магаре най важното е че бебчо е добре
дано не се повтаря това вече 
тамън си мислеь че ще бъда на 1 страница :Д Аси мерси за темата
:* 
С малко зор и отварям устата и какво да видя, лапнала малко парченце от найлончето Препотих се, не ми дава да и отворя устата, за да и го извадя, мен ме хвана страх, така ако и бъркам докато ми се дърпа, да не и гго бутна съвсем в гърлот обез да искам.Слава Богу, извадих и го. Детето продължи да си играе, но вече никакви такива найлончета.
Ама пък успокоението ми е, че не са много хората с перфектен скалп и повечето са с криви
Прегръдки и на двете Ви!

Ще го спра картофа и мисля да пробвам да го захраня с оризова каша. Вие какво ще ме посъветвате?
Добре, че не слушах педи да го захранвам на 4 месеца! Като знам, че аз съм алергична...

обещавам да влизам по често! 

за теб и Десито.Направо немога да си представя как си била тези 2 дни.... важното е ,4е вси4ко мина добре

На Гербер, 4истото броколи е къде къде по-гъсто 

от гръб по корем-много се кефя, голям зор с това обръщане, голяма е мързеланка и педито все ни пита дали се е обърнала, НО днес вече......

много прегръдки за Десинка и теб! Милото бебенце как се е измъчило ...
И как сте издържали 10 часа без вода и храна 
Дано с оризовата каша нямате такъв проблем и по-нататък да няма реакции и от зеленчуците и плодовете. И пръстчето да минава по-скоро.
Супер за скорошната среща със сестра ти и племенничката ти!
Сигурно много се вълнуваш ...
Как се казва племенничката? И влизай по-честичко, наистина 

много неприятно така от един картоф да има реакция Гого, но уви понякога е така
дано имате успех с кашата 
обаче пък вече сяда сама
както си седи облегната на дивана и като и сложа нещо интересно отпред се набира и сяда самостоятелно.....естествено поклащайки се