
Нали натискам download долу вдясно дето е и после ми излиза install и don't install, давам install и ме пита save или open. Давам save  newsm78
диди save за да го копираш на компютъра Simple Smile Hug после намираш файла и OPEN

# 663
  • Обетованата земя
И аз така направих, обаче явно нямам програмата, с която се отварят такъв тип файлове и не иска да ми го отвори! Жалко, изглежда ми готино. Simple Smile

# 664
На мен пък ми излиза "клик то бегин " (ох не мога да си сменя шрифта  newsm78)  и като го натисна ми излизат очите

# 665
  • Варна
И аз така направих, обаче явно нямам програмата, с която се отварят такъв тип файлове и не иска да ми го отвори! Жалко, изглежда ми готино. Simple Smile
И при мен излиза абсолютно същото. Не мога да го отворя и от там не мога да го инсталирам. С каква ли програма става това?  newsm78

# 666
Мисля че трябва да сте с Windows Vista , затова може би не иска да инсталира файла  newsm78

# 667
Мария, JJ, мерси!!!

JJ, все искам да ти кажа нещо, но все не успявам: Много ти се кефя на позитивизма и начина по който приемаш случващото се! Моля се нещата с Ивко(мисля така беше малкия newsm78 ако бъркам ме извини Blush ) да се наредят и до раждането да се нормализира всичко, а ако не - то да мине веднага след това по най-щадящия начин и за двама ви Hug

# 668
Току-що разбрах, че в Майчин дом е пропаднал единият асансьор с хора в него. Слава Богу, няма жертви. Направо изтръпнах.
http://www.focus-news.net/?id=n1357189
Имало е три бременни вътре. В каква държава живеем. Като си помисля, че тези асансьори ги чакаш по 100 часа вътре, как няма да са 12 човека....

# 669
# 670
Това ми е най-големия кошмар и затова мразя да ползвам асансьор! Хубавото е, че няма жертви! Не ми се мисли и тези бременни жени какъв шок са преживяли! http://www.novatv.bg/bg/videos/view/2702/

# 671
Гледам,че сте коментирали цвета на очите аз и мьжьт ми сме сьс зелени очи.Ники се роди с кристално сини и пьрвият ми вьпрос щом ми го подадоха беше защо е сьс сини очи?Simple SmileКазаха ми че щели да се променят и всички бебета се раждали сьс сини очи е слава богу вече пета година не са се променили голям е хубавец:)Искам и момиченцето ми да е сьс сьщите или поне с такива като моите ама ще видин!:)
Етка Кокетка и мен ме сьрбят рьцете да капарирам вече количката вече сьм се спряла на 2 конкретни модела hauck i djordani единия от двата ще е.
jj okocha и аз сьщо искам да те поздравя за позитивизма с който приемаш нещата аз ако сьм да сьм се сринала каквато сьм депресивна.Пожелавам ти всичко да приключи по най-добрия начин и бебенцето да се роди с нормални легенчета Hug Hug Hug
Днес този дьжд и мрачно време ме довьршиха с едно главоболие сьм и гьтнах 2 парацетамола от един никога не ми минава.Хайде чао и много усмивки:)

# 672
Момичета, за съжаление няма да мога да пусна аз новата тема, тъй като трябва да излезна и незнам кога ще се прибера. Моля някой друг да се заеме с това.

# 673
Киди, много е хубаво това, аз си го инсталирах, благодаря ти, че го сподели с нас

# 674
Момичета аз да попитам нещо.От около седмица надвечер започва да ме наболява корема все едно ще ми идва.Не е кой знае каква болка ама си мислех да не би да е нещо на което трябва да обърна внимение.Някоя от вас има ли такива болки и ако знаете нещо да ми кажете.

Общи условия

Активация на акаунт