Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 27

• 52 171
  • 746
  •   1
Отговори
# 735
бубе, мерси ти   bouquet
чакаме значи

# 736
  • на малък остров в океана
Мини, при мен изтеглиха парите 4 дни след поръчката. А пристигнаха на адреса на Гив след 9 календарни дни (на шестия работен). Някой беше писал, че ако им пишеш могат да дадат номер да си проследиш пратката.

# 737
Днес си получих бебешорските неща от Асда чрез Гъбко. Много съм доволна. Специални благодарности на Бебешондел, че ми помогна и ме "светна" за това пазаруване   bouquet . Поръчвала съм за 9-12м и 12-18м, ако някой се интересува от мерките.
Ще се радваме на снимки! Wink

# 738
Момичета последно на UK 8,колко е стелката,на нас UK 7,са ни  малки /стелката я измерих около 15,5см/,взех едни гуменки UK 8-стелката я измервам 16,5см /те пък са ни малко големи/ и сега се чудя обувки кой номер да поръчам   Rolling Eyes

# 739
  • София
Щом 7-цата ви е малка, ще трябва да поръчаш 8-ца. Може да сложиш от стелките на Колев и Колев в началото, а като порасне крачето да ги махнеш Peace

Някой ако има момчешки гуменки от Некст, UK9 и UK10, ще може ли да ми премери стелката

# 740
  • София

Някой ако има момчешки гуменки от Некст, UK9 и UK10, ще може ли да ми премери стелката

УК10-18см  Peace

# 741
Момичета, искам спешно да ви попитам, като плащаш с карта, кои номер на картата пишеш. Този който е от зад на картата или дългия отпред? Извинявам се за глупавия въпрос, но ми е за първи път

# 742
  • Пловдив
Дългия отпред.

# 743
Мерси много!

# 744
  • Sofia
Само да кажа ,че поръчката ми от ММДИРЕКТ за 3 дни е на англ.адрес.
Предния път чаках 1 месец и нещо чрез Еконт.И преди няколко дни ми казват ,че била отказана Twisted Evil
Пуснах я наново,чрез МАРИНАТРАНС.,и за три дни е на техен адрес.
А утре живот и здраве пътува за България.
Благодаря  bouquet

P.S Eконт не ползвайте.
Звънях ,чак в Англия .Много са неориентирани и няма никаква комуникация.
Били им върнали парите от моята поръчка ама кога,защо и т.н.... и те не знаят.

Деси, честит празник, да си жива и здрава!  newsm59

За поръчките от М&МD не е до посредника, а от сайта идват проблемите, рядко неориентирани хора работят там ако ти покажа кореспонденцията ми с тях от преди няколко дни ще се хванеш за главата.
На всичкото отгоре по телефона ти казват едно, на и-мейл друго, а правят трето, аз лично спирам да си късам нервите с тях и си поръчвам каквото има налично от Амазон.

# 745
  • София
Може ли отзиви за Гив Транспорт?За колко дни идват нещата?Има ли сайтове,които правят проблем с доставките на техен адрес?Благодаря предварително!

Последните си две поръчки направих чрез тях. За около 10 дни пристигат. Харесва ми, че на Скайп винаги има човек, който да отговаря на въпросите ми. Понеже втората ми поръчка пътува към БГ, реших да отида да си взема и двете тази събота. Надявам се да ми се затвърди положителното мнение за тях.

# 746

Общи условия

Активация на акаунт