Къде във Варна - 8

• 87 265
  • 742
  •   1
Отговори
# 1
Да се запиша само засега.

# 2
мерси за темата

# 3
И аз да се запиша!!! Hug

# 4
Момичета аз със тоя моя корем само се чудя какво да ям по цял ден  Laughing
Та прияли ми са се едни сочни пържилки....едни кебапченца  #Crazy
кажете някой магазин за прясно българско свинско месо.

# 5
  • Варна
На Брадърс комерс. Имат магазин на ъгъла на Пирин и Бр. Миладинови и на ул."Иван Вазов". Също и магазин "Джуро" на "Кавала". Магазини Чико.

# 6
# 7
  • Там където има любов
viliqna82 -  на колхозния пазар като тръгнеш по улицата от гаражите към пазара има едни дюнери на ъгъла (в магазина до тях) месото е страхотно. Дано да си ме разбрала  Blush newsm78

# 8

прясно българско свинско месо.
Магазина на Брадърс Комерс има и на ъгъла на Климент с Батенберг!

# 9
Вилиана, и аз купувам от Джуро Simple Smile

# 10
момичета къде във Варна някъде около центъра, има магазин за камъчета,копчета и най-различни декорации както за гривни,гердани,така и за дрехи,сенци за направи си сам,дано ме разбрахте всъщност какво искам ...  Rolling Eyes

# 11
  • Варна
момичета къде във Варна някъде около центъра, има магазин за камъчета,копчета и най-различни декорации както за гривни,гердани,така и за дрехи,сенци за направи си сам,дано ме разбрахте всъщност какво искам ...  Rolling Eyes
Срещу училище Климент има магазин за такива джунджурийки. Там има и магазин на Диана , може и да е останало нещо. И още едно магазинче за камъни и подаръци. Трите магазина са един до друг.
 До  Медицинския институт, по точно преди него има няколко магазина , на улиците на  генералите.

# 12
  • Варна
Благодаря за темата Simple Smile

# 13
мерси

Последна редакция: ср, 24 фев 2010, 12:55 от mimenceee

# 14
  • Варна
Момичета аз със тоя моя корем само се чудя какво да ям по цял ден  Laughing
Та прияли ми са се едни сочни пържилки....едни кебапченца  #Crazy
кажете някой магазин за прясно българско свинско месо.
Гюрлата. Единия магазин е някъде в Младост и ми е трудно да го обясня. Другия, от който аз вземам месо е до Червения Площад. От пазар Чаталджа като се спуснеш надолу, покрай Крамера и Медицинския. Една или две пресечки по-надолу е магазина, в дясно, от страната на Медицинския. На ъгъла се намира, има си и надпис Гюрлата.
От там също вземам месо за кайма и ми го мелят на място. Много съм доволна  Peace

Общи условия

Активация на акаунт