Баба Зима да си ходи надалече, ЮНИ чакаме те, мило бебче! - 16

• 19 744
  • 745
  •   1
Отговори
# 705
Честит празник bg!

ivv83 честит ви рожденик и нека наистина да бъде най-добрия дядо!

Kidman щом се налага да - го направят, ние ти  fingerscrossed!

Етка дано да се навие и накрая и ти да вземеш решение и да се сдобиете с най-прекрасната за вас количка! Аз съм още в чуденка  newsm78!

Мартеа, сега е моментът да си изпросиш чудееесен подарък  Mr. Green

Така, така, ако не използваш удобния случай, кога?  newsm47

Ставам да дооправя, да нагледам баткото да е закусил и да вземем да се поразходим някъде по слънчице!
Усмихнат и слънчев ден ви пожелавам!  bouquet

# 706
Честит национален празник, момичета!

Честит празник и на  рожденика!!!!
И аз трябва да почерпя, мама също е родена днес и празнува двоен празник!!!! Да ми е жива и здрава и по-спокойна!!!!

Кидман, миличка, радвай се, че наистина те следят добре и са го установили сега. Аз дори нямам идея как се мери шийката и дали на мен някой я е гледал. Всичко ще е наред, пък и с пълна упойка, няма да усетиш нищо. Стискам палци да мине всичко ок, рано е за раждания още Hug

Поли, днес Еконт работят, и аз получих смс, че днес ще ми бъде доставена пратката, та чакам и аз, вероятно и Интерлогистика си бачкат днес, както и мнооого други хорица, като мъжа ми.

Чакам снимки, аз ще снимам веднага и ще ги кача.
Мисля довечера да ходим да гледаме зарята,стига да не се развали времето и да завали.

Етка, ти на коя количка се спря последно, четях по едно време, някой спрягаше Круизера на Кангаро, дали не беше и ти. Та да кажа за нея, че все забравям, много е тежка, и тесничка. Имайте предвид, че зимата бебчовците ще са към 6 месеца вече, доста по-големи и пооблечени и завити, ще е мисия невъзможна в тази количка. Дъщеря ми е родена август и цяла зима навън ми бе трудно да подпъхна каквото и да е около нея, че и беше с космонавтчета. Коша е много плитък и въобще не я препоръчвам заради тези неща. Огледайте я пак, но от моята експлоатация това са основните  и доста важни забележки.
Иначе се бута лесно, не съм имала проблеми, здрава е, едното колело не можеше добре да щращва механизма му и ми е падал, но това може и при друга марка да се случи,.Например го четох за Хаук , но аз купих такава, пък ще видим.

Хубав ден на всички!

Последна редакция: ср, 03 мар 2010, 10:42 от alexova

# 707
Добро утро българкиии! Честит ни празник!
Kidman не се шашкай само,всичко ще е добре.
На мен също не са ми казвали колко ми е шийката...преди 2 седмици бях на преглед заради великите гъбички и си мисля,че сигурно щеше да ме погледне ако нещо се осъмни лекарката.А фактически само веднъж са ме проверявали точно затова и то беше преди месец и нещо.
Аз да ви питам,нали се ходи три пъти на 4д или по-точно морфологията.Аз ходих в 15г.с., в 24 г.с. и сега в коя трябваше.Питах лекарката два пъти и все забравям... newsm78

# 708
ЧЕСТИТ 3-ТИ МАРТ

Вчера ходих на рутинен преглед и ме изненадаха с новината, че се налага да ми правят серклаж #Crazy
Шийката ми се е скъсила от 3 см. на 1,5 и , ако не ми го направят съм щяла да родя до 3 седмици Shocked

Кидман и аз доколкото съм чувала, серклаж се прави в по-ранни месеци, но вярвам че щом докторите така са преценили, значи е за добро. А сега е много важно да лежиш и да не мърдаш много много. Стискам ти палци всичко да е наред  Hug

# 709
Честит празник българки,

Аз се събудих с главоболие и кръвно 90/60, пих едно мляко с нес и сега съм ОК.
Направих закуска по рецептата на mama jeia (солен кекс) + пържени филийки, обяда е готов, каката си написа числата в тетрадката и след малко отиваме навън. Довечера сме на гости на една бебка и батко и и трябва да хода за подаръци. Това от мен, настроението е на 6!  Hug

