Къде във Варна - 8

• 85 951
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
хубави сервизи има по Мария Луиза от Орбита надолу, не знам как се казва магазина

Едно време беше "Домашен рай".
Някой от техните  модели сервизи ги има в Метро с по 20 лв средно по- евтини.

# 676
  • Варна
хубави сервизи има по Мария Луиза от Орбита надолу, не знам как се казва магазина

Едно време беше "Домашен рай".
Някой от техните  модели сервизи ги има в Метро с по 20 лв средно по- евтини.

Съгласна съм.

# 677
Момичета къде има магазин за китайски обувки.....трябват ми обувки за 1 път и не ми се дават много пари, защото повече няма да ги нося.
  bouquet  bouquet  bouquet

# 678
  • Варна
В магазините Тото има евтини.

# 679
Момичета къде има магазин за китайски обувки.....трябват ми обувки за 1 път и не ми се дават много пари, защото повече няма да ги нося.
  bouquet  bouquet  bouquet
Като идея за какъв повод?
На Колхозния пазар бол,че и  в повечето магазини за обувки е пълно с китайско.

# 680
  • София
Здравейте, търся магазин за хубави кухненски сервизи във Варна. Имам в предвид чаши, чинии, купи за салати и т.н.
Търся го спешно за поръчан подарък. Помагайте ако знаете такъв магазин във Варна.

магазини "VICKO":

1) с/у Образцов дом до Outlet-a на Дафне
2) с/у бинго Мустанг след Хебросбанк в зелената сграда на ъгъла. На долния етаж има козметика на втория етаж е магазина.

Много хубави сервизи на много добри цени  Peace Ползвам ги и съм купувала за подарък. Доволна съм.

# 681
  • София
  bouquet  bouquet  bouquet

на Чаталджа на пазара също бол  Peace

# 682
На Колхозния гледах китайски и бяха на много високи цени  Shocked

Трябва ми сандал на висок ток за една рокля, която едва ли ще облека някога отново та и заради това искам сандала да не е много скъп..

woman, къде се намира този магазин Тото ?

bouquet

# 683
Здравейте

Някой може ли да ми препоръча шивач ,който да ми ушие качествено калъфи за кухненски ъгъл.

# 684

магазини "VICKO":

2) с/у бинго Мустанг след Хебросбанк в зелената сграда на ъгъла. На долния етаж има козметика на втория етаж е магазина.

Много хубави сервизи на много добри цени  Peace Ползвам ги и съм купувала за подарък. Доволна съм.

Разгледах сайта им. Найстина мн стилни са продуктите. Кажи ми моля сервизите какви цени са защото в сайта който отворих няма цени. Благодаря!

# 685
На Колхозния гледах китайски и бяха на много високи цени  Shocked

Трябва ми сандал на висок ток за една рокля, която едва ли ще облека някога отново та и заради това искам сандала да не е много скъп..

woman, къде се намира този магазин Тото ?

bouquet
Ако ще се вихриш на някоя сватба да не останеш с каишки  и без подметки на крачетата Crazy?
Хайде задели една двайсетачка и все ще намериш нещо по качествено . Wink

# 686
  • Варна
Тото има под Синчец, надолу към Морската; на Съборни почти до кръстовището с Владислав; на ул. Гладстон май беше (от Пикадили- Чаталджа нагоре) и на други места, не се сещам сега.

Под Валентина има едно малко магазинче, от страната на Хъш Пъпис, със стари колекции, може да намериш нещо там.

Виж и в Тенденз в мола, доскоро имаха намалени сандали от стари колекции по около 20 лв.

Солунска митница- ама там какви са цените не знам.

# 687
В началото на ул.Цимерман,откъм страната на ул. Ген.Колев има нов магазин за китайски обувки и чанти.

# 688
Благодаря на всички, които се отзоваха бързо. Утре тръгвам по магазините, но все още приемам предложения разбира се Wink

# 689
  • София

магазини "VICKO":

Много хубави сервизи на много добри цени  Peace Ползвам ги и съм купувала за подарък. Доволна съм.
Разгледах сайта им. Найстина мн стилни са продуктите. Кажи ми моля сервизите какви цени са защото в сайта който отворих няма цени. Благодаря!

ние преди 2месеца купихме страхотни чаши за кафе за 24лвPeace
Преди 3 седмици пък купихме за подарък 3 плата (многофункционални) от пролетната колекция за 25лв.
Има поне 1 седм в месеца намаления  Peace
Опаковат всичко, което купиш безплатно и се справят доста добре  Peace

Общи условия

Активация на акаунт