# 710
Честит празник!
Аз снощи заспах в 9 и сутринта едва се вдигнах.И моята глава тежи нещо,но го отдавам на времето,че не се спря,на мен поне ми оказва голямо влияние смяната на сезоните.Нашия бебо постоянно се обръща.След като беше седалищно,3 дни го усещах високо в корема ми как мърда,от вчера пак ме рита само ниско долу.Кога трябва да е окончателното обръщане?
Кидман,и аз нямам идея как се прави проверка на шийката,радвай се,че са ти обърнали внимание,ние тук ще бъдем с теб и ще стискаме палциSimple Smile
На всички имащи рожденици,да са живи и здрави и най-добрите баби и дядовциSimple Smile
Хубав и слънчев ден от мен,аз пак съм на работа,но довечера ако не е много студено ще накарам милото да ме заведе на разходкаSimple Smile

Ихаааа,от днес официално съм в 7 месецSimple Smile

# 711
Офффф, сега разбрах , че на най-добрата ми приятелка от детството, с която израстнахме заедно , баща й е починал снощи. Много ми стана мъчно , живеехме едни под други , много добър човек  Cry Cry Cry И не мога и да се свържа с нея, да й поднеса съболезнованията си  Tired

Извинявам се за негативния пост в този празничен ден, ама много ми е тъжно и реших да споделя   bouquet

# 712
  • Варна
Честит Празник!
Дано юни месец да родим едни здрави и достойни българчета.

На всички имащи рожденници, да са ви живи и здрави.

Kidman, наистина най-важното е, че лекаря е обърнал внимание. Както повечето са писали и на мен не са ми казвали нищо за шийката. При какъв преглед се разбира за това скъсяване, вагинален или ехографски? Стискам палци всичко да мине безпроблемно.

Аз се чудя, какво да правя днес, едно ми е сдухано сега без таткото. Освен да поизляза и да се зарадвам с някоя покупка все още за мен. Останових, че нямам никакви по-тънки блузки, които да ми стават. Все още за бебчо нищо не съм купила. Сега се главоблъскам с помпите, Medela, Avent или Tommee Tippee, дали да е ръчна или електрическа?

nikolovi, много неприятно. Опитвам се да свикна с мисълта, че всички това ни очаква, но не се получава.  Confused

# 713
  • Пазарджик
Честит празник и от мен!  bg
Еtka_koketka, в една моя книжка за бременността /поредица от вестник "Стандарт", имаше книжки за всеки триместър/ пише, че такива мускулни спазми в прасците през нощта се появяват поради понижени нива на калций в организма или прекомерен прием на калий /колбаси, безалкохолни, снакс/.

# 714
Здравейте и от мен Simple Smile Честит празник! Честит празник и на всички който празнуват ражденни дни днес   bouquet
 Аз съм в ужасно настроение тези дни и изобщо не ми се пише. Онзи ден купих няколко боденца за бебка, но сега не ми се занимава да ги снимам  Sad Като ми се пооправи настроението ще покажа Simple Smile Днес за капак нашия татко направо много ме разочарова.. чак ми се плаче  Sad  Учудвам се как понякога може да е толкова ужасен.. не обичам скандалите нито пък разправиите и обикновенно си мълча и си чакам да ми мине  Cry Така че освен на вас да се оплача... извинявам се за което  Whistling
Приятен ден на всички и много ползотворни разходки  Peace Hug

# 715
честит 3 март

# 716
Честит празник  bg

Kidman, не се притеснявай, важното е, че са го открили на време. Ние сме с теб и стискаме палци.
Честито на рождениците, да са живи и здрави и да помагат юни месец за сладките бебчета  bouquet

# 717
# 718
Пристигнаха дрешките, чакам още в друга пратка.
Много съм доволна, трикото е жестоко, дано и не съм ги взела големки, но ще видим като се появи бебка.

В албума са вече Hug

Има много хубави покупки, явно отдавна не съм влизала, и количките са жестоки.
Честито момичета.
Аз спретнах един списък на досегашните покупки и какво още трябва, за да видя сумата, че четях някакви списъци за първо детенце бяха, но излизаха 5000 лв, а аз смятам, че до 2000 и то със скъпа количка би се оправило едно семейство.
Аз досега съм на 1100 като разходи.

Последна редакция: ср, 03 мар 2010, 13:06 от alexova

# 719
  • Варна
Пристигнаха дрешките, чакам още в друга пратка.
Откъде бяха дрешките? Embarassed
Извинявам се, видях че са от Next.
Много са хубави.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт